|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:39
|
Szerző |
Üzenet |
aDuli
|
papó írta: Nagyon szívesen küldök ... Hívj majd Szia! Megjött az egészségcsomag, köszi szépen Majd a macro adagolásáról kéne valami info
|
2015. február 25., szerda 10:52 |
|
|
aDuli
|
Na mutatok valamit még a mai szerzeményekből: Bucephalandra catherine fakeDSC_0328 by dul.csaba, on Flickr Bucephalandra sp. black dagger (azt hiszem ez a teljes neve ) DSC_0326 by dul.csaba, on Flickr
|
2015. február 22., vasárnap 20:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
aDuli írta: papó írta: aDuli írta: papó írta: Ha megnézed akkor pont oda áramlik a víz ahol a probléma jelentkezik . Ez tény, de a micro levelein kezdett el nagyon nőni. Itt csak egyszerű volt fényképezni. Visszavettem a szűrőkből is, de lassan már nem fognak szűrni, az sem kifizetődő Nem is nagyon van mit szűrni . Biológiailag van szerepe. Értettem! De azért rendeltem tőletek tápot meg vasat és holnap odacsörögök, mert a kálium-foszfátot nem lehetett berakni a kosárba Nagyon szívesen küldök ... Hívj majd
2015. február 22., vasárnap 20:07 |
|
|
aDuli
|
papó írta: aDuli írta: papó írta: Ha megnézed akkor pont oda áramlik a víz ahol a probléma jelentkezik . Ez tény, de a micro levelein kezdett el nagyon nőni. Itt csak egyszerű volt fényképezni. Visszavettem a szűrőkből is, de lassan már nem fognak szűrni, az sem kifizetődő Nem is nagyon van mit szűrni . Biológiailag van szerepe. Értettem! De azért rendeltem tőletek tápot meg vasat és holnap odacsörögök, mert a kálium-foszfátot nem lehetett berakni a kosárba
|
2015. február 22., vasárnap 19:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
aDuli írta: papó írta: Ha megnézed akkor pont oda áramlik a víz ahol a probléma jelentkezik . Ez tény, de a micro levelein kezdett el nagyon nőni. Itt csak egyszerű volt fényképezni. Visszavettem a szűrőkből is, de lassan már nem fognak szűrni, az sem kifizetődő Nem is nagyon van mit szűrni . Biológiailag van szerepe.
2015. február 22., vasárnap 19:24 |
|
|
aDuli
|
papó írta: Ha megnézed akkor pont oda áramlik a víz ahol a probléma jelentkezik . Ez tény, de a micro levelein kezdett el nagyon nőni. Itt csak egyszerű volt fényképezni. Visszavettem a szűrőkből is, de lassan már nem fognak szűrni, az sem kifizetődő
|
2015. február 22., vasárnap 19:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ha megnézed akkor pont oda áramlik a víz ahol a probléma jelentkezik .
2015. február 22., vasárnap 18:30 |
|
|
aDuli
|
Ma csináltam vízcserét, a nagyon fertőzött leveleket levágtam, cseréltem perlont a szűrőkben. Megtaláltam a drop checkeren is szóval tuti, hogy nem staghorn. Csináltam is egy fotót. DSC_0322 by dul.csaba, on Flickr Gyanakszom amúgy kálium és vashiányra is, a pinatifidan vettem észre az apro pici lyukakat ami elvileg kálium hiány jele. A parvulám meg sok helyen sárgul. Amúgy nem katasztrófa a helyzet, majd csinálok totál képet is, meg bekerült ma 20db black sakura is az akiba. Remélem a galaxyk mellett tudnak azért majd szaporodni
|
2015. február 22., vasárnap 18:21 |
|
|
aDuli
|
Molroth írta: aDuli írta: Ha nagyon ragaszkodik a levélhet akkor ecset lenne? Pedig nagyon néztem és elágazónak láttam a szőröket.. Ha nem jön le simán csipesszel, akkor vagy ecset, vagy haj alga lesz. A staghorn így néz ki (a színe eltérő lehet, de struktúrában nem igazán): Untitled by Laci Sziládi, on Flickr Bocs a ramaty képért és a ramaty növényért, ez egy moha neveldében van, és azért nem vágtam le a beteg leveleket, mert várom, hogy jöjjön rajta előbb pár friss levél.. . Szóval a struktúrája - ahogy látszik is - olyan, hogy egy pontból indul ki, és egy bojtot képez. Vastagabbak a szálak, mint a haj/ecset alga szálai, és jól láthatóan több helyen elágaznak, tényleg, mint a szarvas agancs. Hmmm...hát ez alapján tuti nem staghorn, viszont, akkor haj alga lesz...ez nem tudom jó hír vagy sem.
|
2015. február 21., szombat 18:54 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
aDuli írta: Ha nagyon ragaszkodik a levélhet akkor ecset lenne? Pedig nagyon néztem és elágazónak láttam a szőröket.. Ha nem jön le simán csipesszel, akkor vagy ecset, vagy haj alga lesz. A staghorn így néz ki (a színe eltérő lehet, de struktúrában nem igazán): Untitled by Laci Sziládi, on Flickr Bocs a ramaty képért és a ramaty növényért, ez egy moha neveldében van, és azért nem vágtam le a beteg leveleket, mert várom, hogy jöjjön rajta előbb pár friss levél.. . Szóval a struktúrája - ahogy látszik is - olyan, hogy egy pontból indul ki, és egy bojtot képez. Vastagabbak a szálak, mint a haj/ecset alga szálai, és jól láthatóan több helyen elágaznak, tényleg, mint a szarvas agancs.
2015. február 21., szombat 18:45 |
|
|