Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:33

Hozzászólás a témához  [ 178 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Következő
 Lóvtekk 
Szerző Üzenet

mgtyati írta:
Így hogy papo megosztotta a nevezési levelem...
Csak ismételni tudom magam: mohák halott fákon.

Pit975 várom a véleményed :)

:pápá:

Kép

Szerintem ha megnézed a képet és össze hasonlítod a lejeb lévővel akkor rögtön látszik a külömbség, megérett az akvárium sokkal szebbek a növényeid.
Nekem sokkal jobban tetszik így!

2016. március 30., szerda 21:08

Így hogy papo megosztotta a nevezési levelem...
Csak ismételni tudom magam: mohák halott fákon.

Pit975 várom a véleményed :)

:pápá:

Kép

2016. március 30., szerda 20:33

pit975 írta:
Szívesen, megpróbáltam építő jellegű kritikát írni,de az hogy kinek mi tetszik az nagyon szubjektív dolog. Ebben igazad van, ezért nem is szoktam ilyeneket csinálni, ezután meg aztán pláne :D

De mindenképp írd meg a kritikád, a meglátásod, vagya megérzésed... akkor is ha nem értek vele egyet. És akkor is ha ezt leírom :)
Ma megcsinálom a másik akva naplóját, írd meg kérlek mit hogy látsz benne.
Köszönöm.

2016. január 23., szombat 21:17
Adminisztrátor

pit975 írta:
Szívesen, megpróbáltam építő jellegű kritikát írni,de az hogy kinek mi tetszik az nagyon szubjektív dolog. Ebben igazad van, ezért nem is szoktam ilyeneket csinálni, ezután meg aztán pláne :D

Pont azért van szükség a meglátásokra mert nem vagyunk egyformák mint a példa is mutatja .. / hál istennek /

Igen is szükség van a kritikákra nem tartsd vissza magad .
Ha belegondolsz , egymás véleménye nélkül nem mennénk semmire

2016. január 23., szombat 16:20

2016. január 23., szombat 11:21

pit975 írta:
Engedd meg hogy leírjam a véleményem az akvárol, először is nekem tetszik az elrendezés de még nem volt kész fotózáskor, legalább 3 hónap kellett volna neki hogy érjen a scape.
Tetszik a kevert talaj az előtérben és az ide oda ültetett előtéri növény is nagyon bejön,viszont a jobb oldali nagy levelű növény nem illik a képbe, minden más nagyon jó.
Ez a baj a versenyekkel ha rosszabb helyezést kap az ember mint amit vár, akkor nagyon eltudja venni az ember kedvét. Tudom mert én is jártam már így :)

De szerintem tényleg jó irányba haladsz a legózással, ne szegje kedved a helyezés,lépj túl rajta és akvarizáljunk ebben az évben is egy jót :smaci:

Koszonom a hozzaszolast. Nem valoban nem tokeletes ez az akvarium... Nem is az volt a celom hogy bajnok akvariumot epitsek... Egyszeruen valami mast akartam nem a tipikus berendezeseket. Az hogy szerinted nem jo a nagy levelu noveny, szived joga igy erezni... Szerintem nagyon szep es kulonleges... Az hogy kinek mi tetszik... Hat igen... Nehez kerdes. En pl rosszul vagyok a parkoves minimal stilustol meg a jappantol... Tele van vele aszemem... Unom... Untat... Egy sema mind. Zavar ha egy ilyen akvarium nyer? Nem. Ha abban van valami erzes, valami plusz. Zavar hogy az alltalam megepitett akvariumot megelozte nehany kritikan aluli akvarium? Zavar.
En ertem a kritikadat csak sajnos nem ertek egyet. Tudom az akvarium hibait. De a mezony vegevel akkor sem ertek egyet. A hibaival egyutt sem.
Koszonom a biztatast es ha lecsillapodik bennem ez az egesz ujra neki kezdek nyilvan. A masik akvariumom pedig az utolso 4ben vegzett hamarosan megosztom azt is.

Koszonom a hozzaszolasotokat.

2016. január 23., szombat 2:54

pit975 írta:
Ez a baj a versenyekkel ha rosszabb helyezést kap az ember mint amit vár, akkor nagyon eltudja venni az ember kedvét. Tudom mert én is jártam már így :)

Én épp ezért nem versenyzek.
;)
pit975 írta:
akvarizáljunk ebben az évben is egy jót :smaci:

Főleg, hogy idén is lesz TAC!
;)

2016. január 22., péntek 20:11

Engedd meg hogy leírjam a véleményem az akvárol, először is nekem tetszik az elrendezés de még nem volt kész fotózáskor, legalább 3 hónap kellett volna neki hogy érjen a scape.
Tetszik a kevert talaj az előtérben és az ide oda ültetett előtéri növény is nagyon bejön,viszont a jobb oldali nagy levelű növény nem illik a képbe, minden más nagyon jó.

De szerintem tényleg jó irányba haladsz a legózással, ne szegje kedved a helyezés,lépj túl rajta és akvarizáljunk ebben az évben is egy jót :smaci:

2016. január 22., péntek 19:57

Na szóval meg jött az eredmény.
Hát valahol a végén van ez az akvárium.
Gondolkodtam hogy milyen frappáns oltást írjak de inkább hagyom.
Elsősorban szeretnék azoknak a versenytársaknak gratulálni akik odaírták milyen tápot használnak. (kacsintószmájli)

Kép

2016. január 22., péntek 11:42

Köszönöm. :pápá:

Jó ötlet Papó:
RÉSZLETEK VERSENYE 2016.
vagy
"RÉSZLETES" VERSENY 2016.
:lol:

2016. január 9., szombat 18:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 178 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  Következő