|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:56
|
Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
tibicuk írta: zeppelin írta: Bocs az offért Tibicuk , de az előbbire muszály reflektálnom. Tehát : azok a régi hozzászólások minden topicból eltüntek. Nekem van egy pár elmentve Az ozmót sajnos nem mentettem Azt én is töröltem volna.Nem a tartalma,vagy a téma miatt,hanem a bomlasztó,fellengzős,nagyképű modor miatt. en nem ereztem a felsorolt tulajdonsagok egyiket sem. siman magabiztos volt, a tobbieknek meg ez fajt
|
2013. június 18., kedd 21:28 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
zeppelin írta: Bocs az offért Tibicuk , de az előbbire muszály reflektálnom. Tehát : azok a régi hozzászólások minden topicból eltüntek. Nekem van egy pár elmentve Az ozmót sajnos nem mentettem Azt én is töröltem volna.Nem a tartalma,vagy a téma miatt,hanem a bomlasztó,fellengzős,nagyképű modor miatt.
2013. június 18., kedd 20:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: novenyesakvariumok írta: ha bukik a mutatvany... Mi vagyok én,kísérleti nyúl??Bár én neveztem ki magam annak. Szívesen beszállnék , de mostanában örülök ha vízcserére van időm.
2013. június 18., kedd 20:55 |
|
|
novenyesakvariumok
|
tibicuk írta: A csapvizben is van magnézium,szulfát és klór is.Sőt,a kálium szulát is szulfát,mert azt meg táp formájában adom. Én a közelmúltig csapvíz-Ro kombóval cseréltem,soha nem raktam vízkezelőt a vízbe. Az utóbbi időben volt,hogy a talaj miatt 3:1 csapvíz-Ro val cseréltem. ha ezt nemetorszag deli reszen tetted volna, mar nem tudnal az algatol mozdulni sem. itt a csapviz kb 2-3 mg/l szilikatot tartalmaz...
|
2013. június 18., kedd 20:43 |
|
|
tibicuk
|
A csapvizben is van magnézium,szulfát és klór is.Sőt,a kálium szulát is szulfát,mert azt meg táp formájában adom. Én a közelmúltig csapvíz-Ro kombóval cseréltem,soha nem raktam vízkezelőt a vízbe. Az utóbbi időben volt,hogy a talaj miatt 3:1 csapvíz-Ro val cseréltem.
2013. június 18., kedd 20:35 |
|
|
novenyesakvariumok
|
tibicuk írta: novenyesakvariumok írta: ha bukik a mutatvany... Mi vagyok én,kísérleti nyúl??Bár én neveztem ki magam annak. de milyen jo erzes lesz ha sikerul:-)
|
2013. június 18., kedd 20:26 |
|
|
tibicuk
|
novenyesakvariumok írta: ha bukik a mutatvany... Mi vagyok én,kísérleti nyúl??Bár én neveztem ki magam annak.
2013. június 18., kedd 20:25 |
|
|
novenyesakvariumok
|
papó írta: Maradok a csapvíz -ozmóvíz keverésénél , de érdekel a kísérlet. Amiért nem igazán lelkesedem az azért van , mert ami tetszik az egyik növénynem az nem tetszik a másiknak. Bizonyosan működni fog sok növénynél de lesz kivétel. Lehet szkeptikus lettem ? szerintem mukodni fog a dolog. amitol en kicsit felek a kiserletnel, hogy a keserusoban sok a szulfat( ezert nem kedvelem a keserusot), ami novekedesgatlo, a kalciumkloridban meg van egy rakat klor. ha bukik a mutatvany, akkor csak ezek miatt fog bukni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára novenyesakvariumok 2013. június 18., kedd 20:30-kor.
|
2013. június 18., kedd 20:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Maradok a csapvíz -ozmóvíz keverésénél , de érdekel a kísérlet. Amiért nem igazán lelkesedem az azért van , mert ami tetszik az egyik növénynem az nem tetszik a másiknak. Bizonyosan működni fog sok növénynél de lesz kivétel. Lehet szkeptikus lettem ?
2013. június 18., kedd 20:18 |
|
|
novenyesakvariumok
|
zeppelin írta: papó írta: Mióta törölték azt a topicot melyben az ozmó víz életveszélyeire hívták fel a figyelmet , nem olvasom. Két éve még az volt a hülye aki ozmóvizet használ.. de változnak az idők. Bocs az offért Tibicuk , de az előbbire muszály reflektálnom. Tehát : azok a régi hozzászólások minden topicból eltüntek. Nekem van egy pár elmentve Az ozmót sajnos nem mentettem en mondok jobbat:amikor a zoldvizes elindult ( es meg nem tiltottak ki ) akkor azt szajkoztak, hogy milyen fontos a tudomannyal haladni, meg a Tombarr mekkora ujito, stb. ( mar akkor is az EI befutott, nem uj dolog volt kint ) na azota eltelt par ev, es a nemet akvakerteszek 90% a kaliumot (20mg/l felett) atsorolta a gonosz anyagok koze,de ott meg mindig a regi lemez megy az EI tapozasrol,hogy milyen uj, es mekkora jo dolog. volt szerencsem olvasni a fent emlitett Tombarr eredeti cikket, 93bol szarmazik ha jol emlekszem.. 20 eves iras...ennyit az innovaciorol es a korral haladassal. ilyen erovel a horn-zsilinszky is innovativ lehetne:-) de sztem tibicuknak nem kell mondani h mi folyik ott, o is ott volt/van az eleje ota a forumon..
|
2013. június 18., kedd 19:33 |
|
|