|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:38
|
Szerző |
Üzenet |
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: stevo írta: papó írta: Nagyon nagynak tűnnek a kövek . Kíváncsi vagyok mit hozol össze . Való igaz, ezt kisméretű halakkal próbálom majd még drasztikusabbá tenni, rátenni egy lapáttal De mostmár bármi lesz, igen, sikerült!!! Szüleim megnézték, ő a legnagyobb kritikusaim, és tetszett nekik, ezt 2 év alatt nem sikerült elérnem eddig!!! Az a lényeg , hogy nekik és Neked tetszik. ha készen lesz bízom benne , hogy nekem is fog tetszeni Reméljük.
|
2012. október 22., hétfő 21:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevo írta: papó írta: Nagyon nagynak tűnnek a kövek . Kíváncsi vagyok mit hozol össze . Való igaz, ezt kisméretű halakkal próbálom majd még drasztikusabbá tenni, rátenni egy lapáttal De mostmár bármi lesz, igen, sikerült!!! Szüleim megnézték, ő a legnagyobb kritikusaim, és tetszett nekik, ezt 2 év alatt nem sikerült elérnem eddig!!! Az a lényeg , hogy nekik és Neked tetszik. ha készen lesz bízom benne , hogy nekem is fog tetszeni
2012. október 22., hétfő 21:10 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
Mexx2 írta: stevo írta: Mexx2 írta: Nagyon tetszik. Mondjuk én a bal oldali lávakövekre egy kis sp.japan.t is el tudnék képzelni, ráfuttatva de csak egy nagyon keveset. Nah, barátnőm is ezt mondta Gyanúsak vagytok Ti nekem! Tény, lesz bele egy kicsi, hogy finomítsa az átmenetet Hát.. erre nem tudok mit mondani. Halakat mit terveztél bele? Mondjuk én 5 szifót és 5 zebra dániót tennék bele. Ahogy írtam is, egyértelműen nano halakat szeretnék bele, talán boraras brigittae-t, és sakura-t, hogy színben passzoljanak. Vagy egy pár Laubuca dadyburjori - Chela + yellow fire kombót.
|
2012. október 22., hétfő 19:53 |
|
|
stevo
|
papó írta: Nagyon nagynak tűnnek a kövek . Kíváncsi vagyok mit hozol össze . Való igaz, ezt kisméretű halakkal próbálom majd még drasztikusabbá tenni, rátenni egy lapáttal De mostmár bármi lesz, igen, sikerült!!! Szüleim megnézték, ő a legnagyobb kritikusaim, és tetszett nekik, ezt 2 év alatt nem sikerült elérnem eddig!!!
|
2012. október 22., hétfő 19:51 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
stevo írta: Mexx2 írta: Nagyon tetszik. Mondjuk én a bal oldali lávakövekre egy kis sp.japan.t is el tudnék képzelni, ráfuttatva de csak egy nagyon keveset. Nah, barátnőm is ezt mondta Gyanúsak vagytok Ti nekem! Tény, lesz bele egy kicsi, hogy finomítsa az átmenetet Hát.. erre nem tudok mit mondani. Halakat mit terveztél bele? Mondjuk én 5 szifót és 5 zebra dániót tennék bele.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 22., hétfő 19:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon nagynak tűnnek a kövek . Kíváncsi vagyok mit hozol össze .
2012. október 22., hétfő 19:29 |
|
|
stevo
|
Mexx2 írta: Nagyon tetszik. Mondjuk én a bal oldali lávakövekre egy kis sp.japan.t is el tudnék képzelni, ráfuttatva de csak egy nagyon keveset. Nah, barátnőm is ezt mondta Gyanúsak vagytok Ti nekem! Tény, lesz bele egy kicsi, hogy finomítsa az átmenetet
|
2012. október 22., hétfő 19:24 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon tetszik. Mondjuk én a bal oldali lávakövekre egy kis sp.japan.t is el tudnék képzelni, ráfuttatva de csak egy nagyon keveset.
_________________ K.Tamás
|
2012. október 22., hétfő 19:17 |
|
|
stevo
|
Frissen ültetve: Planted - Day 1 by [stevo], on Flickr Planted - Day 1 by [stevo], on Flickr Hamarosan finomítva lesz: mohákkal, illetve 1-2 egyéb növénnyel, de a lényeg látszik azért.
|
2012. október 22., hétfő 19:09 |
|
|
stevo
|
Szárazon ezt sikerült legóznom: preview by [stevo], on Flickr Az aksi üresen szemből: Tank arrived, placed at final place by [stevo], on Flickr Az aksi üresen oldalról, ahonnan mindig lesni fogom: Tank sideview from my desk by [stevo], on Flickr Layout vol.1 Layout vol.1 by [stevo], on Flickr Layout vol.2 Layout vol.1b by [stevo], on Flickr Az első feltöltés után: After the first fillup - test phase #1 by [stevo], on Flickr oldalról: After the first fillup - test phase #2 by [stevo], on Flickr
|
2012. október 22., hétfő 19:07 |
|
|