Szerző |
Üzenet |
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
DeKol írta: Most egy kicsit tanácstalan vagyok, eddig azt hittem hogy ő a Sakura hímem, de pár napja elkezdett kisárgulni a háta, vagyis a bőre alatt.Ott ahol a nőstényeknek a nyereg szokott lenni.Ugye jól gondolom hogy ő akkor egy lány? Igen, Ő egy leányzó .
|
2012. április 19., csütörtök 1:27 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bárcsak tudnák még jobb képeket csinálni, és akkor még jobban "remegne" a térded.Akvárium nem csak ezen része szokott bubizni hanem teljes mező, sőt még a HM is.Próbálgatok róla Full shotot csinálni de még nem jött össze úgy hogy teljesen látszódjon.Amit beszéltünk hétfőn a fényképezővel kapcsolatba, segítettél vele most már valamennyivel jobb képeket tudok csinálni.Hát a versenyre indított kép...Úgy tudtam hogy vasárnapig lehet nevezni, így megpróbáltam sietni.Közbe kiderült hogy 18. ig lehet nevezni /ami ma van/ Elsőnek úgy volt hogy csak egy estére kapom meg a fényképező gépet.De megkaptam több napra így elsiettem a nevezést.Na mind1, úgyis csak a vélemények miatt indultam a versenyen és szeretnék nem az utolsó negyedbe végezni.
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. április 18., szerda 18:03 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Most egy kicsit tanácstalan vagyok, eddig azt hittem hogy ő a Sakura hímem, de pár napja elkezdett kisárgulni a háta, vagyis a bőre alatt.Ott ahol a nőstényeknek a nyereg szokott lenni.Ugye jól gondolom hogy ő akkor egy lány?
|
2012. április 18., szerda 17:56 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. április 17., kedd 22:34 |
|
|
DeKol
|
N-emy írta: Az ilyen képek láttán kísértést érzek ,hogy használjam újra a "drága ricciát" , aztán egy kis idő múlva csak észhez térek . Szia N-emy! Üdv a blogomba.Nekem ez az első ricciás próbálkozásom, mondjuk még nyírni nem kellet, ott kifog derülni minden
|
2012. április 17., kedd 20:43 |
|
|
DeKol
|
papó írta: N-emy írta: Az ilyen képek láttán kísértést érzek ,hogy használjam újra a "drága ricciát" , aztán egy kis idő múlva csak észhez térek . Tök egyetértek Veled. Csábító a kép de egy nagyobb akváriumba más növényekkel soha többet. Lehet egy kicsit érdemes lenne csinálni ? Papó a kis UG-s akvárium vagy a táp tesztes akváriumból simán lehetne csinálni egy kis ricciást, és az csalogató lenne bármilyen vevőnek mivel egyszerűen tartható növény
|
2012. április 17., kedd 20:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
N-emy írta: Az ilyen képek láttán kísértést érzek ,hogy használjam újra a "drága ricciát" , aztán egy kis idő múlva csak észhez térek . Tök egyetértek Veled. Csábító a kép de egy nagyobb akváriumba más növényekkel soha többet. Lehet egy kicsit érdemes lenne csinálni ?
2012. április 17., kedd 20:20 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Az ilyen képek láttán kísértést érzek ,hogy használjam újra a "drága ricciát" , aztán egy kis idő múlva csak észhez térek .
|
2012. április 17., kedd 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
DeKol írta: Minden este ilyen látványba van részem: Szuper
2012. április 16., hétfő 22:16 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Egyszerű de nagyszerű!
_________________ K.Tamás
|
2012. április 16., hétfő 22:00 |
|
|