Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:44

Hozzászólás a témához  [ 132 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő
 Last rock in the Black Valley 
Szerző Üzenet

Sziasztok!

Eltelt az első hét.Akvárium szemmel látható változásokon ment át:
-Mai nap megkapott HM et ( vélemények?)
-A riccia elkezdett nőni, kb már fél centit nőt és a színe is üdébb lett szerintem.
-A faág mohával azért került bele hogy egy kis árnyékos rész legyen a garnik számára (ideglenes)
-Kaptam két Sulawesi vizinyulat, ők még kölykök az nagyobbik kb 1 centi a kisebbik meg fél centi, egyenlőre még csak a nagyobbik bújt elő ő fekete színű és "arany" pöttyök vannak rajta.

Szeretnék köszönetet mondani a Tropicalfish-nek mindenféle segítségért

Kép
Kép

2012. április 4., szerda 16:05
Adminisztrátor

Meg fog a növényed maradni ,csak le akarja váltani az összes levelét.

2012. április 1., vasárnap 21:26

Csináltam nektek egy telefonos képet.Ha minden jól megy eltudom megint kérni jövőhét végén a jobb fényképezőt akkor nem ilyen rossz minőségű képek készülnek majd

Kép

ui:Bocsi az úszó riccia darabok miatt, ma már nem volt lélekerőm még egyszer végig halászni:D

2012. április 1., vasárnap 20:41

Köszönöm a tippeket, egyenlőre még várok és várok.Hogy mi lesz a Ricciával mert ha nem lesz jó akkor más növénnyel fogok próbálkozni.Jelenleg úgy állok hogy van bubi mezőm rendesen szóval bizakodok hogy összejön.Lehet elhamarkodott döntés volt de raktam pár Red cherry kismamát át a nagy akváriumból, takarítás céljából meg szeretném maximalizálni a utódok számát.Szóval jelenleg 6 ikrás nőstény van a akváriumba és egy Shakura hím, sajnos a párját már egy ideje nem látom az akváriumba, így őt nem tudtam kifogni.Remélem nem hoztam elhamarkodott döntést a garnik részéről.De hát ki bír várni több hetet.Én tuti nem.Különben az akvárium nem Red Cherry és nem Shakurák számára lett tervezve hanem CRS garnikat szeretnék benne majd később tartani / ha már teljesen beállt az egyensúly/. Szóval a red cherryk csak idéglenes lakók.

2012. április 1., vasárnap 17:50

Esetleg őket berakhatnád :http://diszhal.info/novenyek/Najas_guadalupensis.php
http://diszhal.info/novenyek/Bacopa_caroliniana.php
Egy ötlet volt csak! ;)

2012. március 31., szombat 7:31

szia
szerintem rotalát ne tegyél bele mert mire megnő és szép lenne addigra le kell vágni, nálam is így van sajna mindig csak egy csonk van jóformán.
A hm az jó lehet mert az bokorrá formálható,jobban is nő a rotalánál. Umbrosát is nézd még meg.
De ez csak saját vélemény, tapasztalat, várd meg a többiek mit mondanak.
De a stem az tényleg jól jöhet.

2012. március 31., szombat 5:58

Sziasztok!

Hát nem sok új hírrel tudok nektek szolgálni mert nem nagyon van változás.Tegnap este ugye a másik naplómba leírtam, megszülettek a kis guppy-k , és esti nagy sietség során ide a kis nanoba kerültek be.Ahonnan ma át lettek telepítve a végleges nevelő helyükre.
Este mikor bekerültek a kis halak sok mindent nem gondoltam át : -3 naponta lévő vízcsere nem valami jó dolog az újszülött halak számára
-Mivel a növények beindulására várok így egy kicsit nagyobb dózisba kapják a növénytápot mint a gyári adagolás
-A belső motoros szűrő túl nagy flow ot kelt a kis halaknak így folyamatos úszásra vannak kényszerítve
-A belső szűrő szívó hatása ellen még nem nagyon tudnak mit tenni

Hát a Riccia mivel emers volt elég fura állapotba van. nem tudom eldönteni hogy ez most normális vagy sem, van amelyik fotoszintetizál van amelyik meg inkább bomlik, na ha ebből nem lesz alga bumm akkor örülhetek:D.
A kő mögötti részen elég erősen jár az agyam hogy mit kéne oda berakni, valami stemesebb vagy akár valami vékony növényre gondoltam.Gondolkoztam már Rotala rotundfolian, HM, Valisneria Nana.Vagy még hosszúra meghagyott Parvula is.Szerintetek mi illene oda?

2012. március 30., péntek 21:34

Mexx2 írta:
Vagy tehetnéd középre a követ és valami ilyesmit megpróbálni.
Kép

És akkor Myk74 újabb kedvence lenne. :P

Igazából ez a layout moduláris szóval bármikor gond nélkül át tudom pakolgatni a csempét:D

2012. március 28., szerda 20:58
Sasszem

Vagy tehetnéd középre a követ és valami ilyesmit megpróbálni.
Kép

És akkor Myk74 újabb kedvence lenne. :P

2012. március 28., szerda 20:51

Szerintem tökéletes garni lak lesz!Egy kis ágacska mohával ,lehet jól mutatna! :D

2012. március 28., szerda 20:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 132 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő