Szerző |
Üzenet |
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
Sajnos Zizi a betta elpusztult.
|
2014. január 20., hétfő 16:32 |
|
|
mgtyati
|
papó írta: mgtyati írta: tommyv írta: Azta nem spórolsz a vízzel. Nem csapja ki a szűrő a vizet, ha ennyire fel van töltve az akvárium? Nekem még levéve is eléggé megmozgatja a felszínt . Láthatóan fejlődtek a parvulák Nem csapja ki. Viszont sajnos a HC-m botrányosan néz ki... nyilván jót tenne neki egy kis CO2... Legalább egy ilyet jó lenne betenni : http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... system?p=0Vagy egy élesztős esetleg citromsavas ? Köszi papó a "szerkezetet" és a tanácsokat! Beüzemeltem! Meglátjuk mi lesz.
|
2014. január 18., szombat 16:22 |
|
|
mgtyati
|
papó írta: mgtyati írta: tommyv írta: Azta nem spórolsz a vízzel. Nem csapja ki a szűrő a vizet, ha ennyire fel van töltve az akvárium? Nekem még levéve is eléggé megmozgatja a felszínt . Láthatóan fejlődtek a parvulák Nem csapja ki. Viszont sajnos a HC-m botrányosan néz ki... nyilván jót tenne neki egy kis CO2... Legalább egy ilyet jó lenne betenni : http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... system?p=0Vagy egy élesztős esetleg citromsavas ? Holnap benézek reggel a boltba (amúgy is régen voltam, vagy 3 napja )
|
2014. január 17., péntek 21:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
mgtyati írta: tommyv írta: Azta nem spórolsz a vízzel. Nem csapja ki a szűrő a vizet, ha ennyire fel van töltve az akvárium? Nekem még levéve is eléggé megmozgatja a felszínt . Láthatóan fejlődtek a parvulák Nem csapja ki. Viszont sajnos a HC-m botrányosan néz ki... nyilván jót tenne neki egy kis CO2... Legalább egy ilyet jó lenne betenni : http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-ak ... system?p=0Vagy egy élesztős esetleg citromsavas ?
2014. január 17., péntek 19:48 |
|
|
mgtyati
|
tommyv írta: Azta nem spórolsz a vízzel. Nem csapja ki a szűrő a vizet, ha ennyire fel van töltve az akvárium? Nekem még levéve is eléggé megmozgatja a felszínt . Láthatóan fejlődtek a parvulák Nem csapja ki. Viszont sajnos a HC-m botrányosan néz ki... nyilván jót tenne neki egy kis CO2...
|
2014. január 17., péntek 19:23 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Azta nem spórolsz a vízzel. Nem csapja ki a szűrő a vizet, ha ennyire fel van töltve az akvárium? Nekem még levéve is eléggé megmozgatja a felszínt . Láthatóan fejlődtek a parvulák
2014. január 16., csütörtök 23:24 |
|
|
mgtyati
|
Sziasztok. Hát... eltelt egy kis idő, nem olyan sok de már nem bírtam ki, hogy ne lőjek egy fotót. Kicsit fejlődtünk. Beültettem két tő ludwigiát Alapvetően a helyzet változatlan. Kicsit kezdek már izgulni a verseny miatt...
|
2014. január 16., csütörtök 21:17 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Előbb-utóbb bezöldül az egész akvárium és akkor jajj neked kontraszt! Tényleg formabontó elképzelés, az ötlet 5-ös. Középre én valami kisebb növényt tennék.
|
2014. január 10., péntek 12:24 |
|
|
mgtyati
|
zsotyi írta: Üdv a fórumon! Érdekes,egyedi az ötlet,nekem is bejön.Kicsit arra a magashegyi részre hasonlítanám,ahol az apróbb növényzetet lassan felváltja a csupasz sziklás hegyoldal.Ebből kicsit kilógnak a magas növények,de ha valami mohásabb részre ki tudnád azt váltani,akkor talán teljesebb lenne az összhang és az arányok sem másznának annyira el.Persze ez csak az én agymenésem.Algamentes sikereket! Szia! Köszönöm. A te akváriumaid viszont valóban gyönyörűek.
|
2014. január 9., csütörtök 16:59 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Klassz kis akva, nagyon egyedi!
|
2014. január 9., csütörtök 8:48 |
|
|