Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
mgtyati írta: papó írta: No de honnan legyen nekem tisztító biszbaszom ? Esetleg én adok?... Mindenkinek csak nem adhatsz Mindenesetre köszi Csak kötekedek , nehogy komolyan vedd
2014. február 14., péntek 20:55 |
|
|
mgtyati
Csatlakozott: 2013. november 7., csütörtök 8:11 Hozzászólások: 427
|
papó írta: No de honnan legyen nekem tisztító biszbaszom ? Esetleg én adok?...
|
2014. február 14., péntek 20:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
No de honnan legyen nekem tisztító biszbaszom ?
2014. február 14., péntek 20:46 |
|
|
mgtyati
|
Nem nagyon találtam megfelelő témát, újat meg nem szerettem volna csinálni mert annyira nem nagy megfejtés és ide teszem mert ennél az aksinál használom a kosz elleni küzdelemben Ez egy takarító ezköz. Pipetta, cső meg egy tisztító bizbasz igazából erre sokmegoldás van én egy a nagyformátú nyomtatóknál használt kis cuccost használok, ez van kéznél Működése: a cső megszívása után izgalmi álapatoba kerülve dörzsöljük a szennyezett területet és a cső ezalatt elszívja a szennyeződött vizet. A képek:
|
2014. február 14., péntek 20:31 |
|
|
mgtyati
|
pit975 írta: Na látom sikerült a hadművelet, Nekem tetszik, várni kéne vele egy picit had dúsuljon a növényzet. És ha akkor is üresnek érződik a bal oldal, még mindig lehet bele tenni valami jó pofa növényt. Addig is had erősödjenek a növények, alga mentes folytatást. Sikerült igen nem volt egyszerű de túl vagyunk rajta. Picit várunk most igen. Aztán meglátjuk lesznek e gondok. Nem nagyon szoktam fikázni semmit, azt gondolom nagyon sok minden múlik "rajtunk" de ez a Manado talaj nem vált be nekem. Ültetni is rohadt nehéz bele... körülményes, mikor meg bele rakod újonnan az aksiba a fele feljön a víz tetejére bármennyire is ügyeskedsz vagy lassan emeled be, de mivel van vagy 2 liter belőle fogok kísérletezni de önmagában nekem nem vált be sajnos.
|
2014. február 10., hétfő 7:39 |
|
|
mgtyati
|
papó írta: A baloldalon hátra kell valami növény a kövek mögé, közzé és nagyon jó lesz. Meglátjuk visszajön e ciángéza aztán még alakítok rajta ...
|
2014. február 10., hétfő 7:23 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Na látom sikerült a hadművelet, Nekem tetszik, várni kéne vele egy picit had dúsuljon a növényzet. És ha akkor is üresnek érződik a bal oldal, még mindig lehet bele tenni valami jó pofa növényt. Addig is had erősödjenek a növények, alga mentes folytatást.
|
2014. február 9., vasárnap 19:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A baloldalon hátra kell valami növény a kövek mögé, közzé és nagyon jó lesz.
2014. február 9., vasárnap 17:20 |
|
|
mgtyati
|
Szóval... kiszedtem a Manadot. Kitakar0tottam, a parvula minit újra ültettem, a hc-t lemostam újra ültettem, a ludwigiáról letakar0tottam minden szennyeződést újra ültettem. 2 napos meló köszönet a ciangenyóalgának. Köszönöm Tetszik de talán elvesztette azt a karakterességét ami volt sajnos. Viszont picit talán diszkrétebb.
|
2014. február 9., vasárnap 17:05 |
|
|
mgtyati
|
pit975 írta: Tegnap nekem se volt időm nappal karban tartani, este csináltam én is, és most fejeztem be, szűrő ki és befolyó takarítást csináltam most reggel. Pihent állapotban csak jobb Jó érzéssel tölt el hogy nem vagyok "egyedül" ezekkel a dolgokkal
|
2014. február 9., vasárnap 8:07 |
|
|