|
Pontos idő: 2024. december 2., hétfő 6:57
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Bandesz_ írta: papó írta: Miért kellene a tremazol ? Kis fehér izék vannak az RC-k fején. Olyan szép őszes szemöldökük nő. Más, kevésbé aranyárban mért szerrel is le lehet irtani róluk? Vagy borotváljam meg őket? Mai kép (elnézést a rumliért) WP_20151104_001 by von_dorlat, auf Flickr Az akvárium nagyon rendben van .. Van cuccom a fehér izékre ...
2015. november 4., szerda 18:23 |
|
|
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
papó írta: Miért kellene a tremazol ? Kis fehér izék vannak az RC-k fején. Olyan szép őszes szemöldökük nő. Más, kevésbé aranyárban mért szerrel is le lehet irtani róluk? Vagy borotváljam meg őket? Mai kép (elnézést a rumliért) WP_20151104_001 by von_dorlat, auf Flickr
|
2015. november 4., szerda 17:07 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Bandesz_ írta: Tegnap csak úgy gyorsan megnyírtam a rotalát, téptem a hínárból és ritkítottam a microsorumot. Utóbbi "hatékonyan" fogja a szmötyit az alatta lévő fissivel egyetemben. Egy marék fonalalgát szedtem ki. A pogo erectus valóban nem egy spinter a rotala mellett. Mire kibújna a fa mögül, a hínárból gombolyag lesz, és a rotala is elterül a felszínen. Holnap elviszik a mollyt. A hétvégén többször is láttam, amint RC-maradványokat csócsált. Lehet a nemrég megnőtt "fehér szemöldök" is ludas lehet. Apropó nincs valakinek néhány ml sera tremazol a szekrény mélyén? Miért kellene a tremazol ?
2015. november 3., kedd 18:48 |
|
|
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
Tegnap csak úgy gyorsan megnyírtam a rotalát, téptem a hínárból és ritkítottam a microsorumot. Utóbbi "hatékonyan" fogja a szmötyit az alatta lévő fissivel egyetemben. Egy marék fonalalgát szedtem ki. A pogo erectus valóban nem egy spinter a rotala mellett. Mire kibújna a fa mögül, a hínárból gombolyag lesz, és a rotala is elterül a felszínen. Holnap elviszik a mollyt. A hétvégén többször is láttam, amint RC-maradványokat csócsált. Lehet a nemrég megnőtt "fehér szemöldök" is ludas lehet. Apropó nincs valakinek néhány ml sera tremazol a szekrény mélyén?
|
2015. november 3., kedd 16:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szépen lassan kialakul ..
2015. október 22., csütörtök 10:28 |
|
|
Bandesz_
|
Telefonnal sietve lőtt kép, hogy is állunk. WP_20151021_001 by von_dorlat, auf Flickr
|
2015. október 22., csütörtök 9:51 |
|
|
Bandesz_
|
papó írta: Bandesz_ írta: A növények jól vannak, a hátsó sor elérte a felszínt, a gyep lassan növöget. A szűrőt és a csöveket "élmény" volt takarítani. Ennyire koszos még sohasem volt a szűrőm. Persze megint a sor végére került a perlon. Megy a sok szmötyi a mátrixra. (Na jó, szivacs van előtte, de perlon csak utána.) szi:ezkesz: Mióta kisebb az áramlás, és adagoltam startert, nem nőtt vissza az ecsetalga. (Hol kopogjam le?) TF planter, macro és carbo 1-1 ml megy bele naponta. Miből veszem észre, ha sok lenne a macro, vagy kevés a planter? Köszi, hogy benéztél. Ha sok lenne a macro akkor az üveged el kezd zöldülni . Ha a planter kevés , előszór a növény leveleinek a széle sápadtabb lesz . Köszönöm a gyors választ!
|
2015. október 16., péntek 12:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Bandesz_ írta: A növények jól vannak, a hátsó sor elérte a felszínt, a gyep lassan növöget. A szűrőt és a csöveket "élmény" volt takarítani. Ennyire koszos még sohasem volt a szűrőm. Persze megint a sor végére került a perlon. Megy a sok szmötyi a mátrixra. (Na jó, szivacs van előtte, de perlon csak utána.) szi:ezkesz: Mióta kisebb az áramlás, és adagoltam startert, nem nőtt vissza az ecsetalga. (Hol kopogjam le?) TF planter, macro és carbo 1-1 ml megy bele naponta. Miből veszem észre, ha sok lenne a macro, vagy kevés a planter? Köszi, hogy benéztél. Ha sok lenne a macro akkor az üveged el kezd zöldülni . Ha a planter kevés , előszór a növény leveleinek a széle sápadtabb lesz .
2015. október 16., péntek 12:03 |
|
|
Bandesz_
|
A növények jól vannak, a hátsó sor elérte a felszínt, a gyep lassan növöget. A szűrőt és a csöveket "élmény" volt takarítani. Ennyire koszos még sohasem volt a szűrőm. Persze megint a sor végére került a perlon. Megy a sok szmötyi a mátrixra. (Na jó, szivacs van előtte, de perlon csak utána.) szi:ezkesz: Mióta kisebb az áramlás, és adagoltam startert, nem nőtt vissza az ecsetalga. (Hol kopogjam le?) TF planter, macro és carbo 1-1 ml megy bele naponta. Miből veszem észre, ha sok lenne a macro, vagy kevés a planter? Köszi, hogy benéztél.
|
2015. október 16., péntek 11:29 |
|
|
Bandesz_
|
Köszönöm! A növények nagy része "megkapaszkodott" és nő. Még mindig bontatlan az utolsó doboz MC. A felfelé mutogató fával még szemezek, nem tudom, mennyire lesz az áramlás útjában és ecsetesedni. A napokban cserélni szeretném a perlont, tisztítani a csöveket és lehalászni a felszínről a bomladozó darabkákat.
|
2015. szeptember 30., szerda 13:08 |
|
|