|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:51
|
Szerző |
Üzenet |
check
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 14:41 Hozzászólások: 53 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
atti76 írta: Basszus úgy olvastam, hogy "a te borodon megy a próba". Azt hittem, valami székely mondás... Most mi van?? Én is a borra asszociáltam kapásból!! Gondoltam, ma is tanultam valami újat.... Nem baj, ez sokkal jobban tetszik: "A te borodon megy a vásár!"
|
2011. november 24., csütörtök 21:16 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
goldman írta: csak azon a szolason rohogog, hogy a kibicnek semmi sem draga,marmint a te borodon megy a proba, OFF Basszus úgy olvastam, hogy "a te borodon megy a próba". Azt hittem, valami székely mondás... ON
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. november 24., csütörtök 20:41 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
jahh fereertettem bocs... az nem zavar h az en börömön megy a proba, soha sem vonzottak a standard megoldasok:) Meg ha a harom akvariumbol a lakasban egy gallyra megy, hat ujraepitem, bumm.
|
2011. november 24., csütörtök 16:10 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Neeee,ne ertsd felre,nem csufolodom,csak azon a szolason rohogog, hogy a kibicnek semmi sem draga,marmint a te borodon megy a proba,s mi csak szoritunk neked... visszaterve a vizre, en tenyleg bizom benne hogy nem lesz semmi baj,es meg lehet segiteni valamivel,a kedvenc gyogyirem mindenre:gyakori vizcserek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára goldman 2011. november 24., csütörtök 21:54-kor.
|
2011. november 24., csütörtök 14:38 |
|
|
novenyesakvariumok
|
Nem ertem az ironizmusod okat...
|
2011. november 24., csütörtök 14:17 |
|
|
goldman
Csatlakozott: 2011. szeptember 29., csütörtök 21:09 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Maramarossziget,Erdely
|
Jo lesz az...en sem izgulok. Bar "a kibicnek semmi sem draga" Atti,neeeem volt az ilyen szep profi munka,mint a kepeiden kerettel,szilikonragasztassal,csak ugy kontar modra,a hattar moge volt bedobva egy csomo szivacsdarab,megszakitva,marmint nem volt egy 2meteres szivacstabla...most neztem vissza en is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára goldman 2011. november 24., csütörtök 21:55-kor.
|
2011. november 24., csütörtök 10:40 |
|
|
novenyesakvariumok
|
mindenki megkapja a tapot, nyugalom:) viszont nitritet is mertem, es nyoma sincs.. sem ammonianak, se semminek... Abban igazatok van, hogy ha jön valami akkor majd kesöbb... Ha ez be fog következni, rakapcsolom egy negyedik 54W os csövet is, felnyomom a Co2-t, es a növenyek pikk-pakk feldolgozzak a nitratot. Ez legalabbis a terv:)
|
2011. november 24., csütörtök 8:54 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Nos ebből a növénytápból ígértél nekem , de hát .. itt ez el is akadt ... Dettó... goldman írta: Azt elfelejtettem, hogy két pumpa is volt beszerelve a "szivacsfalba" Ez a mattenfilter megoldás Nagyon hatékony tud lenni, rengeteg sügeres használja eredményesen. Hátránya, hogy viszonylag lassan érik be, ellenben akár évekig jól dolgozhat tisztítás nélkül. Az aljzatban viszont nem így működik (ezért nem mertem az emelésre felhasználni nálam. Engem is besza...attak )
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. november 23., szerda 23:23 |
|
|
goldman
|
Azt elfelejtettem, hogy két pumpa is volt beszerelve a "szivacsfalba"
|
2011. november 23., szerda 22:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
goldman írta: Értem,csak én a szánalmas kis tapasztalatommal azt akartam sugallani,hogy elöbb egy vödör nitrited lesz aztán majd jöhet a nitrát(nitrogen ciklus) Szerintem ha lessz gond az csak honapok mulva lessz ha majd felgyülemlik,de lattam mar olyan sügéres akit aminek a 3d-s hattere möge volt rejtve a 200x60x10 cm szivacs és jól szuperált!Sok sikert! Igy van jól látod .. ha van probléma az nem mostanában lesz. Reméljük nem lesz .. A sügeres akvárium azért nem jó példa - szerintem - mert a nem akartak talajt rábírni aktív kémiai feladatra . Gondolok itt a talaj termékennyé tételére.
2011. november 23., szerda 22:20 |
|
|