Szerző |
Üzenet |
KGB
Csatlakozott: 2015. december 9., szerda 15:44 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Veszprém
|
45. nap
2016. május 24., kedd 18:22 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
edit86 írta: Az akva hátfalán az egy poszer? Ha jol lárom , fogadj megegy tanácsot és vedd le !
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről +1 Le vele
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. május 24., kedd 10:57 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Az akva hátfalán az egy poszer? Ha jol lárom , fogadj megegy tanácsot és vedd le !
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2016. május 24., kedd 6:06 |
|
|
KGB
Csatlakozott: 2015. december 9., szerda 15:44 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Veszprém
|
44. nap
2016. május 23., hétfő 18:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
KGB írta: papó írta: A mohafallal úgy lennél mint a Hm el. Megcsináltad ---meguntad .. Van valami abban amit mondasz Papó, valahogy mindig próbálok javítgatni csinosítani rajta valamit. Szerintem ki sem bírnám, ha hétvégenként nem kellene belenyúlni, lehet nem is véletlenül ajánlottad a montacarlot. Szerinted manadóba menet közben beültethető, néztem róla videókat is, nekem nagyon tetszik, mutatós kis növény! Eleocharisok , montecarlo nyugodtan megpróbálható
2016. május 23., hétfő 14:56 |
|
|
KGB
|
papó írta: A mohafallal úgy lennél mint a Hm el. Megcsináltad ---meguntad .. Van valami abban amit mondasz Papó, valahogy mindig próbálok javítgatni csinosítani rajta valamit. Szerintem ki sem bírnám, ha hétvégenként nem kellene belenyúlni, lehet nem is véletlenül ajánlottad a montacarlot. Szerinted manadóba menet közben beültethető, néztem róla videókat is, nekem nagyon tetszik, mutatós kis növény!
2016. május 23., hétfő 13:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KGB írta: myk74 írta: Nagyon szépen rendezgeted gondozod. Látszik rajta a törődés. Engem csak a háttér zavar. Köszönöm, igazából még nem álmodtam meg hogy mi is legyen és hogyan mutat majd. Remélhetőleg a megújított higrophila bal hátul szépen bedúsul, a palusztriszt is nagyon meg kellett vágni mert tönkretettem (a jobb sarok). Ezek ha magukhoz térnek akkor már sokkal jobban lehet velük tervezgetni. Amit láttam és nagyon tetszett a tropica.com-on az a moharács háttérnek, rendesen tud szellőzni minden oldalról, a garnélák is élvezkedhetnének és hát nem egy csúnya látvány https://www.youtube.com/watch?v=DNoSsEgc3aEA mohafallal úgy lennél mint a Hm el. Megcsináltad ---meguntad ..
2016. május 23., hétfő 12:49 |
|
|
KGB
|
myk74 írta: Nagyon szépen rendezgeted gondozod. Látszik rajta a törődés. Engem csak a háttér zavar. Köszönöm, igazából még nem álmodtam meg hogy mi is legyen és hogyan mutat majd. Remélhetőleg a megújított higrophila bal hátul szépen bedúsul, a palusztriszt is nagyon meg kellett vágni mert tönkretettem (a jobb sarok). Ezek ha magukhoz térnek akkor már sokkal jobban lehet velük tervezgetni. Amit láttam és nagyon tetszett a tropica.com-on az a moharács háttérnek, rendesen tud szellőzni minden oldalról, a garnélák is élvezkedhetnének és hát nem egy csúnya látvány https://www.youtube.com/watch?v=DNoSsEgc3aE
2016. május 23., hétfő 10:09 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Nagyon szépen rendezgeted gondozod. Látszik rajta a törődés. Engem csak a háttér zavar.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2016. május 23., hétfő 9:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KGB írta: papó írta: Hmm .. ez így nem rossz , de valami aljnövényzet hosszabb távon jobb lenne . Hiszen úgyis az lesz a vége Szia Papó! Te milyen aljnövényzet tudnál elképzelni ebben az akváriumban, Echinodorus tenellus vagy Eleocharis acicularis 'Mini' vagy Echinodorus tenellus vagy Eleocharis parvula vagy HC Én a vizicsillagot is el tudnám képzelni olyan szép üdezöldnek a levelei és nem is nőnek magasra A nagy kérdés , hogy mennyire van időd - és kedved - gondozni az előteret. Egy sima sagittaria is elképzelhető . Azzal nincs gond . De jöhet a montacarlo is , igaz az már több gondozást igényel
2016. május 22., vasárnap 17:56 |
|
|