Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:39

Hozzászólás a témához  [ 76 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő
 Kező akvárium 
Szerző Üzenet

Vasmacso írta:
Vegigolvastam a mondokadat nagy a kavarodas merre is indulj el ha soder akkor erdemes taptalajt tenned novenyek jobban komazzak mint a tabikat hosszabb ideig kitart mire kimerul arban ugyan ott vagy mindkettovel.
Co2 nem javasolnek elobb meg kell tanulni a novenyeket eletben tartani ha mar ebay es nagyon co2 akkor a citromsavas az elesztossel csak baj van nem szabajozhato nem zarhatod el nem nyomja rendesen at a difit .
Kulsoszuro minel nagyobb annal jobb es nem a teljesitmenye miatt hanem a vodormeret jo nagy legyen ferjen bele toltet rendesen aztan ha tul eros lenne a flow csapokkal visszafogod .
Ledes feny :-) sokaig hasznaltam ne tervezz ala igazan piros bordo novenyeket nem fog jo lenni vele viszont az altalanos kezdok novenyei es egy ket igényesebb siman fog noni.

Tapatalkkal küldve az én LG-D855 eszközömről

Szia! Homokom van majd rá még megy kavics rétegezve. Valahogy ezt találtam ki. Tabikat vettem már. Sajnos az marad. Rá kelkett jönnünk hogy a gyári szűrő jó lenne ha nem havonta kéne cserélni a betétjét ami "csak" 6-7 ezer. Ezért rendeltem pont egy külső szűrőt. Végre egy dolog amit jól csináltam. Egy fluval u 106as lett. Az már meg is jött. Az akváriumot átadták más szállítónak mert túl nagy... Szombatra érkezik. A papagáj levél az egyetlen ami szines eddig. Szeretem a rózsaszínt meg a lilát párom ezért választotta. Most még elvan. A jávai moha ahogy nézem növöget. Az amerikai békalencse úgy léz ki hogy akkor jó lenne ha a sivatagba raknám mert burjánzik... Majd megyünk még növényt venni ha megjön a nagy de akkor az csak zöld lesz. Majs próbálok valami igénytelenebbet kiválasztani. Co2be van egy pici rendszer amit vettünk azt majd elhasználom azért aztán ha kell majd akkor meglátjuk a folytatást. Halakat hagyjuk a kicsibe pár hétig aztán szép lassan betelepítjük. Még a halakba gondolkozom hogy látványos is legyen. De itt nem sok félét lehet kapni. :(

2016. március 31., csütörtök 9:40

Vegigolvastam a mondokadat nagy a kavarodas merre is indulj el ha soder akkor erdemes taptalajt tenned novenyek jobban komazzak mint a tabikat hosszabb ideig kitart mire kimerul arban ugyan ott vagy mindkettovel.
Co2 nem javasolnek elobb meg kell tanulni a novenyeket eletben tartani ha mar ebay es nagyon co2 akkor a citromsavas az elesztossel csak baj van nem szabajozhato nem zarhatod el nem nyomja rendesen at a difit .
Kulsoszuro minel nagyobb annal jobb es nem a teljesitmenye miatt hanem a vodormeret jo nagy legyen ferjen bele toltet rendesen aztan ha tul eros lenne a flow csapokkal visszafogod .
Ledes feny :-) sokaig hasznaltam ne tervezz ala igazan piros bordo novenyeket nem fog jo lenni vele viszont az altalanos kezdok novenyei es egy ket igényesebb siman fog noni.

2016. március 29., kedd 14:19

Nyugi az akvakertesz turelmes

2016. március 29., kedd 14:13

Mára van kiírva az új akvárium szállítása és még semmi. Azt írták reggel kapok egy smst egy 1 órás intervallummal amikor jönni fog. Semmi :( a szállító oldalán az van hozzájuk még be sem érkezett a csomag. Nem vagyok túl bolog...

2016. március 29., kedd 11:07

Köszi! Jövő héten beindulunk _;)

2016. március 27., vasárnap 10:22

Értem , sok sikert !

Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről

2016. március 27., vasárnap 10:22

edit86 írta:
Szia , egy kérdésb, táptalaj nem lesz vagy csak én olvastam figyelmetlenül?

Egyenlőre a kvarchomok tabletta megoldás lesz hozzá van még folyékony tápoldat.

2016. március 27., vasárnap 10:21

Szia , egy kérdésb, táptalaj nem lesz vagy csak én olvastam figyelmetlenül?

2016. március 27., vasárnap 10:05

Johnifiú írta:
a te naplód alatt lesz most szerintem az akváriumokba. az elején van kép a régiről a végén meg ami most lett átalakítás után. Még nincs 2 hetes

Megtaláltam idő közben. Haaaat! Bárcsak fele ilyen szép lenne az enyém. De ma reggelre még egy hal minusz :( elvileg a vizembe az ammónia picit magas a nitrit meg nagyon. Most próbálom a növénykéket megtalálni és összeegyeztetni mik az igények. Nah hát a békalencse és a moha is arról híres hogy megköti a nitriteket. Az enyémek nem működnek :(

2016. március 27., vasárnap 8:10

a te naplód alatt lesz most szerintem az akváriumokba. az elején van kép a régiről a végén meg ami most lett átalakítás után. Még nincs 2 hetes

2016. március 26., szombat 21:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 76 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő