|
|
|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 3:47
|
Szerző |
Üzenet |
danohelga
Csatlakozott: 2016. március 24., csütörtök 14:59 Hozzászólások: 51
|
Igen sajna azt már tudom hogy túl korán lettek betelepítve. De nem gondoltam volna sajnos. Tapatalkkal küldve az én D6603 eszközömről
|
2016. március 24., csütörtök 19:28 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
A kavics is elég nagy szemű amit talajnak adtak,nem tudom táptalajt raktál e alá... ?
|
2016. március 24., csütörtök 18:59 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
T.Tamás30 írta: Ami biztos rettentően korán kerültek bele halak az akváriumba. Teljesen friss indítás,nem igazán tudott beállni az egész szisztéma. Egy gyenge halnak,ami akár eleve az volt,vagy a szállítás okozta stressznek köszönhetően egy előre megírt végrendelet volt. Nem akartam egyből a halas dologgal sokkolni, de így van. az ráért volna miután beállt az aksi. De ezen sajnos már úgyse lehet változtatni.
|
2016. március 24., csütörtök 18:57 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ami biztos rettentően korán kerültek bele halak az akváriumba. Teljesen friss indítás,nem igazán tudott beállni az egész szisztéma. Egy gyenge halnak,ami akár eleve az volt,vagy a szállítás okozta stressznek köszönhetően egy előre megírt végrendelet volt.
|
2016. március 24., csütörtök 18:54 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Helló! Pofás a szűrőn nem lehet állítani? Márha persze a szűrő van szembe középen. Az opálosság eltűnik egy idő után baktérium kultúra adagolás mellett.
|
2016. március 24., csütörtök 18:53 |
|
|
danohelga
Csatlakozott: 2016. március 24., csütörtök 14:59 Hozzászólások: 51
|
Sziasztok! Kező akváriumos vagyok. Születésnapomra nagyon szerettem volna egy akváriumot. Szombton 19én meg is vettük az aqua 30 névre halgató kis szettet. Kavicsokat hozzá növénykéket. Halat nem kaptunk mert közölték velünk hogy menjek haza és próbálgassam a cuccokat állítsuk be és 3 nap múlva menjek vissza és adnak halakat. Vissza is mentünk. Vettem 4 fiú és 6 lány guppyt valamint 3 házmester harcsát. Az egyik fiú guppy kicsit szakadt volt. Délután betettük őket este már meghalt. Másnap reggelre még egy ami tök egészségesnek tűnt. A víz opálos... Ma vettem egy másik szűrőt mert szerintem az lehetett a ludas és ez levegőztet is. A halak pipáltak de mostmár pár óra eltelt és úszkálnak. Vettem még filter boostot és tap safe oldatot. A fűtőt külön vettűk a készlettől az egy interpet delta therm 25w. Az új szűrő elite stingray 5 25l tankhoz. Tapatalkkal küldve az én D6603 eszközömről
|
2016. március 24., csütörtök 18:28 |
|
|