Szerző |
Üzenet |
jack
|
Naplózásnak azért lenne értelme ,mert több szem többet lát alapon javítani lehetne a layuton . A verseny akváriumait ellenben mindenki titkolja .
|
2016. augusztus 19., péntek 23:12 |
|
|
Angol
|
Vasmacso írta: De ezzel nem is volna gond szerintem . Az viszont mar sokkal nagyobb hogy soha nincs az akvarium normalisan naplozva ertem ugy hogy ezt ide ultettem azt oda hanem egyszercsak kesz valami oknal fogva kifejlett novenyek sokasaga . Az akvariumok kozott eltelt ido pedig irrealisan kicsi . Szerintem ez szimplan bepakolas kesz novenybol kis ideig tartas majd bontas nalam nem uti meg az akvarizalas vagy a kerteszkedes mercejet
Tapatalkkal küldve az én LG-D855 eszközömről Nem értelek mi ezzel a baj . Ilyen alapon minden növényt ki kellene dobni minden építés után . Felneveled , megveszik örülsz , örülnek . Üzlet . Nem tartozik ide .
|
2016. augusztus 19., péntek 19:45 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
De ezzel nem is volna gond szerintem . Az viszont mar sokkal nagyobb hogy soha nincs az akvarium normalisan naplozva ertem ugy hogy ezt ide ultettem azt oda hanem egyszercsak kesz valami oknal fogva kifejlett novenyek sokasaga . Az akvariumok kozott eltelt ido pedig irrealisan kicsi . Szerintem ez szimplan bepakolas kesz novenybol kis ideig tartas majd bontas nalam nem uti meg az akvarizalas vagy a kerteszkedes mercejet
Tapatalkkal küldve az én LG-D855 eszközömről
|
2016. augusztus 19., péntek 19:19 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Az osszes altala epitett akvarium evekkel ezelott mar elkeszult mind mind masolat van ami jol sikerult es van ami ..........
Tapatalkkal küldve az én LG-D855 eszközömről
|
2016. augusztus 19., péntek 19:13 |
|
|
Pupu
|
Angol írta: Pupu írta: Angol írta: Majd látjuk melyik építésnek lesz nagyobb sikere . 2014-es iaplc-n 73. lett. de nem is ez a gond. senkit nem zavar az, hogy ez az akvárium egy copy? (bár jobbára a többi is) itt nem az lenne a lényege, hogy saját képzeletünkkel építünk meg valamit a víz alatt? Nem pedig más munkáit lenyúljuk és valamit "hozzáteszünk". de ezek szerint az én mentalitásommal van a baj... Képzeld el ha a Niagara vízesésről is csak 1 db festmény vagy fotó készülhetett volna . Nyilvánvalóan szerencsésebb új témákat keresni , de egy természeti képződményt is számtalanszor meg lehet örökíteni , törekedve az új szempontok bemutatására . Valóban izgalmasabb lett volna egy eltérőbb építés . Bélának ez tetszett . Látom nem érted. Nem azt tartom bajnak, ha ugyanazt a tájat építi meg valaki, hanem azt, ha valaki más akváriumát újramegépíti....
|
2016. augusztus 19., péntek 19:06 |
|
|
Angol
|
Pupu írta: Angol írta: Majd látjuk melyik építésnek lesz nagyobb sikere . 2014-es iaplc-n 73. lett. de nem is ez a gond. senkit nem zavar az, hogy ez az akvárium egy copy? (bár jobbára a többi is) itt nem az lenne a lényege, hogy saját képzeletünkkel építünk meg valamit a víz alatt? Nem pedig más munkáit lenyúljuk és valamit "hozzáteszünk". de ezek szerint az én mentalitásommal van a baj... Képzeld el ha a Niagara vízesésről is csak 1 db festmény vagy fotó készülhetett volna . Nyilvánvalóan szerencsésebb új témákat keresni , de egy természeti képződményt is számtalanszor meg lehet örökíteni , törekedve az új szempontok bemutatására . Valóban izgalmasabb lett volna egy eltérőbb építés . Bélának ez tetszett .
|
2016. augusztus 19., péntek 17:48 |
|
|
Pupu
|
Angol írta: Majd látjuk melyik építésnek lesz nagyobb sikere . 2014-es iaplc-n 73. lett. de nem is ez a gond. senkit nem zavar az, hogy ez az akvárium egy copy? (bár jobbára a többi is) itt nem az lenne a lényege, hogy saját képzeletünkkel építünk meg valamit a víz alatt? Nem pedig más munkáit lenyúljuk és valamit "hozzáteszünk". de ezek szerint az én mentalitásommal van a baj...
|
2016. augusztus 19., péntek 17:35 |
|
|
Angol
|
Majd látjuk melyik építésnek lesz nagyobb sikere .
|
2016. augusztus 19., péntek 13:35 |
|
|
Pupu
|
*lemásolta
|
2016. augusztus 18., csütörtök 22:25 |
|
|
jack
|
papó írta: A végleges fotó : A téma ugyan az de Béla jobban megépítette.
|
2016. augusztus 18., csütörtök 21:31 |
|
|