|
Pontos idő: 2024. november 16., szombat 19:34
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Igazi meglepetésekkel tudsz előjönni Ha nem csinálsz semmit akkor is alkotsz
2011. november 18., péntek 20:14 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Ne titkold kolléga, hogy egy emers kertészetben töröd a kis buksidat! Nagyon baba az a "kis" domb ott a tetején
|
2011. november 18., péntek 7:50 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
KaZe írta: stevo írta: WOW, az a sziget (is) iszonyat jó! Tudatos, vagy inkább a természet "szülte"? Gratu a medencéhez! Köszi. Természetesen tudatos volt. Tudatosan nem bántottam a mohába belekapaszkodott HC-t, így ő megkapta a lehetőséget. Most, hogy nyitott felülről az aksi, sokkal nagyobb effekt, mint korábban. Mindenki fogdosni akarja. Akkor a recept annyi volt, hogy mohát kötöztél a kiálló fára és abba bekerült hc-t nem szedted ki, hanem hagytad nőni? és ilyen gyönyörűség lett belőle?
|
2011. november 17., csütörtök 23:43 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
KaZe írta: A legnagyobb sziget durván 19 cm átmérőjű, a másik 14 cm, a harmadik kb. 11 cm. Hát, nem kicsik. Lassan kezdheted te is árulni...
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. november 17., csütörtök 23:26 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Kszönöm Nektek! HUGO írta: :shock: és ezt miért titkoltad eddig?! Nem titkoltam én ezt egyetlen másodpercig sem, a titkolózás a Te asztalod, Hugo. Titkolózni sincs időm, se meghalni annyi a melóm. Mind a munkahely, mind pedig a 3 gyermek csumára lerántja az összes szabadidőmet, de nem panaszkodom, mert legalább van miért élni/dolgozni. N-emy írta: Hát ez nagyon szuper Zoli Legszívesebben dobnék arra a szigetre egy s.gg.st . Egy kisebb urológiai beavatkozásnak lennél kisgazdája, mert a sziget csúcsai a dekorom 3 ágát rejtik. Közben újabb számításokat végeztem a szigetet illetően: A legnagyobb sziget durván 19 cm átmérőjű, a másik 14 cm, a harmadik kb. 11 cm. Hát, nem kicsik.
2011. november 17., csütörtök 21:05 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Hát ez nagyon szuper Zoli Legszívesebben dobnék arra a szigetre egy s.gg.st .
|
2011. november 17., csütörtök 20:58 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
és ezt miért titkoltad eddig?!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. november 17., csütörtök 20:50 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
stevo írta: WOW, az a sziget (is) iszonyat jó! Tudatos, vagy inkább a természet "szülte"? Gratu a medencéhez! Köszi. Természetesen tudatos volt. Tudatosan nem bántottam a mohába belekapaszkodott HC-t, így ő megkapta a lehetőséget. Most, hogy nyitott felülről az aksi, sokkal nagyobb effekt, mint korábban. Mindenki fogdosni akarja. update: közben megmértem, a HC keresztbe 32 cm, a jobb oldali (dupla) összenövés 25 cm, a bal oldali "hegy" 19 cm átmérőjű és hála Levi glossojának, az is elkezdett felfelé mászni a hegyre. Hogy mi lesz a harc kimenete, arra én is kíváncsi leszek...
2011. november 17., csütörtök 20:47 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
WOW, az a sziget (is) iszonyat jó! Tudatos, vagy inkább a természet "szülte"? Gratu a medencéhez!
|
2011. november 17., csütörtök 20:43 |
|
|
KaZe
|
Megpróbáltam agyonlőni a medencémet, hogy lássátok, most hogy néz ki. Ecset alga volt mérhetetlen sok a böszme dögben, ami takarodik szépen elfele, de még idő, mire eltűnik. Jelenleg kifehéredett és kezd koszos gyapotra hasonlítani. A gépet a fiam is kézbe kapta és mire észbe kaptam, lőtte ő is a vadat: Innentől pedig Bécinek régi tartozásomat próbálom letudni. Légi fotó 1.: Légi fotó 2.: A déli rész alulról: Déli közeli: A legnyugatibb bubi: Kelet felől:
2011. november 17., csütörtök 20:17 |
|
|