Szerző |
Üzenet |
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
Hát ez komoly igy! Ez én se imádom...az agyag-sáros vizet!
|
2012. január 9., hétfő 19:48 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Daníí írta: Én csak ennyit fűzök hozzá a vihar előtti állapotról van képed Zoli? Hál' Istennek nincs. Képzelj el egy algagyárat. Papó lehet szóba se állna velem, ha látta volna.
2012. január 9., hétfő 19:33 |
|
|
Daníí
|
Én csak ennyit fűzök hozzá a vihar előtti állapotról van képed Zoli?
|
2012. január 9., hétfő 19:14 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
dentalman írta: Ez így az igazán biotóp ! Lehetne a cím :Beköszöntött az esős évszak. Köszi, az eső elment, a kép letisztult. Én a jelenlegi állapotot inkább úgy hívnám: vihar után. Boooorzalom. Tamás írta: Tuti ráragasztottál valami fóliát az előlapra és csak etetsz minket. Nem, nem Tamás, nem kamuzok. Nincs aljzat a medencében csak cserepek, dekor, halak meg garnik. papó írta: Zoli ! Mikor jövünk össze újraépíteni ? A kis csapat ebben az évben még nem találkozott. Ideje lenne . Valóban nem tevékenykedtünk tényleg. Lehet ismét Debrecenben lenne jó berendezni valamit, hogy megint egy csomóan tudjanak segíteni. Hölgyek urak, berendező brigád kiadó! Egyebekben lehet az idén nem is fogom tudni átrendezni. Tudod, nagy család, nagy kupi!
2012. január 9., hétfő 18:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Zoli ! Mikor jövünk össze újraépíteni ? A kis csapat ebben az évben még nem találkozott. Ideje lenne .
2012. január 9., hétfő 18:33 |
|
|
Tamás
|
Tuti ráragasztottál valami fóliát az előlapra és csak etetsz minket.
|
2012. január 9., hétfő 18:02 |
|
|
dentalman
|
Ez így az igazán biotóp ! Lehetne a cím :Beköszöntött az esős évszak.
|
2012. január 9., hétfő 13:55 |
|
|
KaZe
|
BUÉK evribodri. Az akvám eredeti állapotában megszűnt létezni. Most őrzöm benne a vizet meg a halakat sö néhány növényt cserépben/dekoron az értékesebbjéből. Lássátok a felkavaró képeket: Azóta már az aljzaton lévő agyagpor komoly százaléka megszűnt, még van egy kevéske, amit a legközelebbi vízcserekor tüntetek el. Mobil minden, így könnyű mulmolni ám.
2012. január 9., hétfő 12:55 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Hathor írta: Kedves Zoi, ne szerénykedj! Aki egy adventure/action-movie-ban búvárharkályok figyelő tekintetétől kísérve, eltűnt kövek között, szú- és hódrágta fák árnyékában zombikat keres, jó eséllyel pályázhat az Oscarra.
OFF Zoi, most legalább már TUDOM, mi után is kutattál az irodámban a kövek között!!! ON Knott úr, veri nájsz az aki!
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. december 1., csütörtök 23:49 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
Kedves Zoi, ne szerénykedj! Aki egy adventure/action-movie-ban búvárharkályok figyelő tekintetétől kísérve, eltűnt kövek között, szú- és hódrágta fák árnyékában zombikat keres, jó eséllyel pályázhat az Oscarra. BASSZUS! Brad Pitt nem zombis filmet forgat éppen kis hazánkban? Hú, már értem! Kaphatok majd autogramot?
|
2011. december 1., csütörtök 22:48 |
|
|