Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:26

Hozzászólás a témához  [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Következő
 KáZé - 400 liter 
Szerző Üzenet

Írtam az akva hűtése topicba.
;)

2011. június 24., péntek 20:27

Bizony én is bajban vagyok a medencém hőmérsékletével, mert ez a nagy dög is felmelegedett 28 fokra. Jajnekem, most valamit ki kell találnom.
Ugyak, tanácstalan vagyok, de Ti bizonyára tudtok segíteni. Tippek, ötletek?

2011. június 24., péntek 18:55

:roll: Akkor azért bandzsít egy kicsit..
KaZe írta:
kovka76 írta:
Csak nem kék szemű mini bettád van neked is? :) :lol:

:lol: :lol: Kommandós és fókuszálni gyakorol, hogy legyen átfedés a két szem látóterében. Jól halad, nem?

2011. június 21., kedd 11:20

kovka76 írta:
Csak nem kék szemű mini bettád van neked is? :) :lol:

:lol: :lol: Kommandós és fókuszálni gyakorol, hogy legyen átfedés a két szem látóterében. Jól halad, nem?

2011. június 21., kedd 11:14

KaZe írta:
Ennyire dzsuvás volt az üveg 3 hét után. Füles rá is csodálkozott...
Kép

Csak nem kék szemű mini bettád van neked is?
:) :lol:

2011. június 20., hétfő 22:37

KaZe írta:
Ilyen, ha elhanyagolnak egy akváriumot. 1 hónapja nem volt időm belenyúlni, hogy a növényeket kicsit megregulázzam, de az igazi nagy gáz, hogy 3 hétig nem volt időm vizet cserélni. Na ez tényleg gáz. Az első héten még pótoltam vizet, de utána (mint a képen is látható) nem. Durván 30 liter párolgott el róla, 4-5 cm-es rést hagyva az üvegen.
Mentségemül szolgáljon, hogy 1,5 hét után már elkezdtem gyűjteni bele az ozmó vizet, ami alig tartott 1 hétnél tovább :D
Kép
Tegnap éjszaka pánikszerűen csináltam végre egy 50 %-os cserét (azt már nem dokumentáltam), letörölgettem a frontüveget, hogy tiszta legyen (a baloldalon látszik rajta a zöldség), legyilkoltam a HM-et, visszább ültettem a pogót ami a HM miatt emelkedett fölfelé, egy nyűves zacskó elburjánzott ricciát elhajigáltam (gondolkoztam rajta, hogy glialkával letolom), talán némi moha is kijött belőle, ja és a HC-ből az a redvadék slag kirántott egy darabot.
A tuskótól kezdve jobbfelé lévő staurogyne csapatra is ráférne már egy kis felújítás, mitöbb a derkort is ki kellene szabadítanom a bolbitis fogságából. Az előbbit hamarosan visszavágom és ledugdosom a tövek mellé, az utóbbit viszont a családi nyomás ellenére sem teszem meg, mert van nekem szívem is.. :twisted:
Aztán egyszer a jobb hátsó sarok is elkészül :lol:

Ha ez az akvárium, így ebben a formában jelent volna meg annak idején a H.A.C. versenyen, pár embert még simán félresöpört volna maga elől és dobogós lett volna!!! Egyébként én így csinálnék róla újabb képeket és elindítanám egy nemzetközi versenyre, mondjuk AGA ;)

Mindig azt olvasom, hogy versenyképek előtt a nevezők java része azt sem tudja, hogyan nyírja agyba-főbe formára az akiját. Ha az nem egy dutch(holland) jellegű akvárium, akkor nem is szabad. Legalább a képek elkészítése előtt 1,5-2 hónappal érdemes megejteni a nyírást(és akkor kell ügyesnek lenni), hogy a képek elkészítésének idejére a legtermészetesebb formáját hozza.

Na, ez az akvárium most van készen! Tessék nevezni vele!

2011. június 20., hétfő 22:08
Adminisztrátor

Erre mondják , hogy ez phúú állat :!: :!: / már az akvárium 8-)

2011. június 20., hétfő 18:57

Hááát KaZe, ezen attitűd keretében szem nem maradna szárazon, az már bizonyos! :D
Hugonak meg be kell tenni a HC-t a fényképalbumba, had préselje le a "szokott" módon...

2011. június 20., hétfő 16:01

dentalman írta:
Nagyon szép az akvárium , nem tudod elrontani a magyarázkodásokkal :D A jobb oldal különösen tetszik , olyan mintha egy hegy egy szakadékal lenne határos .
Bravúros megoldás !!
Akkor nem magyarázkodok tovább, simán csak köszönöm a kedves szavakat.
HUGO írta:
Brutális! Mindig is imádtam az ilyen dzsugeles akikat! Viszont a HM-ből szívesen tépnék egy kis csokrot! :)

:D Hugó, gondolj már bele! Odaállsz életed párja elé könnyes (lehet akváriumvizes) szemmel szerelmi vallomástételre, majd előrántod hátad mögül a csokor vizes, nyúlós HM cafrinkát. Hááát, lehet nem maradnál szárazon. :D
Viszont ha gondolod, lementek egy csokorra valót a kiszedettekből (van házassági évfordulós mennyiség is) és kiszárítom Neked. :lol:

2011. június 20., hétfő 14:27

Brutális! Mindig is imádtam az ilyen dzsugeles akikat! Viszont a HM-ből szívesen tépnék egy kis csokrot! :)

2011. június 20., hétfő 13:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  Következő