|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:26
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Írtam az akva hűtése topicba.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 24., péntek 20:27 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Bizony én is bajban vagyok a medencém hőmérsékletével, mert ez a nagy dög is felmelegedett 28 fokra. Jajnekem, most valamit ki kell találnom. Ugyak, tanácstalan vagyok, de Ti bizonyára tudtok segíteni. Tippek, ötletek?
2011. június 24., péntek 18:55 |
|
|
ati
|
Akkor azért bandzsít egy kicsit.. KaZe írta: kovka76 írta: Csak nem kék szemű mini bettád van neked is? Kommandós és fókuszálni gyakorol, hogy legyen átfedés a két szem látóterében. Jól halad, nem?
|
2011. június 21., kedd 11:20 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
kovka76 írta: Csak nem kék szemű mini bettád van neked is? Kommandós és fókuszálni gyakorol, hogy legyen átfedés a két szem látóterében. Jól halad, nem?
2011. június 21., kedd 11:14 |
|
|
kovka76
Csatlakozott: 2010. február 12., péntek 12:12 Hozzászólások: 261 Tartózkodási hely: Kaba
|
KaZe írta: Ennyire dzsuvás volt az üveg 3 hét után. Füles rá is csodálkozott... Csak nem kék szemű mini bettád van neked is?
|
2011. június 20., hétfő 22:37 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
KaZe írta: Ilyen, ha elhanyagolnak egy akváriumot. 1 hónapja nem volt időm belenyúlni, hogy a növényeket kicsit megregulázzam, de az igazi nagy gáz, hogy 3 hétig nem volt időm vizet cserélni. Na ez tényleg gáz. Az első héten még pótoltam vizet, de utána (mint a képen is látható) nem. Durván 30 liter párolgott el róla, 4-5 cm-es rést hagyva az üvegen. Mentségemül szolgáljon, hogy 1,5 hét után már elkezdtem gyűjteni bele az ozmó vizet, ami alig tartott 1 hétnél tovább Tegnap éjszaka pánikszerűen csináltam végre egy 50 %-os cserét (azt már nem dokumentáltam), letörölgettem a frontüveget, hogy tiszta legyen (a baloldalon látszik rajta a zöldség), legyilkoltam a HM-et, visszább ültettem a pogót ami a HM miatt emelkedett fölfelé, egy nyűves zacskó elburjánzott ricciát elhajigáltam (gondolkoztam rajta, hogy glialkával letolom), talán némi moha is kijött belőle, ja és a HC-ből az a redvadék slag kirántott egy darabot. A tuskótól kezdve jobbfelé lévő staurogyne csapatra is ráférne már egy kis felújítás, mitöbb a derkort is ki kellene szabadítanom a bolbitis fogságából. Az előbbit hamarosan visszavágom és ledugdosom a tövek mellé, az utóbbit viszont a családi nyomás ellenére sem teszem meg, mert van nekem szívem is.. Aztán egyszer a jobb hátsó sarok is elkészül Ha ez az akvárium, így ebben a formában jelent volna meg annak idején a H.A.C. versenyen, pár embert még simán félresöpört volna maga elől és dobogós lett volna!!! Egyébként én így csinálnék róla újabb képeket és elindítanám egy nemzetközi versenyre, mondjuk AGA Mindig azt olvasom, hogy versenyképek előtt a nevezők java része azt sem tudja, hogyan nyírja agyba-főbe formára az akiját. Ha az nem egy dutch(holland) jellegű akvárium, akkor nem is szabad. Legalább a képek elkészítése előtt 1,5-2 hónappal érdemes megejteni a nyírást(és akkor kell ügyesnek lenni), hogy a képek elkészítésének idejére a legtermészetesebb formáját hozza. Na, ez az akvárium most van készen! Tessék nevezni vele!
|
2011. június 20., hétfő 22:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Erre mondják , hogy ez phúú állat / már az akvárium
2011. június 20., hétfő 18:57 |
|
|
ati
|
Hááát KaZe, ezen attitűd keretében szem nem maradna szárazon, az már bizonyos! Hugonak meg be kell tenni a HC-t a fényképalbumba, had préselje le a "szokott" módon...
|
2011. június 20., hétfő 16:01 |
|
|
KaZe
|
dentalman írta: Nagyon szép az akvárium , nem tudod elrontani a magyarázkodásokkal A jobb oldal különösen tetszik , olyan mintha egy hegy egy szakadékal lenne határos . Bravúros megoldás !! Akkor nem magyarázkodok tovább, simán csak köszönöm a kedves szavakat. HUGO írta: Brutális! Mindig is imádtam az ilyen dzsugeles akikat! Viszont a HM-ből szívesen tépnék egy kis csokrot! Hugó, gondolj már bele! Odaállsz életed párja elé könnyes (lehet akváriumvizes) szemmel szerelmi vallomástételre, majd előrántod hátad mögül a csokor vizes, nyúlós HM cafrinkát. Hááát, lehet nem maradnál szárazon. Viszont ha gondolod, lementek egy csokorra valót a kiszedettekből (van házassági évfordulós mennyiség is) és kiszárítom Neked.
2011. június 20., hétfő 14:27 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Brutális! Mindig is imádtam az ilyen dzsugeles akikat! Viszont a HM-ből szívesen tépnék egy kis csokrot!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. június 20., hétfő 13:01 |
|
|