Szerző |
Üzenet |
csabi1987
Csatlakozott: 2011. július 7., csütörtök 15:47 Hozzászólások: 116
|
Nagyon jól néz ki a képeken az akváriumod! Élőbe meg biztos hogy még jobb. Nem is láttam még 400as növényes aksit élőben.
|
2011. július 8., péntek 9:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A sőr felőlem kimaradhat Nincs pálinkás gif-em
2011. június 28., kedd 21:14 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Micsoda hangulata van ezeknek a képeknek !! Már csak egy korty kávé a fotelben és teljes az idíll...... Sajnos nem vagyok jó akvarista, mert nem szeretem a kávét. Bezzeg a pálinkát (sör kíséretében).
2011. június 28., kedd 21:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Micsoda hangulata van ezeknek a képeknek !! Már csak egy korty kávé a fotelben és teljes az idíll......
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2011. június 28., kedd 20:58 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Figyelem, zaklató képsorok! Ezt egyszer már bedobtam, de nem tehetek róla, hűvösebb volt ma, a naplemente meg látványosabb. Nagyszobába látkép: Az ablakból: Ez pedig az eredeti színe az ég aljának. Sajnos az előző kép ezt a színt nem adja jól vissza, pedig pompázatos látvány:
2011. június 28., kedd 20:50 |
|
|
KaZe
|
Aranyosak vagytok, sőt nagyon örülök, hogy mindezek ellenére tetszik nektek a kép. Ezzel a célom inkább az lett volna, hogy megmutassam mennyire rehás tud lenni egy kő, bár ezt igazából szerintem mindenki ismeri. Mindamellett kiartóan azt vallom, hogy valami akkor sem stimmel a medencémben, mert ebből a fekete szutyokból több van, mint kellene/szeretném. Jellemzően az akvárium aljzatához-növényekhez közel. Tudom, ettől lesz az egész patinás.
2011. június 28., kedd 8:16 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az alga mindenhol ott van. Ha fogsz egy pohár ozmo vízet és kiteszed a napra idővel az is bealgásodik... Tehát a csirái a levegőben is terjednek és mi nap mint nap belélegezzük. Ezek az élet alapvető építőkövei, hogy stílszerű legyek. Mindenkinél aki 1W/l fényerő körül világit a zöld alga az akva részét képezi. Nálam is.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 27., hétfő 20:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: No, akkor megmutatom a csúnyámat is Ezen van minden. A kő érdekessége az, hogy ahol árnyékban van, nincs rajta a fekete rontás, a "napos" helyen viszont kőkeményen. Holnaptól karbókúrát adok neki és meglátjuk, mi lesz a végeredmény. "Csúnyámat" Ha megpróbálod ezt a képet úgy nézni mintha nem a Te akvádból való lenne. Akkor pillanatok alatt rájössz ez a kép GYÖNYÖRŰ SZÉP! Mindig és mindenhol azt hirdetem, hogy nem az a cél, hogy algamenetes legyen az akva hanem, hogy ne burjánzon. Ez a kép a színek kavalkádja a természet egy része. Ha nem lenne alga nagyon sok minden nem lenne ezen a "sárgolyón". A vörös köveddel csoda szép képet alkot a zöld pont alga. Simán tolnám a pc-re háttérnek...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. június 27., hétfő 20:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
KaZe írta: No, akkor megmutatom a csúnyámat is Ezen van minden. A kő érdekessége az, hogy ahol árnyékban van, nincs rajta a fekete rontás, a "napos" helyen viszont kőkeményen. Holnaptól karbókúrát adok neki és meglátjuk, mi lesz a végeredmény. Én nem látom olyan tragikusnak
2011. június 27., hétfő 20:14 |
|
|
KaZe
|
No, akkor megmutatom a csúnyámat is Ezen van minden. A kő érdekessége az, hogy ahol árnyékban van, nincs rajta a fekete rontás, a "napos" helyen viszont kőkeményen. Holnaptól karbókúrát adok neki és meglátjuk, mi lesz a végeredmény.
2011. június 27., hétfő 19:25 |
|
|