Pontos idő: 2024. november 16., szombat 23:36

Hozzászólás a témához  [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Következő
 KáZé - 400 liter 
Szerző Üzenet

Egyébiránt kedves Hölgyek, Urak!
Nagyon köszönöm kedves gratulációitokat. Elteszem magamnak mind egy szálig és ha el vagyok szomorodva, előveszem őket a pálinka mellől. ;)

2011. augusztus 22., hétfő 20:11

papó írta:
KaZe írta:
papó írta:
Zoli!
Azt hiszem benevezhetsz - az akvakertész helyett- egy másik szépségversenyre 8-)
Gyönyörűség !!

Köszönöm Gábor, de azt azért láthatod Te is, hogy a szépségét a gyermekcse nem tőlem örökölte. ;)

Mintha a második kép hasonlítana :lol: :lol: bocs ... nem hagyhattam ki :lol:

:lol: :lol:
Mondjuk az én fejem egy baba hátsójához hasonlítani, azért ez hogy is mondjam, inkább dicsőség. :lol:
Ám, hogy kerek legyen az összeállítás, ez a fotó még hiányzik belőle: :P
Kép

2011. augusztus 22., hétfő 20:09

Én is ismételten csak gratulálni tudok az új jövevényhez. Akárki akármit mond, én benne téged látlak Zoli. A második képben ezt nem tudnám megerősíteni. :)
Már lelki szemeim előtt látom, hogy a kiirtott HC mező helyén milyen mező lesz? :)

2011. augusztus 22., hétfő 11:08

Gyönyörű baba Zoli! Gratulálok nektek!

2011. augusztus 22., hétfő 8:42

papó írta:
Zoli!
Azt hiszem benevezhetsz - az akvakertész helyett- egy másik szépségversenyre 8-)
Gyönyörűség !!

Na, ezt jól megcsináltad, Zoli! :D Léna egyszerűen csodálatos! Én is megkívántam egy harmadik babát! :lol:
Azok a gyönyörű kis lábacskák! A kisfiam a mai napig úgy alszik, hogy a fél lábát így felhúzza.
Az akvárium sem rossz, már várom a képet a kész projektről. "Névileg" biztosan lesz ötletem. ;-)

2011. augusztus 21., vasárnap 13:33
Adminisztrátor

KaZe írta:
papó írta:
Zoli!
Gyönyörűség !!

Köszönöm Gábor, de azt azért láthatod Te is, hogy a szépségét a gyermekcse nem tőlem örökölte. ;)

Mintha a második kép hasonlítana :lol: :lol: bocs ... nem hagyhattam ki :lol:

2011. augusztus 21., vasárnap 13:17

papó írta:
Zoli!
Gyönyörűség !!

2011. augusztus 21., vasárnap 12:41
Adminisztrátor

Zoli!
Gyönyörűség !!

2011. augusztus 21., vasárnap 12:00

Feleségem terhessége, az itthoni tevékenységek, majd a szülés, kórház és a fiúk mellett gyakorlatilag a kétheti vízcserén kívül semmire nincs/nem volt idom. Emiatt a medence maximális elhanyagolt képet festett (meg is szóltak itthon érte rendesen), de megérte, mert augusztus 3-án két fiú után megszületett a kislányunk, Léna: ;)
Kép

Kép

A családi kitérő után pedig, lévén a HC hónapok óta csak dagadt, gondoltam egyet és likvidáltam.
Kép
szemből:
Kép

Aztán úgy voltam vele, hogy ha már a HC-t kivágtam, méltatlan lenne hozzám, hogy nem igazítom el rendesen az előteret:
Kép

Majd rájöttem, hogy adjuk meg az előtérnek azt a kevés fényt is, amit megérdemel, legalábbis élete hajnalán megkapott,
és kiszabadítottam a dekort a bolbitis fogságából:
Kép

Szóval bolbitis.
Kicsit becsapós a kép, mert ebben szoktam kifőzni a dekorokat, az edény úgy 30 literes:
Kép

A szekrény egyik ajtaja 45 cm:
Kép

Ez pedig durván 1 kg volt, és ez nem vicc!
Kép
itt sem látszik olyan nagynak/nehéznek:
Kép

Talán itt:
Kép

Az elején vigyázva csak az algás öreg leveleket vagdostam le, majd ezt meguntam és utána már csak arra ügyeltem, hogy
a friss hajtások megmaradjanak, úgy frissítettem fel a növényt. Ezt a darabot szétcincáltam, mint egy kiflit és újra felrögítettem a fára, de ezúttal teljesen a tuskó aljára. Szépen körbeöleli a bolbitis a gyökeret és mégis jut le fentről fény, nem fogja el az egészet ez a kis csöppég. Most eléggé hadvert állapotot mutat, kell neki minimálisan egy hónap, hogy újra megkapaszkodjon a fán, a levelek szépen a fény felé jó irányba forduljanak és leaplikálhassam róluk a kötöző drótot, mert ezt ugye mással nem lehetett rögzíteni. Még ezzel sem volt olyan egyszerű.
Szumma-szummárum, a bolbitis most akkora és annyi, mintha háttér stem lenne :D , pedig így sem használtam fel mindet. Másra nevelem.
Amire viszont számítottam és sajnos bejött, hogy az agyagos talaj alja itt-ott már inkább vízzáró, nem hogy átjárja a víz, hanem több gyökeres növényem rettenetesen berohadt, befülledt. Tiszta Tisza fíling. Az ADA Malaya talaj sajátossága sajnos, kukázni kellene.

Ha a drótok kikerülnek és észhez tér az egész, majd teszek fel fotót mutiba, Timi pedig majd talál neki új nevet, ha már nem tudom a medencét kicserélni bizonytalan ideig. ;)

2011. augusztus 21., vasárnap 11:41

:lol: Szegény asszony!

2011. augusztus 9., kedd 15:44
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 219 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 22  Következő