|
Pontos idő: 2024. november 16., szombat 21:40
|
Szerző |
Üzenet |
Ilcsi N' Robi
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 13:49 Hozzászólások: 47
|
Bár az enyém lenne ennyire "lepusztult". A fényár nagyon tuti.Én is éppen ezen gondolkozok, hogy a nagy aki fölött is HQI legyen.A hűtését viszont nem egyszerű ellátni, mert olyan akár egy katlan. Én speciel nagy rajongója vagyok az akidnak.Már sok fotót láttam róla beleértve a verseny fotókat is.
|
2011. szeptember 22., csütörtök 21:46 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Nábend Urak, itt Knott! A tegnapi kapkodás után a mai napon már egész nap (10 óra) dübörög/dübörgött az új fény. 3 x 70 Watt, 5600 Kelvin. A világítás nekem bejövős (van, akinek nem a zsánere), a lakás a fényektől viszont olyan, mintha uszodában lennék. Szekrényestől: Ferdén: Sokkal könnyebb fotózni, noha a gép sem és jelenleg a medence sem alkalmas arra, hogy képezzem, mert nagyon le van pusztulva. Ezeket azért fotóztam, hogy hihető legyen, tényleg csúnyák a növények. A moha tiszta ecset: A glosso itt-ott tápayaghiányos tüneteket mutat: A microsorium is volt már szebb: Ő a halálból lett visszahozva (ez az, Robi ): Ez pedig a barklaya csemetém: Beszt regárdz: Oliver
2011. szeptember 22., csütörtök 20:44 |
|
|
Daníí
|
|
2011. szeptember 22., csütörtök 19:11 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Ramen írta: :shock: Az annya hétszázát neki. Micsoda fényár. Az akid még mindig nagyon szép. Köszi Ramen de sajnos most nagyon nem szép. Lehet elrettentésként teszek fel néhány algás képet. Ezért is a változtatás, bízom benne, hogy a problémám megoldódik és újra erőre kap a medencém. Jó hír, hogy a medence jobb eleje sokkal több fényt kap, mint eddig valaha, sőt szerintem a jobb hátsó traktus is talán fényesebb, de ezt majd a HM megmondja.
2011. szeptember 22., csütörtök 10:41 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Az annya hétszázát neki. Micsoda fényár. Az akid még mindig nagyon szép.
|
2011. szeptember 22., csütörtök 10:21 |
|
|
Eqinox
Csatlakozott: 2011. szeptember 13., kedd 23:47 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: Mezőkövesd
|
KaZe írta: Eqinox írta: Zoli! Minek tudható be ez a világítás upgread?! Lehet lassan megint el kéne látogatnom hozzátok?! Hehe, a csere indokolt volt, részint a fénycsöveim lényegesen többet mentek, mint 1 év és algatüneteim vannak, ami a fénynek ill. a fényerő hiányának tudható be, hát ezért volt a csere. Meg azért is, mert ez így nem melegíti úgy a vizet (noha a burkolat, istenesen felmelegszik), mint mondjuk tette a fénycső, ami kb 10 cm-re volt a vízfelszíntől. Már azt hittem, hogy készülsz valamilyen változtatásra az akiban ... Én így szoktam beadagolni az itthoniaknak, ha valamit változtatni akarok. Előbb elkezdek nézelődni a neten, ihlet- és ötletmerítés céljából, aztán elkezdem nyaggatni Párom, hogy neki ez így, meg úgy tetszik-e? Aztán valamit változtatok az akin (magát a medencét, a világítást vagy a szűrést ...) Aztán ezekre hivatkozva átépítem az akit. Jelenleg is ez a tendencia megy csak most még az ihletmerítés részénél tartok.
_________________ Mottóm: Ha tudok, szívesen segítek
|
2011. szeptember 22., csütörtök 10:11 |
|
|
KaZe
|
Eqinox írta: Zoli! Minek tudható be ez a világítás upgread?! Lehet lassan megint el kéne látogatnom hozzátok?! Hehe, a csere indokolt volt, részint a fénycsöveim lényegesen többet mentek, mint 1 év és algatüneteim vannak, ami a fénynek ill. a fényerő hiányának tudható be, hát ezért volt a csere. Meg azért is, mert ez így nem melegíti úgy a vizet (noha a burkolat, istenesen felmelegszik), mint mondjuk tette a fénycső, ami kb 10 cm-re volt a vízfelszíntől. Levinen írta: Welcome to the club! Levi, miattad van, nálad láttam és "beleestem, mint vak tetőfedő". atti76 írta: N-dee írta: Nyugi, csak viccőtem. 3x150W a 750 felett, akkor én nyerek, mert nekem 1x70W a 70l felett(ja és 30cm-s vízoszlopnál) Csak szeretnél nyerni... Nálam 150 W van a 112 felett Fiúk, fiúk, nem itt verekedni. Majd elintzéitek tisztességesen Hódmezőn 22-én, miután berendeztük a medencét. Különben lehet, meg sincs Attinak a medence, csak mondja, mert még meg se mutatta, hogy néz ki üresen fával megtömve. SlyChocolate írta: Tippelhetek? Arany ásó? Ui. Grat az új világításhoz! Köszi, és Tiéd a főnyeremény, noha (ezt) a sörikét én fogyasztottam el. mardelboy írta: Uhh grat majd a villanyszámlásnak mutasd meg az akit hátha lekerekíti az árat hát mit is mondjak. Eddig volt 324 watt a medece fölött, most lett 210 watt, de lényegesen másabb fényspektrummal és fényerővel. A villanyszámlát meg úgyis én fizetem, itt nem spórolhatok, így a család többi tagjával morgok, hogy ne hagyják már fölöslegesen égve a villanyokat.
2011. szeptember 22., csütörtök 8:10 |
|
|
mardelboy
Csatlakozott: 2011. augusztus 11., csütörtök 20:29 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: Bp- Zugló
|
Uhh grat majd a villanyszámlásnak mutasd meg az akit hátha lekerekíti az árat
|
2011. szeptember 21., szerda 23:19 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Nem mondhatom meg a sör márkáját, mert kimoderálnák. Tippelhetek? Arany ásó? Ui. Grat az új világításhoz!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 21., szerda 21:32 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
N-dee írta: Nyugi, csak viccőtem. 3x150W a 750 felett, akkor én nyerek, mert nekem 1x70W a 70l felett(ja és 30cm-s vízoszlopnál) Csak szeretnél nyerni... Nálam 150 W van a 112 felett
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. szeptember 21., szerda 21:22 |
|
|