Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Köszi urak, örülök, hogy legalább nektek tetszett. Valahol a háromezerötszázadik helyen végeztem vele. Ha művész lennék azt mondhatnám, nem értik meg a művészetem, ezért vízbeölöm inkább magam Apropó művészet: bár ez nem ide tartozik, de a minap egy zseniális linket küldtek: http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/7397/legy_muvelt_1_perc_alatt-instant_muveszettortenet/
2013. november 26., kedd 12:16 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nem tűnik növényneveldének.
_________________ K.Tamás
|
2013. november 26., kedd 8:05 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Nekem is tetszett!
|
2013. november 26., kedd 7:14 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Ez egy szep akvarium, tetszik!
|
2013. november 26., kedd 7:04 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Papónak ígértem, ímhol jártam sikkerrelfele: Na ez után szedtem szét és iktattam az egész medencét. Pedig 50 cm-es hydrocotile maritima függönyt sem láttam még sehol, senkinél, ahol ez így megmaradt volna. Hát már nálam sincs.
2013. november 25., hétfő 23:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
KaZe írta: papó írta: KaZe írta: Jónagyot a tisztelt elvegyülteknek. Mintha régen írtam volna ide. No nem baj, ezúton üdvözülök mindenkit, egyúttal le is zárom ezt a naplót, mert a medence elköltözött a háztartásomból. Jó hír, hogy akinek eladtam, be is kell majd rendeznem, úgyhogy kissé átlényegülve de hamarosan jelentkezem vele. Papó, a hamarosan nem 2 évet jelent. Ez nagyon nem vicces . Még a versenyfotóidat sem töltötted fel jó, feltöltöm de nem nagy cucc, úgysem tetszett senkinek ezért inkább a medencét is eladtam. Lehetne csak részleteket közölni? Nekem tetszett .
2013. november 25., hétfő 19:41 |
|
|
KaZe
|
De komolyan Papó, valami miatt nem tudok a flick-re feltölteni képet. Ha sikerült feljívítanom, megosztom. Hátha találok még róla egészalakos felvételt.
2013. november 25., hétfő 19:35 |
|
|
KaZe
|
papó írta: KaZe írta: Jónagyot a tisztelt elvegyülteknek. Mintha régen írtam volna ide. No nem baj, ezúton üdvözülök mindenkit, egyúttal le is zárom ezt a naplót, mert a medence elköltözött a háztartásomból. Jó hír, hogy akinek eladtam, be is kell majd rendeznem, úgyhogy kissé átlényegülve de hamarosan jelentkezem vele. Papó, a hamarosan nem 2 évet jelent. Ez nagyon nem vicces . Még a versenyfotóidat sem töltötted fel jó, feltöltöm de nem nagy cucc, úgysem tetszett senkinek ezért inkább a medencét is eladtam. Lehetne csak részleteket közölni?
2013. november 25., hétfő 19:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
KaZe írta: Jónagyot a tisztelt elvegyülteknek. Mintha régen írtam volna ide. No nem baj, ezúton üdvözülök mindenkit, egyúttal le is zárom ezt a naplót, mert a medence elköltözött a háztartásomból. Jó hír, hogy akinek eladtam, be is kell majd rendeznem, úgyhogy kissé átlényegülve de hamarosan jelentkezem vele. Papó, a hamarosan nem 2 évet jelent. Ez nagyon nem vicces . Még a versenyfotóidat sem töltötted fel
2013. november 25., hétfő 19:20 |
|
|
KaZe
|
Jónagyot a tisztelt elvegyülteknek. Mintha régen írtam volna ide. No nem baj, ezúton üdvözülök mindenkit, egyúttal le is zárom ezt a naplót, mert a medence elköltözött a háztartásomból. Jó hír, hogy akinek eladtam, be is kell majd rendeznem, úgyhogy kissé átlényegülve de hamarosan jelentkezem vele. Papó, a hamarosan nem 2 évet jelent.
2013. november 25., hétfő 19:16 |
|
|