|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:33
|
怪獣 - Japán szörny 54 literben
Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sok szépet s jót "megfutott" ez az aki...megmérkőzött rengeteg helyt..kisebb-nagyobb sikerekkel.. Komoly kis aki volt...köszönök minden képet és írást mit megosztottál velünk...mint látom meg is épűlt az utód, meg tervben is van egy köv. nagy dobás... Kívánom hogy a továbbiakban is leld örömöd bennük... Viszlát Japán szörnyeteg..
|
2017. március 26., vasárnap 19:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Ez az akva minden tekintetben befejezte a pályafutását. Nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást, ami itt összegyűlt! Megtiszteltetés , hogy itt vezetted a naplót Laci .
2017. március 26., vasárnap 17:37 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Ez az akva minden tekintetben befejezte a pályafutását. Nagyon szépen köszönöm a sok hozzászólást, ami itt összegyűlt!
2017. március 26., vasárnap 16:42 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: Molroth írta: SlyChocolate írta: Molroth írta: Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Lehet tudni többet róla? Normál akvarisztikai RO, 280L/nap, aktív szenes és pp előszűrőkkel. Annyit kellett rajta alakítanom, hogy nem volt öblítő szelep rajta, de rendeltem hozzá plusz egy csapot, meg két T idomot, ezekkel megkerültem a fojtást és kész. De még így is bőven 20e alatt volt. Megvolt az összeszerelés, membrán nélkül megjárattam az előszűrőket, utána pedig ment egy órán keresztül a membrán járatása. Elég jó a hálózati nyomásunk, itt van az utca sarkán a víztorony. Kb 3 perc alatt jön le egy liter nullás víz, és olyan 1/3 lehet a jo/rossz víz aránya szemre, de nem mértem rá. Idővel érdemes lehet még egy membrán beszerzése. Ezzel sokkal kevesebb lesz a veszteséged. Annó a mester szépen leírta, hogy kell bekötni őket. Valszeg olvastad de megkerestem neked. http://www.akvaforum.hu/a-viz/forditott-ozmozis-ro-reverse-osmosis-t93-150.html#p29292Itt meg a visszacsapó szelep. http://www.akvaforum.hu/a-viz/forditott-ozmozis-ro-reverse-osmosis-t93-140.html#p29598Köszi szépen, ismerem ezt a verziót, de egyelőre felesleges kiadásnak érzek plusz egy membránt+membrán házat, hiszen csak heti max 30 literre van szükségem, ami lejön 2-3 óra alatt.
2017. február 18., szombat 14:44 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: SlyChocolate írta: Molroth írta: Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Lehet tudni többet róla? Normál akvarisztikai RO, 280L/nap, aktív szenes és pp előszűrőkkel. Annyit kellett rajta alakítanom, hogy nem volt öblítő szelep rajta, de rendeltem hozzá plusz egy csapot, meg két T idomot, ezekkel megkerültem a fojtást és kész. De még így is bőven 20e alatt volt. Megvolt az összeszerelés, membrán nélkül megjárattam az előszűrőket, utána pedig ment egy órán keresztül a membrán járatása. Elég jó a hálózati nyomásunk, itt van az utca sarkán a víztorony. Kb 3 perc alatt jön le egy liter nullás víz, és olyan 1/3 lehet a jo/rossz víz aránya szemre, de nem mértem rá. Idővel érdemes lehet még egy membrán beszerzése. Ezzel sokkal kevesebb lesz a veszteséged. Annó a mester szépen leírta, hogy kell bekötni őket. Valszeg olvastad de megkerestem neked. http://www.akvaforum.hu/a-viz/forditott-ozmozis-ro-reverse-osmosis-t93-150.html#p29292Itt meg a visszacsapó szelep. http://www.akvaforum.hu/a-viz/forditott-ozmozis-ro-reverse-osmosis-t93-140.html#p29598
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. február 18., szombat 8:28 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Azért ez komoly minőségi változást fog hozni . Nagyon bízok benne, hogy így lesz. Végre tarthatok majd kb minden növényt.
2017. február 17., péntek 22:04 |
|
|
Molroth
|
SlyChocolate írta: Molroth írta: Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Lehet tudni többet róla? Normál akvarisztikai RO, 280L/nap, aktív szenes és pp előszűrőkkel. Annyit kellett rajta alakítanom, hogy nem volt öblítő szelep rajta, de rendeltem hozzá plusz egy csapot, meg két T idomot, ezekkel megkerültem a fojtást és kész. De még így is bőven 20e alatt volt. Megvolt az összeszerelés, membrán nélkül megjárattam az előszűrőket, utána pedig ment egy órán keresztül a membrán járatása. Elég jó a hálózati nyomásunk, itt van az utca sarkán a víztorony. Kb 3 perc alatt jön le egy liter nullás víz, és olyan 1/3 lehet a jo/rossz víz aránya szemre, de nem mértem rá.
2017. február 17., péntek 22:02 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Molroth írta: Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Lehet tudni többet róla?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. február 17., péntek 20:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével Azért ez komoly minőségi változást fog hozni .
2017. február 17., péntek 18:26 |
|
|
Molroth
|
Ismét léptem egy szintet, már ami a technikát illeti: A héten már saját gyártású RO-val megy majd a vízcsere. Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017. február 17., péntek 16:29 |
|
|