|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:52
|
怪獣 - Japán szörny 54 literben
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
A hétvégén megint kimaradt a karbantartás... Történt ugyanis, hogy a gyerekek kaptak egy PAX gardróbot, mert kinőtték a régi ruhásszekrényt, és hát a bútor szerelés elvitte az egész időmet, csak etetni és tápozni volt időm... Remélhetőleg ma meglesz a csőcsere is. És remélem, nem fog majd alga bummal járni... Képpel most nem tudok szolgálni, mert nem volt rá időm... De még a múlt héten csináltam Snapseeddel az akvának egy Flickr borítóképet, ezt fogadjátok szeretettel. Van egy kis emers mohás rész is az akvában, amit eddig nem mutattam meg. Elég érdekes, az alapja weeping, és ebben telepedett meg a valahogyan bekerült riccia, ami odafent emers formában van. Egy picike tő parvula is megtelepedett fent, de lehet, hogy kipróbálok még pár növényt. Van ugye buce, stau, rotala, amik itt működhetnek.
2016. október 3., hétfő 8:20 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nagy kalappal Laci!!
|
2016. szeptember 27., kedd 20:20 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Nem marad más hátra : Nagy kalappal ...... Köszönöm szépen! Nagy kíváncsisággal várom, hogy melyik versenyen hová sorolják. Optimista vagyok, de remélem, hogy pozitív élmény lesz. Középmezőnybe kerüléssel nagyon boldog lennék.
2016. szeptember 27., kedd 20:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem marad más hátra : Nagy kalappal ......
2016. szeptember 27., kedd 18:16 |
|
|
Molroth
|
2016. szeptember 27., kedd 7:18 |
|
|
Molroth
|
Nagyon bosszantott a tegnapi kudarc, úgyhogy felszívtam magam, és csattintottam pár(száz) fotót! A halak szívattak, mert az istenért nem akartak normálisan beállni. Valamiért a jobb oldalhoz vannak odatapadva. :/ Azért lettek szerintem jók, bár nagy képernyőn még nem láttam őket. Egy kis ízelítő: iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
2016. szeptember 26., hétfő 13:48 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Molroth írta: Ma rendesen előkészültem a fotózásnak, a héten 3 nagy karbantartást is csináltam, lőttem egy rakás fotót... És mind trágya minőségű lett. Kb ilyenek a jobbak: Úgyhogy a régebbi versenyfotó ment az EAPLC-re is, mert nincs már a jövő héten időm a fénylépezésre. Remélem, azért még decemberig sikerül valamit alkotnom. Pedig ez nem rossz .. jó lett volna látni a 2 fotót egymás alatt . Hidd el, megnéztem őket. Köszönő viszonyban sincs a minőségük. iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
2016. szeptember 25., vasárnap 22:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Ma rendesen előkészültem a fotózásnak, a héten 3 nagy karbantartást is csináltam, lőttem egy rakás fotót... És mind trágya minőségű lett. Kb ilyenek a jobbak: Úgyhogy a régebbi versenyfotó ment az EAPLC-re is, mert nincs már a jövő héten időm a fénylépezésre. Remélem, azért még decemberig sikerül valamit alkotnom. Pedig ez nem rossz .. jó lett volna látni a 2 fotót egymás alatt .
2016. szeptember 25., vasárnap 21:54 |
|
|
Molroth
|
Ma rendesen előkészültem a fotózásnak, a héten 3 nagy karbantartást is csináltam, lőttem egy rakás fotót... És mind trágya minőségű lett. Kb ilyenek a jobbak: Úgyhogy a régebbi versenyfotó ment az EAPLC-re is, mert nincs már a jövő héten időm a fénylépezésre. Remélem, azért még decemberig sikerül valamit alkotnom.
2016. szeptember 25., vasárnap 21:38 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Köszi hogy megmutattad Szívesen! De én örülök a legjobban, hogy ha van mit mutogatni.
2016. szeptember 19., hétfő 11:35 |
|
|