Szerző |
Üzenet |
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Néma telefonos fotóval indulj teee [WINKING FACE] . Hozd formába és lekapom neked nem vagyunk messze egymástól
Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2016. december 7., szerda 16:37 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: A fekete ragasztás sok pontot jelenthetett Sajnos nem csak az. Eleve ez csak egy telefonos fotó, ami szintén lefelé húzza. A halak sem úsznak szépen együtt, stb... Kiváncsi vagyok, hogyan fog az akva szerepelni a magyar versenyeken. Sikerül-e majd elvinatkoztatni az amúgy tényleg zavaró szilikon "oszlopoktól".
2016. december 7., szerda 14:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
A fekete ragasztás sok pontot jelenthetett
2016. december 7., szerda 12:50 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
No, akkor álljon itt ez is: EAPLC 2016 98. helyezés 161-ből. Sokkal rosszabbra számítottam. Jövőre azért örülnék, ha sikerülne bekerülni a mezőny első harmadába, vagy annak közelébe, és odatenni a munkám minden zsűritag elé.
2016. december 7., szerda 10:48 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Molroth írta: JANNUS333 írta: A képekröl nekem a gyökeres richardia inkább monosoleumnak tünik... Köszönet a profi képekért egy profi akirol...nagyon ott van még mindig! Köszi szépen! A riccia így néz ki, ha emersre vált. Megszélesednek a "levelei", nagyon aranyos így. Monosolenum nincs az akvában. Igen a másik tipem a riccia volt csak richardiat olvastam...este ban már rendesen... Az aki toppon van..az a lényeg, meg furi a riccia is nagyon..
|
2016. december 4., vasárnap 0:25 |
|
|
Molroth
|
JANNUS333 írta: A képekröl nekem a gyökeres richardia inkább monosoleumnak tünik... Köszönet a profi képekért egy profi akirol...nagyon ott van még mindig! Köszi szépen! A riccia így néz ki, ha emersre vált. Megszélesednek a "levelei", nagyon aranyos így. Monosolenum nincs az akvában.
2016. december 4., vasárnap 0:06 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
A képekröl nekem a gyökeres richardia inkább monosoleumnak tünik... Köszönet a profi képekért egy profi akirol...nagyon ott van még mindig!
|
2016. december 3., szombat 23:41 |
|
|
Molroth
|
Jopet, post: 340250, member: 5279 írta: Semmire nem célzok csak nem akartam szótlanul elmenni emellett a fotó mellett: Tényleg csak az tart vissza, hogy most szeretnék két oldalra építkezni, nem középre, 'mer az úgysem nyerő. Amúgy nekem tetszik ez a téma nagyon. Két hétig megint lustultam... Nagyon retek volt már az akva is, meg a szűrő is. A szűrő fél éve nem kapott igazi takarítást, ezért tegnap nekiálltam kiganézni.. Volt benne retek bőven. Az akva sem volt sokkal különb. Megint ment egy 75%-os vízcsere és az anubiasokat szétszedtem és szétszórtam az akiban és a mohát megint megreguláztam, az emers ágat nem különben, illetve a jobb oldalt lent lévő ágat megfordítottam. Szerintem tök jó, de most a bal oldal megint túl üresnek hat... Jáááááááááj!!! Megpróbálok nézni oda még valami rőzsét, aztán ha sikerül egyben tartani a cuccost, amíg a rotalák kidugják a buksit, és akkor lövök róla egy sorozatot. Így nézünk ki vízcsere után bebacizva: A jobb oldal közelebbről: Egy kis kísérletezgetés az occó olloclip klónnal: "nagylátó" (:D) macro: Kis érdekesség, ilyen gyökereket növeszt a riccia emers formában: Köszi, hogy benéztél!
2016. december 3., szombat 22:10 |
|
|
Molroth
|
pit975 írta: Nagyon guszta a fentről fotó, egy kis főtt tojás majonéz és már tolnám is befele, fő az egészséges táplálkozás Még mindíg jó formában van, jól néz ki, sajnálnám szétbontani a jövő évi versenyek miatt. Köszi szépen! Utálom már ezt a feketével ragasztott üveget, illetve szeretnék már valami gyepes akvát. az lenne a tuti, ha mehetne párhuzamosan a kettő, mert ez azért még elketyegne egy darabig, de az új akva már nagyon izgatja a fantáziám.
2016. november 23., szerda 9:43 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Nagyon guszta a fentről fotó, egy kis főtt tojás majonéz és már tolnám is befele, fő az egészséges táplálkozás Még mindíg jó formában van, jól néz ki, sajnálnám szétbontani a jövő évi versenyek miatt.
|
2016. november 22., kedd 21:34 |
|
|