Tegnap visszakerült az atomizer és ismét citromsavval megy a rendszer. Ezen kívül bekerült még "pár" kő is, illetve a hátsó részen az amazonia maradékát leszívtam, kb két maréknyi maradt. Sajnos teljesen elhasználódott és elporladt. A helyére Ista shrimps soilból ment kb 1L, ebbe mentek vissza a stemek. Így néz most ki:
Nem tudom .. talán a kevesebb kővel nekem jobban bejött , de majd megbarátkozom ezzel is
Egyelőre nekem is kicsit fura, de szerintem jobb így, meg legalább a kövek közé is tudok rakni anubiast, bucét, vagy mohát. Remélem, hogy most már rendben lesz minden és hó végére mutat egy fotózható állapotot... Nagyon jó lenne! Utána jön egy kisebb átalakítás: egy plusz ág a bal oldalra, és a kövek mohásítása, és azt pedig majd szeretném befobni az iiac-ra, meg a többi versenyre, aminek később lesz a nevezési határideje. Aztán majd jövő év elején kell egy új akva, csak még nem tudom, mi legyen benne....
Tegnap visszakerült az atomizer és ismét citromsavval megy a rendszer. Ezen kívül bekerült még "pár" kő is, illetve a hátsó részen az amazonia maradékát leszívtam, kb két maréknyi maradt. Sajnos teljesen elhasználódott és elporladt. A helyére Ista shrimps soilból ment kb 1L, ebbe mentek vissza a stemek. Így néz most ki:
Mondjátok, hogy jobb lett és nem csak képzelődök!
iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
Jobb lett!
De most komolyan!
2016. május 2., hétfő 15:41
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Egyszerűségében fantasztikus Tényleg nagyon feldobta az üveg-set
Köszönöm szépen! Azért remélem, hogy május végéig sikerül egy kicsit bedurrantani a mohákat, és a stemeket. A bal oldalt üresnek találom, oda még mennie kellene valamilyen növénynek (Bolbitis szerintem jó lenne, de a kemény vizet nem szereti...), vagy pedig egy ágnak. A rotala pedig igazán kikandikálhatna már a jobb oldalon. Hétvégén újra ültetem a hátsó részt friss aljzattal, remélhetőleg az pozitív változást hoz majd.
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 117 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.