|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 2:51
|
怪獣 - Japán szörny 54 literben
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
JANNUS333 írta: A dekorhomokot pedig kizárnám...kivéve ha nem frissen lapátoltad át valamely más akibol... ...vaggyyyy...az üvegszetben lapult... A dekorhomok már a start óta bent van. Az ista shrimp soil most került be 1-2 hónapja. iPhone 6S-ről küldve a Tapatalk segítségével
2016. június 14., kedd 21:28 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
A dekorhomokot pedig kizárnám...kivéve ha nem frissen lapátoltad át valamely más akibol... ...vaggyyyy...az üvegszetben lapult...
|
2016. június 14., kedd 21:27 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Molroth írta: Brékó brékó! Nagyon jó dolog történt velem, kmisi kollégától kaptam egy 2 kilós CO2 palackot, úgyhogy hamarosan rendes nagynyomásúra váltok!!! Innentől már tényleg csak az RO-ra váltás lesz hátra!!! Hatalmas köszönet ezért a gesztusért! Tegnap este csináltam egy gyors vízcserét és egy villám karbatartást. Kicsit megporszívóztam a fogpiszkálós csővel a dekorhomokot és előkerült belőle egy csúcsos házú csiga... Nagyon maláj tornyosnak néz ki. El nem tudom képzelni, hogy hogy került hozzám. Lehet, hogy az Ista shrimp soil a ludas? Mindegy is, amíg nem szaporodik el, addig nincsen gondom vele, a hólyagcsigáimat is szeretem, nagyon jópofák. Az alga fronton mintha azt látnám, hogy nem terjeszkedik az ecset, talán valamennyit csökkent is a mennyisége... Halak/garnélák rendben, a rotala továbbra is törpe... A gayi-t pedig már a kövek közül kellett kigyomlálnom. Lehet, hogy tényleg ki kell vágnom a rotalát és friss új hajtásokat beültetnem... Komolyan gondolkozom, hogy valami fűszerűt is beültetek még hátra a bal oldalra, pl montevidensist. UPDATE: Valisneria sp. nana lesz a szerencsés nyertes. Köszi, hogy benéztél! A maláji tornyos miatt kellett újra rakni a hollandot . Szerintem vedd ki , mert megeszi a növények gyökerét ha nagyon elszaporodik és el tud szaporodni ... Nem találom azóta sem. A helena megeszi? Lehet, hogy az ista talajból kelt ki? Mostanában nem került más az akvába. :S A gayi-t csigamentes helyről hoztam, ahogy minden mást is. Eddig csak hólyag csigám volt. Ha nagyobb lesz, azt meg fogom látni, mer nagyon vékony rétegben van csak a dekorhomok.
2016. június 14., kedd 21:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Brékó brékó! Nagyon jó dolog történt velem, kmisi kollégától kaptam egy 2 kilós CO2 palackot, úgyhogy hamarosan rendes nagynyomásúra váltok!!! Innentől már tényleg csak az RO-ra váltás lesz hátra!!! Hatalmas köszönet ezért a gesztusért! Tegnap este csináltam egy gyors vízcserét és egy villám karbatartást. Kicsit megporszívóztam a fogpiszkálós csővel a dekorhomokot és előkerült belőle egy csúcsos házú csiga... Nagyon maláj tornyosnak néz ki. El nem tudom képzelni, hogy hogy került hozzám. Lehet, hogy az Ista shrimp soil a ludas? Mindegy is, amíg nem szaporodik el, addig nincsen gondom vele, a hólyagcsigáimat is szeretem, nagyon jópofák. Az alga fronton mintha azt látnám, hogy nem terjeszkedik az ecset, talán valamennyit csökkent is a mennyisége... Halak/garnélák rendben, a rotala továbbra is törpe... A gayi-t pedig már a kövek közül kellett kigyomlálnom. Lehet, hogy tényleg ki kell vágnom a rotalát és friss új hajtásokat beültetnem... Komolyan gondolkozom, hogy valami fűszerűt is beültetek még hátra a bal oldalra, pl montevidensist. UPDATE: Valisneria sp. nana lesz a szerencsés nyertes. Köszi, hogy benéztél! A maláji tornyos miatt kellett újra rakni a hollandot . Szerintem vedd ki , mert megeszi a növények gyökerét ha nagyon elszaporodik és el tud szaporodni ...
2016. június 14., kedd 21:19 |
|
|
Molroth
|
JANNUS333 írta: Bréko-brékó khhhhfffssss...vétel....grat a palackhoz!! Köszi! Vétel! khhhhfffssss
2016. június 14., kedd 20:31 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Bréko-brékó khhhhfffssss...vétel....grat a palackhoz!!
|
2016. június 14., kedd 12:35 |
|
|
Molroth
|
Brékó brékó! Nagyon jó dolog történt velem, kmisi kollégától kaptam egy 2 kilós CO2 palackot, úgyhogy hamarosan rendes nagynyomásúra váltok!!! Innentől már tényleg csak az RO-ra váltás lesz hátra!!! Hatalmas köszönet ezért a gesztusért! Tegnap este csináltam egy gyors vízcserét és egy villám karbatartást. Kicsit megporszívóztam a fogpiszkálós csővel a dekorhomokot és előkerült belőle egy csúcsos házú csiga... Nagyon maláj tornyosnak néz ki. El nem tudom képzelni, hogy hogy került hozzám. Lehet, hogy az Ista shrimp soil a ludas? Mindegy is, amíg nem szaporodik el, addig nincsen gondom vele, a hólyagcsigáimat is szeretem, nagyon jópofák. Az alga fronton mintha azt látnám, hogy nem terjeszkedik az ecset, talán valamennyit csökkent is a mennyisége... Halak/garnélák rendben, a rotala továbbra is törpe... A gayi-t pedig már a kövek közül kellett kigyomlálnom. Lehet, hogy tényleg ki kell vágnom a rotalát és friss új hajtásokat beültetnem... Komolyan gondolkozom, hogy valami fűszerűt is beültetek még hátra a bal oldalra, pl montevidensist. UPDATE: Valisneria sp. nana lesz a szerencsés nyertes. Köszi, hogy benéztél!
2016. június 14., kedd 8:20 |
|
|
friz74
|
Szerintem teljesen vállalható!
|
2016. június 7., kedd 19:44 |
|
|
Molroth
|
papó írta: Klasszul alakul . Köszi! HUGO írta: Mivel fotóztad? Szerintem teljesen rendben van! Telefonnal készült a kép, iPhone 6S. Köszi szépen, sajnos azért ha nagyban megnézed, elég csúnya az alga.
2016. június 7., kedd 17:21 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mivel fotóztad? Szerintem teljesen rendben van!
_________________ Pé.Zoli
|
2016. június 7., kedd 16:54 |
|
|