Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
titusz írta: JANNUS333 írta: titusz írta: Tényleg nagyon részletgazdagok a kövek! A növényekkel még jobb! (Egyedül a bal felső álló követ nem sikerült még beépitenem a látványba) Jajj..nyugi..nem marad ott.. még mindig építkezési területnek nyilvánítva.. Bocs, nem láttam a táblát igen...ellopták az indiánok....
|
2017. november 1., szerda 8:46 |
|
|
titusz
|
JANNUS333 írta: titusz írta: Tényleg nagyon részletgazdagok a kövek! A növényekkel még jobb! (Egyedül a bal felső álló követ nem sikerült még beépitenem a látványba) Jajj..nyugi..nem marad ott.. még mindig építkezési területnek nyilvánítva.. Bocs, nem láttam a táblát
|
2017. november 1., szerda 8:36 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
titusz írta: Tényleg nagyon részletgazdagok a kövek! A növényekkel még jobb! (Egyedül a bal felső álló követ nem sikerült még beépitenem a látványba) Jajj..nyugi..nem marad ott.. még mindig építkezési területnek nyilvánítva..
|
2017. november 1., szerda 8:31 |
|
|
titusz
|
Tényleg nagyon részletgazdagok a kövek! A növényekkel még jobb! (Egyedül a bal felső álló követ nem sikerült még beépitenem a látványba)
|
2017. november 1., szerda 8:27 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: myk74 írta: Egyszer ha kövekkel telepakolt akváriumot szeretnék, meghívlak magamhoz építeni. Pazar lett nagyon, kíváncsi vagyok mi lesz belőle A jó kőmíves megoldja! Jó reggelt! Válalok hideg-meleg búrkolást Mesterem feléd mizu? Lesz idén Cube vagy valami Csoki? Húúú hallod hatalmas vegetáció van nálunk... Ma is megyek melózni csak, hogy stíilszerű legyek épp linó felcibálás lesz a mai menű. Jövő héten jön a burkoló csempézni... Este meg megyünk mécsest gyújtani. Alig van idő az akvára. Ellenben a Tiéd nagyon tetszik. Talán az alsó galyakat variálnám át kicsit mert szűkítik a teret. Talán túl nagyok ide. Ami viszont nagyon jól el van találva az a nagyon jó arányok. Sőt! A jobb oldalon középen van egy fa a hegyoldalban az brutál jól fest! Talán még a bal alsó sarok olyan kopár, semmilyen azzal kellene még kezdened valamit. Sok minden hátra van még...kb 20% tartok amire azt mindanám hogy tuti így marad...egyenlőre még mindig az őssze van hajítva stádiumban van... Eszméletlen geccsolós ilyen kicsiben dolgozni..azbsem mindegy hogy 1 vagy1.5cm bokrot rakok le....de a lényeg hogy újra fellángolta "szerelem"... imádom ezt az akim..
|
2017. november 1., szerda 8:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: myk74 írta: Egyszer ha kövekkel telepakolt akváriumot szeretnék, meghívlak magamhoz építeni. Pazar lett nagyon, kíváncsi vagyok mi lesz belőle A jó kőmíves megoldja! Jó reggelt! Válalok hideg-meleg búrkolást Mesterem feléd mizu? Lesz idén Cube vagy valami Csoki? Húúú hallod hatalmas vegetáció van nálunk... Ma is megyek melózni csak, hogy stíilszerű legyek épp linó felcibálás lesz a mai menű. Jövő héten jön a burkoló csempézni... Este meg megyünk mécsest gyújtani. Alig van idő az akvára. Ellenben a Tiéd nagyon tetszik. Talán az alsó galyakat variálnám át kicsit mert szűkítik a teret. Talán túl nagyok ide. Ami viszont nagyon jól el van találva az a nagyon jó arányok. Sőt! A jobb oldalon középen van egy fa a hegyoldalban az brutál jól fest! Talán még a bal alsó sarok olyan kopár, semmilyen azzal kellene még kezdened valamit.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. november 1., szerda 8:01 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
SlyChocolate írta: myk74 írta: Egyszer ha kövekkel telepakolt akváriumot szeretnék, meghívlak magamhoz építeni. Pazar lett nagyon, kíváncsi vagyok mi lesz belőle A jó kőmíves megoldja! Jó reggelt! Válalok hideg-meleg búrkolást Mesterem feléd mizu? Lesz idén Cube vagy valami Csoki?
|
2017. november 1., szerda 7:41 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: Egyszer ha kövekkel telepakolt akváriumot szeretnék, meghívlak magamhoz építeni. Pazar lett nagyon, kíváncsi vagyok mi lesz belőle A jó kőmíves megoldja!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. november 1., szerda 7:34 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
myk74 írta: Egyszer ha kövekkel telepakolt akváriumot szeretnék, meghívlak magamhoz építeni. Pazar lett nagyon, kíváncsi vagyok mi lesz belőle Imádok ezekkel a kövekkel dolgozni...nagyon jók! Tegnap a Papóéktol szerzet mohát csak beledobtam..és egyből egy más képet mutatott..elinndult a kezem egy pár percre és máris Amazónia kezdet a szemem elött lebegni a sziklás hegyek helyett... [URL=http://kepkezelo.com/] [/URL
|
2017. november 1., szerda 7:25 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Egyszer ha kövekkel telepakolt akváriumot szeretnék, meghívlak magamhoz építeni. Pazar lett nagyon, kíváncsi vagyok mi lesz belőle
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. október 31., kedd 23:13 |
|
|