Szerző |
Üzenet |
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
JANNUS333 írta: Növöget a kis kedvenc is: Ez a garnéla nagyon szép
|
2016. január 15., péntek 21:38 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Zöldike....garnika
|
2016. január 15., péntek 21:12 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Növöget a kis kedvenc is:
|
2016. január 14., csütörtök 20:04 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
De szép
Tapatalk-kal küldve az én D5503-el
2016. január 14., csütörtök 19:52 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
|
2016. január 14., csütörtök 19:30 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
kmisi írta: A 24 fok fölötti hőfokot nem jól viselik. Szúnyogirtó - irtó jó. Bocsi, ez csak úgy jött... Ilyen alapon a dezodoroktól kezdve, a sült hús illatán át a kutyaszarig minden okozhat problémát. Nyitott akinál számolni kell vele..akár a deoval is..a kutyagumibol a fehér meg amit nem veszel észre, na az tudd veszélyes dolgokat művelni..
|
2016. január 13., szerda 22:12 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
A 24 fok fölötti hőfokot nem jól viselik. Szúnyogirtó - irtó jó. Bocsi, ez csak úgy jött... Ilyen alapon a dezodoroktól kezdve, a sült hús illatán át a kutyaszarig minden okozhat problémát.
|
2016. január 13., szerda 22:06 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Még egy dolog eszembe jutott...sajnos sajt tapasztalat és nem teljesen bizonyított de nyáron az elektromos szúnyogírtót száműztem a halas szoba környékéről mert gyanúsan sok volt az elhúllás, viszont meleg is volt azt se komálják...
|
2016. január 13., szerda 21:58 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
JANNUS333 írta: kmisi írta: JANNUS333 írta: kmisi írta: JANNUS333 írta: papó írta: kmisi írta: Itt a Fórumon értekeztünk erről az esetŕől Gáborral. Azt mondta, hogy a boltban lágyvìz-csapvíz 2/1 arányban keverve és semmi extra dolog. Vígan élnek a jószágok. Valószínűleg Neked lehet igazad. Valami rejtélyes nyavaja vitte el őket Mi lenne ha behoznál egy kis vizet és megnézetnénk mi lehet ami ilyen hatással volt a garnikra .. Az lenne a legtisztább...tényleg. Yellow garnid az van most Misi nem? Köszönöm a lehetőséget. Amikor aktuálisan jelentkezett a probléma, akkor vittem vizet, de nem találtatok semmi negatívumot. Egyelőre a projekt pihentetve. Február, de inkább március elején lesz újratervezve. Természetesen nem merül feledésbe a CRS/CBS program. Jelenleg a sárgák a növénytárolóban paráználkodnak a pirosakkal. Ők Neocaridinac, bírják a csapvizes medencét is. Más kategória mint a CRS. Más kategória de ami kivégezte 1 hét alatt a crseket az végezne velük is szerintem... Erre nem gondoltam. De így utólag átfutva a történéseken, ők is fogyatkoztak - nem olyan látványosan - mielőtt áthelyezésre kerültek. Akkor csak kakis az a palacsinta valahol...valami rejtett dekor ragasztva, vagy bármi gyanús kő, gyökér..gondold át bármi lehet...ismerősöm a mágneses algakaparóval járta meg..abból oldódott valami, beesett a vízbe ottfelejtette és a ragasztó vagy valami kioldódott, Az állatvilág telepítése előtt méretek vizet, de ez még egy-két hónap.
|
2016. január 13., szerda 21:50 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
kmisi írta: JANNUS333 írta: kmisi írta: JANNUS333 írta: papó írta: kmisi írta: Itt a Fórumon értekeztünk erről az esetŕől Gáborral. Azt mondta, hogy a boltban lágyvìz-csapvíz 2/1 arányban keverve és semmi extra dolog. Vígan élnek a jószágok. Valószínűleg Neked lehet igazad. Valami rejtélyes nyavaja vitte el őket Mi lenne ha behoznál egy kis vizet és megnézetnénk mi lehet ami ilyen hatással volt a garnikra .. Az lenne a legtisztább...tényleg. Yellow garnid az van most Misi nem? Köszönöm a lehetőséget. Amikor aktuálisan jelentkezett a probléma, akkor vittem vizet, de nem találtatok semmi negatívumot. Egyelőre a projekt pihentetve. Február, de inkább március elején lesz újratervezve. Természetesen nem merül feledésbe a CRS/CBS program. Jelenleg a sárgák a növénytárolóban paráználkodnak a pirosakkal. Ők Neocaridinac, bírják a csapvizes medencét is. Más kategória mint a CRS. Más kategória de ami kivégezte 1 hét alatt a crseket az végezne velük is szerintem... Erre nem gondoltam. De így utólag átfutva a történéseken, ők is fogyatkoztak - nem olyan látványosan - mielőtt áthelyezésre kerültek. Akkor csak kakis az a palacsinta valahol...valami rejtett dekor ragasztva, vagy bármi gyanús kő, gyökér..gondold át bármi lehet...ismerősöm a mágneses algakaparóval járta meg..abból oldódott valami, beesett a vízbe ottfelejtette és a ragasztó vagy valami kioldódott,
|
2016. január 13., szerda 21:36 |
|
|