Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Hely, hely...alyajajaj....biztos voltatok már úgy hogy elkapott az alkothatnék...bizony, bizony valahol mélyen mindönkben lapul egy kis művész...így vagyok most én is...alkotnék.....hétvégén elő is kaptam kis 12 lityis akimat, tettem bele egy kis fát és reméltem ezzel el is kergetem a kis ördögöt a fejemből, kiéltem alkothatnékom és Ennyi.....nézegettem silány kis alkotásom és rájöttem a kövek nem tetszenek.....nembaj csörgés hermanqone barátomnak hisz ők mennek a TF-be a- múlt héten láttam ott egy szép darab kavicsot - hozzátok már el légyszi...kiskalapács elő " majd én aprítok pár apró kavicsott".....széttört.....és nem hagy nyugodni...ebből csinálni kell valamit ... jajj a szép nagy kövem ... Na jó most már a Tiéd ... megkövetlek
2015. december 22., kedd 15:31 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Hely, hely...alyajajaj....biztos voltatok már úgy hogy elkapott az alkothatnék...bizony, bizony valahol mélyen mindönkben lapul egy kis művész...így vagyok most én is...alkotnék.....hétvégén elő is kaptam kis 12 lityis akimat, tettem bele egy kis fát és reméltem ezzel el is kergetem a kis ördögöt a fejemből, kiéltem alkothatnékom és Ennyi.....nézegettem silány kis alkotásom és rájöttem a kövek nem tetszenek.....nembaj csörgés hermanqone barátomnak hisz ők mennek a TF-be a- múlt héten láttam ott egy szép darab kavicsot - hozzátok már el légyszi...kiskalapács elő " majd én aprítok pár apró kavicsott".....széttört.....és nem hagy nyugodni...ebből csinálni kell valamit ...
|
2015. december 22., kedd 15:25 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Köszönöm a gyors választ, Ígérem nem megyek a fejem útán többször.... Ez a fórumot nagyon megszerettem, gyors , hasznos tanácsok jönnek semmi melléduma okoskodás meg pénzhajhászás, máshol már rámbeszéltek volna egy tvinstart...
|
2015. december 19., szombat 17:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Helyzetjelentés:
Ma vízcsere volt, az algák a zöld fonal kivételével elpusztultak, a ciano van még de ahol lokálisan kezeltem már le lehetett szívni. A zöld átok még terjeszkedik, elég terrorba van az aki, össze kellene szedni magam, tegnap óta befejeztem a random villágítást ill szigorúan 8órában megy.A tápozás ellőírás szerinti TF planter de a macroba nem vagyok biztos, papó Szerinted azt is nyomják napi 2-3 pumpa vagy vegyek vissza? Egy pumpa kellene . Az algáidnak el kell tűnnie 10 napon belül ..
2015. december 19., szombat 17:40 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Helyzetjelentés:
Ma vízcsere volt, az algák a zöld fonal kivételével elpusztultak, a ciano van még de ahol lokálisan kezeltem már le lehetett szívni. A zöld átok még terjeszkedik, elég terrorba van az aki, össze kellene szedni magam, tegnap óta befejeztem a random villágítást ill szigorúan 8órában megy.A tápozás ellőírás szerinti TF planter de a macroba nem vagyok biztos, papó Szerinted azt is nyomják napi 2-3 pumpa vagy vegyek vissza?
|
2015. december 19., szombat 17:19 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Hát nekem sikerült de nem tetszik a szine így hát mennie kell, amugy igen , algák mohák egy igen régi story...és érdekes...
|
2015. december 18., péntek 17:44 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Ma végre bejutottam papóhoz cianó elleni csodaszerért, be is vetettem ahogy hazaértem, szerintem biztos hatásos lesz a cianobol bubik jönnek fel látványosan, valami történik..... Akkor jól érzi magát a ciano ha bubizik... Beba..ik, remélem csak az utolsó lehelette... A ciano az egyik legrégebbi élőlény a földön...nélküle mi sem léteznénk...volt pár milliárd éve az evoluciora ezáltal mindig jelen van a vízben...tiszteljük! A kérdés mindig az hogy neki teremtunk-e megfelelő környezetet vagy a konkurenciajanak (hasznos nitrifikalo bacik)...
|
2015. december 18., péntek 17:30 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Ma végre bejutottam papóhoz cianó elleni csodaszerért, be is vetettem ahogy hazaértem, szerintem biztos hatásos lesz a cianobol bubik jönnek fel látványosan, valami történik..... Akkor jól érzi magát a ciano ha bubizik... Beba..ik, remélem csak az utolsó lehelette...
|
2015. december 18., péntek 17:22 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Ma végre bejutottam papóhoz cianó elleni csodaszerért, be is vetettem ahogy hazaértem, szerintem biztos hatásos lesz a cianobol bubik jönnek fel látványosan, valami történik..... Akkor jól érzi magát a ciano ha bubizik...
|
2015. december 18., péntek 16:49 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Ma végre bejutottam papóhoz cianó elleni csodaszerért, be is vetettem ahogy hazaértem, szerintem biztos hatásos lesz a cianobol bubik jönnek fel látványosan, valami történik.....
|
2015. december 18., péntek 13:29 |
|
|