Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
novenyesakvariumok írta: a kedves kollégák remélem látják, hogy nincs benne szűrés, csak vízforgatás !!! Így kell ezt csinálni Papó nagyon érzi ezt az antijapó akvarizálást, nem tagadás:) Viszont ideológia nélkül nem lesz ez sikeres. Ki kell találni hókuszpókuszt hozzá. Én az akvárium alacsony "C02 lábnyomára" építeném a stratégiát:) Köszi tippeket. Nem fog tetszeni a nagyközönségnek , mert nem nincs benne hókusz -pókusz
2012. szeptember 11., kedd 19:16 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
a kedves kollégák remélem látják, hogy nincs benne szűrés, csak vízforgatás !!! Így kell ezt csinálni Papó nagyon érzi ezt az antijapó akvarizálást, nem tagadás:) Viszont ideológia nélkül nem lesz ez sikeres. Ki kell találni hókuszpókuszt hozzá. Én az akvárium alacsony "C02 lábnyomára" építeném a stratégiát:)
|
2012. szeptember 11., kedd 16:39 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Sajnálom...eléggé balszerencsés hétvége volt....Nagyon remélem helyrejön!
|
2012. szeptember 10., hétfő 19:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csak nem olyan nagy a baj. Megnézem már a héten, úgy is kell pár hal.
_________________ K.Tamás
|
2012. szeptember 10., hétfő 19:03 |
|
|
Ramen
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 8:46 Hozzászólások: 79 Tartózkodási hely: Pécs
|
Igaz, hogy homályos a kép, de sokat sejtet. Várom már az éles képeket. Az UG nekem az álom növények közé tartozik. Annyi mindent hallani róla, hogy még sose mertem betervezni egy akimba se. Szurkolok, hogy minden visszaálljon a rendes kerékvágásba. Kár lenne érte.
|
2012. szeptember 10., hétfő 18:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Történt egy kis baleset hétvégén . Hihetetlen , hogy bármikor berendezek egy akváriumot tuti elromlik valami és mindig akkor , ha nem vagyunk a boltban. Hétvégére megadta magát a világítás . Igaz , pár napig nem ment csak egy fénycső , de betudtam a fénycső hibájának , mert csere után mindkettő működött. Valamikor szombaton kifogyott a CO2 . A Co2 hiány nem is lenne annyira nagy katasztrófa egy napig , de az már igen , hogy mielőtt kifogyott megnőtt a nyomás és ezáltal a bubik száma. Jelentős bacipusztulást okozott az akváriumban a sok Co2 és reggelre bebarnult minden. Most aztán lehet imádkozni pár napig , hogy helyre jöjjön minden.
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. szeptember 10., hétfő 16:56 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ez pont olyan, mint itt a fórumon a "Seiryu Land". Azt hittem, ez az.
Élőben nagyon jó!
Az ilyen aksit a különleges halak, vagy a színes halak teszik élővé, szerintem...
|
2012. szeptember 9., vasárnap 15:06 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Nekem van élesebb kép is róla Múltkor mikor voltam bent nagyon megtetszett és le fotóztam gyorsan mobillal - ( azzal a reménnyel hátha majd nekem is sikerül egy ilyet összehozni a közeljövőben ) a múltkor is csináltam egyet de szét is szedtem pár hét múlva-tiszta algás lett.
|
2012. szeptember 9., vasárnap 14:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: papó írta: "Vagy el van zárva? Úgy lenne az igazságos. " Jobb ha inkognitóban jössz ezek után a boltba , mert a srácok elvernek Ha megyek ,viszek valamit ,amivel kiengesztelhetem a srácokat! Lehet már voltam bent,csak nem mondtam. Nagyon kiváncsi vagyok a Utricularia mezőre.Mestere vagy "Mestere vagy " Kutya fülét De jó lenne tényleg azzá válni. Mikor voltál ?
2012. szeptember 9., vasárnap 14:11 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: "Vagy el van zárva? Úgy lenne az igazságos. " Jobb ha inkognitóban jössz ezek után a boltba , mert a srácok elvernek Ha megyek ,viszek valamit ,amivel kiengesztelhetem a srácokat! Lehet már voltam bent,csak nem mondtam. Nagyon kiváncsi vagyok a Utricularia mezőre.Mestere vagy
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2012. szeptember 9., vasárnap 14:04 |
|
|