Pontos idő: 2024. november 30., szombat 13:34



Hozzászólás a témához  [ 388 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Következő
 Iwagumi 182 literben 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30
Hozzászólások: 16092
pit975 írta:
Tegnap volt egy kis karban tartás :) Hát ekkora mezőt szépen lenyírni nem egy derék kímélő program ...

Egy kis monte-carlo :D
Kép

Sajnos max 6-7 hónapig szép azután ,azután olyan vegyes benyomásom van ha nézem .
Tetszik is meg nem is .

_________________
Kép


2015. március 5., csütörtök 8:42
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04
Hozzászólások: 1555
Tartózkodási hely: Gyál
Tegnap volt egy kis karban tartás :) Hát ekkora mezőt szépen lenyírni nem egy derék kímélő program ...

Egy kis monte-carlo :D
Kép

_________________
KépKépKép


2015. március 5., csütörtök 7:12
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04
Hozzászólások: 1555
Tartózkodási hely: Gyál
Sziasztok, szerencsére teli hassal is nyaldossák a köveimet.
Az ancik nagyon hasznos kis halacsok :)

_________________
KépKépKép


2015. március 4., szerda 9:53
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37
Hozzászólások: 1794
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
SlyChocolate írta:
myk74 írta:
párolt ubit,paprikát!

Te Miki ha párolod akkor nem veszíti el a zöldség az értékes vitaminokat és egyéb ásványi anyagait?
:?
Én néha ha adok a garniknak kígyóubit azt csak hámozom illetve bő csapvízzel öblítem.
Mindenképpen nyersen kapják, abban tuti benne van minden.
:oops:

Én azt vettem észre, ha nyers akkor nem nyúlnak hozzá vagy 2 napig. Nálam muszáj kicsit puhítani a cuccot :) kényes jószágok!

_________________
Nincs kéz nincs csoki!


2015. február 26., csütörtök 7:31
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53
Hozzászólások: 4153
Tartózkodási hely: Debrecen
myk74 írta:
párolt ubit,paprikát!

Te Miki ha párolod akkor nem veszíti el a zöldség az értékes vitaminokat és egyéb ásványi anyagait?
:?
Én néha ha adok a garniknak kígyóubit azt csak hámozom illetve bő csapvízzel öblítem.
Mindenképpen nyersen kapják, abban tuti benne van minden.
:oops:

_________________
Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...


2015. február 26., csütörtök 5:43
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04
Hozzászólások: 1555
Tartózkodási hely: Gyál
Köszi :pápá:

_________________
KépKépKép


2015. február 25., szerda 19:32
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37
Hozzászólások: 1794
Tartózkodási hely: Nyíregyháza
pit975 írta:
Rendicsek, köszi szépen.

Nálam nagyon szeretik a párolt ubit,paprikát!
Garnikkal együtt csemegéznek rajta!

_________________
Nincs kéz nincs csoki!


2015. február 25., szerda 19:18
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04
Hozzászólások: 1555
Tartózkodási hely: Gyál
Rendicsek, köszi szépen.

_________________
KépKépKép


2015. február 24., kedd 21:53
Profil
Adminisztrátor

Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30
Hozzászólások: 16092
Igen ahogy Tomi írta .. adj nekik Sera spirulinát vagy sera plankton tablettát .
Persze egy fadarab is kellene nekik a cellulóz miatt .

_________________
Kép


2015. február 24., kedd 20:48
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31
Hozzászólások: 1981
Tartózkodási hely: Kiskunhalas
Én spirulina tabit szoktam nekik adni,igaz eszi mindenki az akváriumba de jut belőle nekik is:)


2015. február 24., kedd 20:38
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 388 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 39  Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Ugrás:  
cron