|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 17:32
|
Szerző |
Üzenet |
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
pit975 írta: Beraktam a purigent tegnap este,iszonyat hogy kipucolta a vizet, mind ha nem is ugyan az az akvárium lenne. Igazad volt Laci.
Muti a képet előtte utána. így akkor már a víz is opti white. Nagyon jó cucc.
2016. január 18., hétfő 20:14 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: Pit! Nagyon ott van az akvád még ha most kopárnak is hat de idővel régi fényében ragyog majd... Ug-t nem akartál volna kipróbálni? Köszi szépen, majd egyszer megpróbálom azt is,tervbe van véve.
|
2016. január 18., hétfő 20:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pit! Nagyon ott van az akvád még ha most kopárnak is hat de idővel régi fényében ragyog majd... Ug-t nem akartál volna kipróbálni?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. január 18., hétfő 20:06 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Beraktam a purigent tegnap este,iszonyat hogy kipucolta a vizet, mind ha nem is ugyan az az akvárium lenne. Igazad volt Laci.
Muti a képet előtte utána.
|
2016. január 18., hétfő 18:31 |
|
|
pit975
|
Molroth írta: Tegnap volt szerencsém megcsodálni az akvát élőben is. Hát le a kalappal, nagyon szép egészséges, természetes hatású akvárium. Egy pici anci és egy sziámi összesen az algaevő banda, de egy szem algát sem látni! Némi patina a köveken, de semmi más! Én ilyet még nem láttam, és ezt komolyan mondom! Mondtam is Pitnek, hogy nem csoda, ha nem érzi a késztetést a szétbontásra, gyönyörűen egyben van az akva! Köszi Laci, örülök hogy tetszett!! Jó volt egy kicsit beszélgetni!
|
2016. január 17., vasárnap 19:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Tegnap volt szerencsém megcsodálni az akvát élőben is. Hát le a kalappal, nagyon szép egészséges, természetes hatású akvárium. Egy pici anci és egy sziámi összesen az algaevő banda, de egy szem algát sem látni! Némi patina a köveken, de semmi más! Én ilyet még nem láttam, és ezt komolyan mondom! Mondtam is Pitnek, hogy nem csoda, ha nem érzi a késztetést a szétbontásra, gyönyörűen egyben van az akva! Miért nem csináltál titokban pár képet ??
2016. január 17., vasárnap 18:34 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Tegnap volt szerencsém megcsodálni az akvát élőben is. Hát le a kalappal, nagyon szép egészséges, természetes hatású akvárium. Egy pici anci és egy sziámi összesen az algaevő banda, de egy szem algát sem látni! Némi patina a köveken, de semmi más! Én ilyet még nem láttam, és ezt komolyan mondom! Mondtam is Pitnek, hogy nem csoda, ha nem érzi a késztetést a szétbontásra, gyönyörűen egyben van az akva!
2016. január 17., vasárnap 18:26 |
|
|
pit975
|
kmisi írta: 8 cm vastagságnál lenyírtam, és kb, úgy nézett ki, mint nyáron a kiégett hortobágyi szikes puszta gyeptársulása. Ezt szépen megfogalmaztad
|
2016. január 13., szerda 15:00 |
|
|
kmisi
Csatlakozott: 2015. augusztus 27., csütörtök 7:35 Hozzászólások: 167
|
Monte Carlo nálunk is problémás volt, de a gyerek "szép kerek levelek"-kel rendelkező zöld előteret kért. Már az ültetése sem leányálom. Ha megkap minden finomságot tényleg gyom. 8 cm vastagságnál lenyírtam, és kb, úgy nézett ki, mint nyáron a kiégett hortobágyi szikes puszta gyeptársulása.
|
2016. január 13., szerda 14:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nekem tetszik ! Talán jobb mint az elődje ... talán
2016. január 11., hétfő 23:40 |
|
|