Szerző |
Üzenet |
szokezoltan82
Csatlakozott: 2015. április 2., csütörtök 10:59 Hozzászólások: 163
|
JANNUS333 írta: A bal oldalt az előtérben...nem akarod hátrább tolni?? Szivem szerint ki is irtanám ,olyan mint egy gaz, bemászik minden alá. Igaz előtérben nem való ,csak két oldalt akartam egy vékony sàvot , de ez lett belőle. Meg elől nem volt már semmi.
|
2016. június 10., péntek 10:13 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
A bal oldalt az előtérben...nem akarod hátrább tolni??
|
2016. június 10., péntek 8:42 |
|
|
szokezoltan82
|
szokezoltan82 írta: CarlosKoczkas írta: Végig néztem a naplód és feltünt egy két dolog leirom ha nem gond hátha segít valamit... a leglső vegyél rendes tápot mehfelelően adagold.. tf et hasznalok bevállt... ill co2 oldasz be azal a porlasztó kővel? Ha igen cserélde le legalább egy vattás diy diffusorra és tedd a szűrő alá jobb lesz a beoldás és az elosztás... trpoica kapszula jó de idő kell.. hiába teszel be pár tabit a gyokerekhez nem lehet ezeket a növényeket mikro tápozás nélkül tartani... tessék venni plantert és rendesen naponta adagolni ahogy azt illik és meghálálják a növények! Az levegőztető! Tápozok én naponta profító ment meg, tf makró 3/3ml +carbo 4ml. Jővőhéten jön a táp ga mic + mac.
|
2016. június 10., péntek 7:39 |
|
|
szokezoltan82
|
CarlosKoczkas írta: Végig néztem a naplód és feltünt egy két dolog leirom ha nem gond hátha segít valamit... a leglső vegyél rendes tápot mehfelelően adagold.. tf et hasznalok bevállt... ill co2 oldasz be azal a porlasztó kővel? Ha igen cserélde le legalább egy vattás diy diffusorra és tedd a szűrő alá jobb lesz a beoldás és az elosztás... trpoica kapszula jó de idő kell.. hiába teszel be pár tabit a gyokerekhez nem lehet ezeket a növényeket mikro tápozás nélkül tartani... tessék venni plantert és rendesen naponta adagolni ahogy azt illik és meghálálják a növények! Az levegőztető! Tápozok én naponta profító ment meg, tf makró 3/3ml +carbo 4ml. Jővőhéten jön a táp ga mic + mac.
|
2016. június 10., péntek 7:27 |
|
|
CarlosKoczkas
Csatlakozott: 2015. szeptember 19., szombat 18:54 Hozzászólások: 94
|
Végig néztem a naplód és feltünt egy két dolog leirom ha nem gond hátha segít valamit... a leglső vegyél rendes tápot mehfelelően adagold.. tf et hasznalok bevállt... ill co2 oldasz be azal a porlasztó kővel? Ha igen cserélde le legalább egy vattás diy diffusorra és tedd a szűrő alá jobb lesz a beoldás és az elosztás... trpoica kapszula jó de idő kell.. hiába teszel be pár tabit a gyokerekhez nem lehet ezeket a növényeket mikro tápozás nélkül tartani... tessék venni plantert és rendesen naponta adagolni ahogy azt illik és meghálálják a növények!
|
2016. június 5., vasárnap 21:04 |
|
|
szokezoltan82
|
papó írta: Lehet érdemes lenne a profitót is lecserélned Profitot lecseréltem mivel nincs már azoo ment mostanában de csak 6ml héten. De leálltam vele.. Meg tropica kapszula ment 6napja a rotala , reineckii mini alá meg a erectus és ludwi közé.. Gondoltam mivel micro tápanyago kat tartalmaz, igy elég lesz a tf makro.. de minden szebb lett kivétel a ludwigia p.
|
2016. június 3., péntek 19:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Lehet érdemes lenne a profitót is lecserélned
2016. június 3., péntek 19:04 |
|
|
szokezoltan82
|
próba fekete háttér lehet nem jó ötlet. A Ludwigia Palustris sajna egyre rosszabb pedig 6napja toltam a rotala alá tropica kapszulát. Utána ludwigia alá is egyet.
|
2016. június 3., péntek 18:14 |
|
|
szokezoltan82
|
egy kis sziámi..
|
2016. május 22., vasárnap 13:35 |
|
|
szokezoltan82
|
szokezoltan82 írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: Emeld meg egy kicsit a profitó adagot . Papó! Nem lehet, hogy csak az emers leveleket dobálja? Csak 2 hetes ültetés elvileg. A rotala színe miatt kevésnek tűnik a tápanyagok szintje . Pár nap alatt kiderül . Igaz reggelre már szebb volt rotala. Viszont a ludwigia palustris meg szarabb lett.. Majd hoznak nekem jbl táp golyót hamarosan. Gondolom akkor jobb lesz nyomok alá.
|
2016. május 21., szombat 17:47 |
|
|