Szerző |
Üzenet |
szokezoltan82
Csatlakozott: 2015. április 2., csütörtök 10:59 Hozzászólások: 163
|
Ma csináltam egy új képet . Lényeg a fonal nagyon minimálisan van jelen szó szerint magától ment vissza vagy a sziámik miatt? De lehet az is ,hogy visszább vettem a beömlõn.Viszont a neonok megőrűltek elkezdték vadászni a red sherryket. :/ Vagy idáig volt csak nem láttam..
|
2016. március 4., péntek 14:08 |
|
|
szokezoltan82
|
xspirit írta: Lenne egy észrevételem a layout-al kapcsolatban. Lehetséges, hogy azért nem adja a várt képet (illetve nem tudom neked mennyire tetszik, mert hát az az egy számít), mert két külön stílust szeretnél ötvözni. Az iwagumi alapja a füves puszta néhány külön azokra a scape-ekre jellemző elrendezésű és mennyiségű kővel. Aztán a másik arca a tiédnek a mizube, ahol a fa és a kő is dominál viszont nem csupán zöld pusztasággal. Érzékeltetésül(remélem jól linkelek): Iwagumi Mizube Igen ezt tudom én is viszont próba volt csak (kinézet) mert ki lett véve a kövek a fonal alga miatt és +lett egy tőkém is igy variáltam Meg raknák én növényt ha nincsen De mizube akarok majd.. Láttam ilyen seiryu köves ágast és próbáltam mit hozhatok ki. És köszi az észrevételt
|
2016. március 4., péntek 12:34 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Lenne egy észrevételem a layout-al kapcsolatban. Lehetséges, hogy azért nem adja a várt képet (illetve nem tudom neked mennyire tetszik, mert hát az az egy számít), mert két külön stílust szeretnél ötvözni. Az iwagumi alapja a füves puszta néhány külön azokra a scape-ekre jellemző elrendezésű és mennyiségű kővel. Aztán a másik arca a tiédnek a mizube, ahol a fa és a kő is dominál viszont nem csupán zöld pusztasággal. Érzékeltetésül(remélem jól linkelek): Iwagumi Mizube
_________________ Oh, oh, egy Növényes-aki az álmom, régóta őrá vágyom...
|
2016. március 4., péntek 12:15 |
|
|
szokezoltan82
|
Átrendezve..
|
2016. március 3., csütörtök 18:36 |
|
|
szokezoltan82
|
Otocinclus
|
2016. március 3., csütörtök 16:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
xspirit írta: szokezoltan82 írta: xspirit írta: Akkor jó, azt könnyen be tudod foltozni. Akkor nem kell aggódnom? De le akarom majd cserélni aksit egy 90x35x45 re. Tudtok normális "szakembert " ahol normális akvát tudok venni? SZvsz amit látok, attól nem kell tartanod. Ha nem tévedek ennyi idő után már biztos eresztett volna, de a szakikban bízz. Üvegeseket tudok, de ajánlani nem szeretnék. Annyira egyik sem jó. Tuti akkor fog az üveges kudarcot vallani ha ajánljuk
2016. március 2., szerda 15:34 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
szokezoltan82 írta: xspirit írta: Akkor jó, azt könnyen be tudod foltozni. Akkor nem kell aggódnom? De le akarom majd cserélni aksit egy 90x35x45 re. Tudtok normális "szakembert " ahol normális akvát tudok venni? SZvsz amit látok, attól nem kell tartanod. Ha nem tévedek ennyi idő után már biztos eresztett volna, de a szakikban bízz. Üvegeseket tudok, de ajánlani nem szeretnék. Annyira egyik sem jó.
|
2016. március 2., szerda 15:08 |
|
|
szokezoltan82
|
xspirit írta: Akkor jó, azt könnyen be tudod foltozni. Akkor nem kell aggódnom? De le akarom majd cserélni aksit egy 90x35x45 re. Tudtok normális "szakembert " ahol normális akvát tudok venni?
|
2016. március 2., szerda 12:57 |
|
|
xspirit
|
Akkor jó, azt könnyen be tudod foltozni.
|
2016. március 2., szerda 12:30 |
|
|
szokezoltan82
|
kb 2mm ha körmöm befér, kivűl hiányos..
|
2016. március 2., szerda 12:24 |
|
|