|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 0:52
|
Iwa - még mindig alakulóban
Szerző |
Üzenet |
laszkan
Csatlakozott: 2011. november 10., csütörtök 10:36 Hozzászólások: 25
|
AQViktor írta: Igen, már megjavult magától. Ebben az akvában meg nem győzök gyönyörködni... Lehet venni akvaboltban oxigéncseppet, felszívod egy 1 milis fecsibe és mehet az algára, ami másodperceken belül buborékolás közepette elkezd pusztulni. További előnye a carbo-val szemben, hogy ebből eszméletlen nagy adagot tehetsz a vízbe.(persze, ami rajta van a csomagoláson) Köszi A carbot is igy toltam a planáriára, az is hasznos volt. S ahogy nézem ezt az oxigéncseppet, Neptunt találtam, de összehasonlitva a mennyiséget a carboval, utóbbi sokkal jobb áron van Carboból egyszerre 6-8 ml-t elbir az aksi (tesztelve), és viz alatt is jól használható. Oxigén csepp is van ilyen jó? Vagy ahhoz mindenképp viz fölé kell hozni a köveket?
_________________További képek/akváriumok: www.picasaweb.com/laszkan
|
2012. február 7., kedd 14:21 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Igen, már megjavult magától. Ebben az akvában meg nem győzök gyönyörködni... Lehet venni akvaboltban oxigéncseppet, felszívod egy 1 milis fecsibe és mehet az algára, ami másodperceken belül buborékolás közepette elkezd pusztulni. További előnye a carbo-val szemben, hogy ebből eszméletlen nagy adagot tehetsz a vízbe.(persze, ami rajta van a csomagoláson)
|
2012. február 7., kedd 13:49 |
|
|
laszkan
|
bevi írta: Majdnem tökéletes.... Egyedül a kis algák rondítanak bele a képbe... Sorry.. Amúgy kivételes az akvárium... Egyedi, jól eltalált!!!! Gratula hozzá.. Köszönöm. A kritika meg jöhet, amennyi belefér... abból tanul az ember Valójában nem tudom, mitől algásodott a stauro, mert ezen kívül csak a köveken van, illetve valahogy bekerült pár szál Lilaeopsis brasiliensis is hátra a fissi mögé, és azon látszik még alga. Tippeket szivesen fogadok, mivel lehet gyorsan, és főleg könnyen leszedni a kőről az alguszt. Korábban carbofröccsöt kapott, az egész jól bevállt. Nagyon kellene már nyírni, de még várnom "kell" vele. Bent a cégnél nekiálltunk egy 700 literes medence berendezésének, és egy kis ráhatással sikerült meggyőznöm a többieket, hogy sügeres helyett jobban járunk egy növényessel. Abba tartogatom a lenyírandó staurot is, de frissen szeretném majd áttenni... az pedig még 2-3 hét, mire minden (világitás, co, szűrés) összeáll. AQViktor írta: Már itten sem látom a képeket.... Megjavult azóta? Ha jól láttam, más témákban sem láttad őket.
|
2012. február 7., kedd 12:15 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Már itten sem látom a képeket....
|
2012. február 6., hétfő 13:22 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Majdnem tökéletes.... Egyedül a kis algák rondítanak bele a képbe... Sorry.. Amúgy kivételes az akvárium... Egyedi, jól eltalált!!!! Gratula hozzá..
_________________Üdv. Bevi
|
2012. február 6., hétfő 12:48 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Na így már mindjárt jobban lehet érzékelni a nagyságot. Algával is nagyon jól néz ki.
_________________ K.Tamás
|
2012. február 3., péntek 20:05 |
|
|
laszkan
|
|
2012. február 3., péntek 19:10 |
|
|
Daníí
|
laszkan írta: Van több kép is, csak nem akartam terhelni az oldalt a sok képpel. Ha engedett, akkor még linkelek pár képet. Vagy egy linket, ahol sok száz kép van válogatás nélkül... nagyon szépen nézz ki az akváirum képeket pedig nyugodtan linkelhetsz örömmel fogadjuk
|
2012. február 3., péntek 16:36 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
laszkan írta: Mexx2, hogy érted, hogy Te csak a nagyot láttad?
Van több kép is, csak nem akartam terhelni az oldalt a sok képpel. Ha engedett, akkor még linkelek pár képet. Vagy egy linket, ahol sok száz kép van válogatás nélkül... Én csak a 360-ast láttam a másik fórumon. De szerintem tehetsz több képet is be, hogy több szemszögből is lássuk.
_________________ K.Tamás
|
2012. február 3., péntek 16:34 |
|
|
laszkan
|
Köszi a dicsérő szavakat, jól esett. Nem tudom, de nálam a Blyxa mindig is jól érezte magát. Még akkor is, amikor a vizem keményebb volt. Az UG viszont nem akart fejlődni. És mire rájöttem, hogy mi a baj, addigra az a kis gyér valami már 99%ban el is tünt az aksiból.
Mexx2, hogy érted, hogy Te csak a nagyot láttad?
Van több kép is, csak nem akartam terhelni az oldalt a sok képpel. Ha engedett, akkor még linkelek pár képet. Vagy egy linket, ahol sok száz kép van válogatás nélkül...
|
2012. február 3., péntek 16:22 |
|
|