Szerző |
Üzenet |
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
atti76 Én sem vitaindítónak szántam,csupán informálódom (nekem mekong van-illetve volt,mert kirámoltam belőle ugyan ezen gyanúból kifolyólag)
|
2012. február 10., péntek 12:44 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
T.Tamás30 írta: atti76 írta: KaZe írta: Nagyon szép kis medence, nekem tetszetős és tény, hogy természetesebb hatást kelt, hogy kikaptad a dekort. A parvula nagyon szép lesz oda előre, tisztára mennék majd a fa tövébe hűsőlni. Muszáj volt kikapni, mert az ADA homok nagyon felnyomta a szilikát szintet. Ennek egyenes következménye volt a brutális barna alga... bevi írta: Nekem is nyírás előtti dzsungeles verzió tetszett a legjobban... ))) Értem én, de nyírás nélkül szétrepedne az opti Ez jellemző tulajdonsága az ADA dekor homokoknak-kavicsoknak (gondolok itt a fent használtra-mekongra) Sarawak volt, de másodjára a Mekong is dettó... Nem akarok erről vitát, állítólag sehol máshol nem okozott ez gondot....
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2012. február 9., csütörtök 12:55 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
atti76 írta: KaZe írta: Nagyon szép kis medence, nekem tetszetős és tény, hogy természetesebb hatást kelt, hogy kikaptad a dekort. A parvula nagyon szép lesz oda előre, tisztára mennék majd a fa tövébe hűsőlni. Muszáj volt kikapni, mert az ADA homok nagyon felnyomta a szilikát szintet. Ennek egyenes következménye volt a brutális barna alga... bevi írta: Nekem is nyírás előtti dzsungeles verzió tetszett a legjobban... ))) Értem én, de nyírás nélkül szétrepedne az opti Ez jellemző tulajdonsága az ADA dekor homokoknak-kavicsoknak (gondolok itt a fent használtra-mekongra)
|
2012. február 9., csütörtök 12:46 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
KaZe írta: Nagyon szép kis medence, nekem tetszetős és tény, hogy természetesebb hatást kelt, hogy kikaptad a dekort. A parvula nagyon szép lesz oda előre, tisztára mennék majd a fa tövébe hűsőlni. Muszáj volt kikapni, mert az ADA homok nagyon felnyomta a szilikát szintet. Ennek egyenes következménye volt a brutális barna alga... bevi írta: Nekem is nyírás előtti dzsungeles verzió tetszett a legjobban... ))) Értem én, de nyírás nélkül szétrepedne az opti
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2012. február 9., csütörtök 12:38 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Nagyon szép kis medence, nekem tetszetős és tény, hogy természetesebb hatást kelt, hogy kikaptad a dekort. A parvula nagyon szép lesz oda előre, tisztára mennék majd a fa tövébe hűsőlni.
2012. február 9., csütörtök 11:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
nelo1 írta: Örülök, hogy tetszik az aki. Igen papó, volt küzdés rendesen és talán még nincs is vége, de atti76 sokat segít a felmerülő problémák leküzdésében. ezúton is thx neki!!!!!!! Hát .. ha bírod sörrel ?! már Attit ..
2012. február 8., szerda 22:42 |
|
|
nelo1
Csatlakozott: 2010. február 11., csütörtök 10:33 Hozzászólások: 3
|
Örülök, hogy tetszik az aki. Igen papó, volt küzdés rendesen és talán még nincs is vége, de atti76 sokat segít a felmerülő problémák leküzdésében. ezúton is thx neki!!!!!!!
|
2012. február 8., szerda 22:40 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Hoppá-hoppá!!! Ez igen jól sikerült kis remekmű... Nekem is nyírás előtti dzsungeles verzió tetszett a legjobban... )))
_________________Üdv. Bevi
|
2012. február 8., szerda 21:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Gratula ! Ahogyan követni tudtam az eseményeket , nagyon meg kellett küzdened a mostani látványért. Megérte tuti
2012. február 8., szerda 21:18 |
|
|
Daníí
|
Az igen szép kis változás Sokkal jobb dekorhomok nélkül. Tény a látványt 1dolog rontja még pedig a parvula gyep de annak 1-2hét és szép összefüggő lesz Köveket még ide-oda tennék de ahogy olvasom fog még bekerülni kő. Aztán sűrűbben várunk képeket
|
2012. február 8., szerda 18:53 |
|
|