Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Emeltem egy kicsit a tápon, és mint ha jobban bubiznának a növények. Lehet Papó féle új tápokat kéne nekem is adagolnom Remélem helyre jön a fauna!
|
2013. április 9., kedd 20:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Legalább is okoskodunk . Kibicnek semmi nem drága
2013. április 9., kedd 18:55 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
pit975 írta: Szia Papó, hát... gyengélkedik az akvám. Szerintem a multkori mérgezés kicseszett vele, mert azóta nem akar fejlődni benne semmi a Cryptocoryne-én kívül.
Parvulám tiszta alga,olyen nagyon sűrű zöld alga foltokban, és helyenként pusztul is kifelé. Ma kapott egy tarvágást.
A rotalám is alig alig nő, az is algásodik, azon is sűrű zöld rövid szálú alga van. Meg egy kis agancs. De nem adom fel! Ha újra a régi lesz teszek fel képeket. Szerintem most is jöhet kép,hogy a mesterek könnyebben tudjanak segíteni a probléma megoldásán!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. április 9., kedd 10:02 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szia Papó, hát... gyengélkedik az akvám. Szerintem a multkori mérgezés kicseszett vele, mert azóta nem akar fejlődni benne semmi a Cryptocoryne-én kívül.
Parvulám tiszta alga,olyen nagyon sűrű zöld alga foltokban, és helyenként pusztul is kifelé. Ma kapott egy tarvágást.
A rotalám is alig alig nő, az is algásodik, azon is sűrű zöld rövid szálú alga van. Meg egy kis agancs. De nem adom fel! Ha újra a régi lesz teszek fel képeket.
|
2013. április 8., hétfő 20:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nálad mi zujs ?
2013. április 8., hétfő 20:28 |
|
|
pit975
|
Szia. Cryptocoryne már csak a negyede, de megállt múlt héten a satnyulás, hozza az új hajtásokat!! A rotala is beindult rendesen . Parvulát a hét elején megnyírtam,Papó ollója nagyon jó, öröm volt vele dolgozni! 2 nappal ezelőtt raktam bele halakat, mind megvan még, a víz már nem fertőző 10 vörös neon, 6 hengeli razbóra ,meg egy sziámi algázó került bele.
|
2013. február 23., szombat 12:03 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mi újság az aksival?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 23., szombat 11:33 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Biztató a helyzet. Reméljük nem került a talajba semmi. Illetve a talajból nem fog semmi lassan visszaoldódni. A sűrű vízcserékkel teljesen kitisztul az akva.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 10., vasárnap 7:23 |
|
|
pit975
|
Most reggel megnéztem a rotalát, és a felső párszál levelét össze csukta úgy mint rég Úgy látom hogy a törpe szívó harcsák is megvannak, nem reménytelen a helyzet!! Mexx2 írta: Ha a füvön nem látszik akkor lehet, hogy a talaj nem szívta magába. Mert akkor ugye a füvön is látszódnia kéne a mérgezés nyomának? Reménykedek benne, de majd március elején rakok bele egy két halat próbából, akkor fog kiderülni hogy mi a helyzet. Márciusig meg heti kétszer vizet fogok cserélni, biztos ami tuti alapon
|
2013. február 10., vasárnap 6:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: A Cryptocoryne és a rotala megszottyant , de azért bubiznak szerencsére. A füvön továbra sem látok elváltozást, a két oto is megvan még. Talán helyre jön az akva. Teszek majd képeket a jelenlegi állapotról. Ha a füvön nem látszik akkor lehet, hogy a talaj nem szívta magába. Mert akkor ugye a füvön is látszódnia kéne a mérgezés nyomának?
_________________ K.Tamás
|
2013. február 9., szombat 21:40 |
|
|