Hát ez nagyon jó már most is. Ha gondolod akkor a sok zöld szint valamilyen növénnyel meglehetne törni picit. Nem feltétlenül van igazam , hiszen a zöld nagyon sok árnyalati is bejövős.
Ma megvolt az első üveg beömlő és kifolyó cső takarítás utálatos munka .
Átálltam a napi 8 órás világításra 72wattal, kb 15-16cm-re az akvától. Zöld pontalgán kívül más nem jelentkezik, az se zavaró menyiségben (kop kop) A rotalát meg nyestem egy kicsit, csíptem innen onnan egy kicsit, de ez látszik is rajta a teljes fazon igazítást még nem merem meg csinálni, had erősödjön. Megvárom míg felnő a víz felszínig.
Ne szerénykedj Papó, ha ez a fórum nem lenne, veled az élen, akkor még mindig a heti adag többszörösét önteném a vízbe. És nézném-néznénk az alga fürtöket az akvában
2012. október 28., vasárnap 20:41
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Minimális mennyiségben van jelen, barna meg zöld pont alga. vízcserénél letolom az üveget, hét közben meg a takarító brigádom pucolgat Papó a te makro tápod, meg a tápozási javaslataid miatt ilyen most az akvám...örök hálám érte!!!!
Ne butáskodj. Hiába van táp ,ha nincs meg az érzék az akvarisztikához , úgy mint bármelyik más hobbihoz.
Minimális mennyiségben van jelen, barna meg zöld pont alga. vízcserénél letolom az üveget, hét közben meg a takarító brigádom pucolgat Papó a te makro tápod, meg a tápozási javaslataid miatt ilyen most az akvám...örök hálám érte!!!!
2012. október 28., vasárnap 20:18
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Jelenlévő fórumozók: Exabot [Bot] valamint 8 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.