Csak pár szál kellene , megtörni az egyhangúságot. Izgalmasabb ha nem egy csomóban van, hanem jól láthatóan 2-3 tövenként. De ráérsz még vele , hiszem még most kezdtek nőni a növényeid.
Valóban szép növény, menne is a rotaláoz!! Gondolkoztam már ezen a dolgon én is, de nagyon sajnálnám ritkítani Van egy kis tenyérnyi rész a fa mögött ahova be tudnám szorítani, egy kupacban szerinted jól nézne ki??
2012. november 5., hétfő 19:44
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
Hát ez nagyon jó már most is. Ha gondolod akkor a sok zöld szint valamilyen növénnyel meglehetne törni picit. Nem feltétlenül van igazam , hiszen a zöld nagyon sok árnyalati is bejövős.
Köszi szépen . A zöld színt a Cryptocoryne wendtii 'Tropica'- ával gondoltam megtörni, persze ha rendesen megnő .
Ha nem lesz elég a zöld megtörésére, szerinted mit tegyek bele?
"szerinted mit tegyek bele" Talán Ludwigia Arcuata közvetlen a fa mögött , de ahhoz ritkítani kellene Rotallát.
Hát ez nagyon jó már most is. Ha gondolod akkor a sok zöld szint valamilyen növénnyel meglehetne törni picit. Nem feltétlenül van igazam , hiszen a zöld nagyon sok árnyalati is bejövős.
Köszi szépen . A zöld színt a Cryptocoryne wendtii 'Tropica'- ával gondoltam megtörni, persze ha rendesen megnő .
Ha nem lesz elég a zöld megtörésére, szerinted mit tegyek bele?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 8 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.