|
Pontos idő: 2024. november 17., vasárnap 8:33
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molroth írta: Hello! Tegnap láttam élőben az akit és nagyon tetszett, csak úgy vonzza az ember tekintetét. Ez mondjuk a pilácsnak is köszönhető, nagyon szépen bevilágítja a HQI, de a növények is szép fejlettek. Itt is köszi a meghívást és az eszmecserét, Pit! Azt hittem Pit már teljesen kőműves szakma rabja lett
2013. augusztus 27., kedd 7:59 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Hello! Tegnap láttam élőben az akit és nagyon tetszett, csak úgy vonzza az ember tekintetét. Ez mondjuk a pilácsnak is köszönhető, nagyon szépen bevilágítja a HQI, de a növények is szép fejlettek. Itt is köszi a meghívást és az eszmecserét, Pit!
2013. augusztus 27., kedd 7:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Vagdosd ki a Crypto leveleit nyugodtan , amelyek bántják a szemedet
Nem lesz semmi baja
2013. augusztus 24., szombat 17:04 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Az lehet hogy beleuntál a Cryptoba , de ez az akvárium akkor is nagyon penge . Köszi, nem is volna vele bajom csak már a crypto kezelhetetlen. Mexx2 írta: Nincs gond a képekkel. Látom rájöttél ,hogyan kell kisebb méretben is belinkelni. Rájöttem de akkor is...mi a francnak kellett bele piszkálni. képekről meg annyit hogy egyáltalán nem adják vissza azt amit látok, itt ez a viszonylag jó gép és értékelhetetlen fotót lövök vele. Fotó shoppolni kéne? Canon saját progija valamiért nem mászik fel a gépemre.
|
2013. augusztus 24., szombat 16:39 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nincs gond a képekkel. Látom rájöttél ,hogyan kell kisebb méretben is belinkelni.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 24., szombat 13:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Az lehet hogy beleuntál a Cryptoba , de ez az akvárium akkor is nagyon penge .
2013. augusztus 24., szombat 12:04 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
|
2013. augusztus 24., szombat 11:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nyilván az a legtisztább munka. Én is ennek vagyok a híve.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 18., vasárnap 21:30 |
|
|
pit975
|
SlyChocolate írta: Icepeak írta: pit975 írta: Sziasztok. Nemrég szüntettem meg az 54literes lotekemet, és ebbe az akiba raktam a halakat+növényeket amiket sajnáltam kidobni. Ez miatt nem hasonlít többé arra az akváriumra amit megszoktatok, és a cripto-val sem bírok az már tényleg mindenütt felnőtt ahol csak lehetett, főleg gyepemet rongálja meg. Megérett a dolog egy új layoutra, csak hát az építkezés... lové hiány A talajt hogyan tudnám újra hasznosítani (ada africana), kikell szárítani+mosni hogy csináljam? aki csinált már ilyet, az kérem jelentkezzen Vagy előbb mosni aztán szárítani................. Én ezt úgy oldottam meg ,hogy kiszedtem a növényeket , leszívtam a vizet egy picivel a talaj szint alá , majd elegyengedtem a talajt. Ez után kapott 4l új talajt fedőrétegnek. Így tökéletesen működik tovább:) Viszont a tápréteg a régi ami nem túl szerencsés. Vagy valamilyen táp kapszulát, golyót használtál dúsítani az alsó réteget? Igen, ez miatt is szeretnék majd új talajt. A táp talaj miatt
|
2013. augusztus 18., vasárnap 21:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Icepeak írta: pit975 írta: Sziasztok. Nemrég szüntettem meg az 54literes lotekemet, és ebbe az akiba raktam a halakat+növényeket amiket sajnáltam kidobni. Ez miatt nem hasonlít többé arra az akváriumra amit megszoktatok, és a cripto-val sem bírok az már tényleg mindenütt felnőtt ahol csak lehetett, főleg gyepemet rongálja meg. Megérett a dolog egy új layoutra, csak hát az építkezés... lové hiány A talajt hogyan tudnám újra hasznosítani (ada africana), kikell szárítani+mosni hogy csináljam? aki csinált már ilyet, az kérem jelentkezzen Vagy előbb mosni aztán szárítani................. Én ezt úgy oldottam meg ,hogy kiszedtem a növényeket , leszívtam a vizet egy picivel a talaj szint alá , majd elegyengedtem a talajt. Ez után kapott 4l új talajt fedőrétegnek. Így tökéletesen működik tovább:) Viszont a tápréteg a régi ami nem túl szerencsés. Vagy valamilyen táp kapszulát, golyót használtál dúsítani az alsó réteget?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 18., vasárnap 18:52 |
|
|