|
Pontos idő: 2024. november 17., vasárnap 18:49
|
Szerző |
Üzenet |
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
fisherx írta: Bizony ám, a HQI sokkal szebb, viszont macerásabb egy nagy akvánál belőni. A venture izzó nagyon tuti. Nekem egy sima Bau--x -os időkapcsolóm van, kb 1500 ft. volt az ára. Ez a típus. Ha bevillan a HQI-nál okozhat károkat? Én is ilyet használok, de nem a hqi lámpárol beszéltünk, hanem egy ilyenről.
|
2013. január 6., vasárnap 20:58 |
|
|
fisherx
|
Bizony ám, a HQI sokkal szebb, viszont macerásabb egy nagy akvánál belőni. A venture izzó nagyon tuti. Nekem egy sima Bau--x -os időkapcsolóm van, kb 1500 ft. volt az ára. Ez a típus. Ha bevillan a HQI-nál okozhat károkat?
|
2013. január 6., vasárnap 20:30 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
HUGO írta: pit975 írta: HUGO írta: Gyünyörű képek! A világításod továbbra is bejön! Lehet majd beszerzek én is egyet. Jó kis lámpa, megéri az árát. Monjduk éjjel villog egyet- egyet, de pont le sz@@om Én egy 70w-os hqi próbálnék már ki, nagyon kivi lennék milyen alatta az akva. Ha van valakinek egy elfekvőben küldje nyugodtan, ha tetszik a látvány meg is venném Az mit jelent hogy villog egyet-egyet? Ne vedd el a kedvem tőle...... Kell egy olyan idő kapcsoló hozzá ami mind a két fázist bontja, mikor kikapcsol. A neon néha villan egyet-egyet mikor az elektronikai előtétben valami túltőltődik, és úgy sül ki hogy a neon időközönként felvillan. De mint mondtam, van olyan időkapcsoló ami mind a két fázist bontja, és az olyan, mint ha kihúznád a konnektorból. És így nem tud feltöltődni, igy nem is fog villogni Ne riadj vissza, mert nagyon jó kis lámpa.
|
2013. január 6., vasárnap 20:00 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: HUGO írta: Gyünyörű képek! A világításod továbbra is bejön! Lehet majd beszerzek én is egyet. Jó kis lámpa, megéri az árát. Monjduk éjjel villog egyet- egyet, de pont le sz@@om Én egy 70w-os hqi próbálnék már ki, nagyon kivi lennék milyen alatta az akva. Ha van valakinek egy elfekvőben küldje nyugodtan, ha tetszik a látvány meg is venném Az mit jelent hogy villog egyet-egyet? Ne vedd el a kedvem tőle......
_________________ Pé.Zoli
|
2013. január 6., vasárnap 19:37 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szép az akváriumod, nekem bejön ! Hát igen a Hqi és a fénycső között van különbség. Én jelenleg egy 70W-os Hqi-t használok de az előző fénycsöves világításomhoz képest sokkal jobban tetszik! Gratula még egyszer!
|
2013. január 6., vasárnap 16:43 |
|
|
pit975
|
HUGO írta: Gyünyörű képek! A világításod továbbra is bejön! Lehet majd beszerzek én is egyet. Jó kis lámpa, megéri az árát. Monjduk éjjel villog egyet- egyet, de pont le sz@@om Én egy 70w-os hqi próbálnék már ki, nagyon kivi lennék milyen alatta az akva. Ha van valakinek egy elfekvőben küldje nyugodtan, ha tetszik a látvány meg is venném
|
2013. január 6., vasárnap 15:13 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gyünyörű képek! A világításod továbbra is bejön! Lehet majd beszerzek én is egyet.
_________________ Pé.Zoli
|
2013. január 6., vasárnap 14:34 |
|
|
pit975
|
papó írta: Azt aaa,, gyönyörű !! No de vissza fog esni a carbo forgalmam Meg ugye az olló sem kopik .. jó ez így ? Ha jól emlékezem az öreg Japán is így tápozza az akváriumait. Low-tech akvába használom, és ott nagyon jól teszi a dolgát..szeretik a növények. Az ecset már nem annyira, ahova nyomtam ott teljesen megszünt és vissza se jött!! Az egyenletesség miatt adom 3x, és nem öreg Japó miatt Szerk.. Jappán Papó
|
2013. január 6., vasárnap 13:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azt aaa,, gyönyörű !! No de vissza fog esni a carbo forgalmam Meg ugye az olló sem kopik .. jó ez így ? Ha jól emlékezem az öreg Japán is így tápozza az akváriumait.
2013. január 6., vasárnap 13:08 |
|
|
pit975
|
Sziasztok. Kb 1 hónapja megjelent az ecset, a legutálatosabb alga szerintem, legalább is én nagyon utálom. Papótól beszereztem egy jó ollót amivel majd a vékony parvulát levághatom ha nagyon ecsetes lesz. Ugyan azzal a szállítmánnyal jött a carbó is. Teljes harci díszbe vártam az ecset rohamot ami soha nem következett be, ugyan is közben megemeltem a világítást ami 4x24 wattot jelent 60 literre Mikro tápot is megemeltem a duplájára 3x3 ml hetente, Makro táp, csak a kálium, napi 1ml. Fél liter ozmó vízhez 6gramm k2so4-et keverek, és így napi 1 ml. Evvel a módszerrel teljesen megállt az ecset szaporodása, sőt nem is kezeltem carbóval, mégis elpusztult a maradék ecset. Soha nem kellett használnom még próba vágáson kívül az ollót Remélem a makro táp elhagyása később nem fog vissza ütni. Tegnapi állapot.
|
2013. január 6., vasárnap 12:49 |
|
|