|
Pontos idő: 2024. november 17., vasárnap 12:40
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Akkor lehet tiszta lappal újra kellene kezdeni?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 9., szombat 13:01 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Hát sajna igen kiderült, FBS szilikon ragasztó, hugom gyerekei megtalálták és játszottak vele. Kicsi ment a kezükre és úgy nyulkáltak az akiba, elég hamar észre vették mert erős szaga van, de már késő volt.,bele nyúlt szilikonos kézzel. Attól félek hogy a talaj beszívja és lassan ereszti ki a mérget, vagy a szűrőbacikat haza vágta,akkor vége az akinak erős anyag ez, a halak már ettől a kevéstől is másnap elpusztultak!!!
|
2013. február 9., szombat 12:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Most olvasom mi történt Nálatok. Nehéz ilyenkor bármit írni... tanácsot adni. Minden esetre a napi vízcsere a legfontosabb. Közben kiderült mi volt ami az akvába véletlen bekerülhetett?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. február 9., szombat 12:35 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
pit975 írta: Sziasztok.
Most sajnos rossz hírt hoztam, a hét elején valami belekerült az akvába nem tudom hogy mi, (feleségem takarított). Ablak tisztítóra gyanakszom mert ablakot is pucolt az akva meg közvetlen mellette van, először a halak pusztultak el, csak a szívó harcsák maradtak meg, meg pár darab rák. Utána jöttek a növények, Cryptocoryne leveleit le kellett vágni (pár szál maradt) kezdtek mállni, rotalámnak is valami baja van mert elég furán viselkedik, nem úgy ahogy szokott. PL éjszaka a leveleit fény hiánya miatt össze csukta, most ezek elmaradtak. Úgy néz ki hogy a fűnek semmi baja. Legalább is látszatra. A szokásos zöldalga sem jelentkezik a front üvegen.
Na mindegy, napi vízcserék mennek, hátha megmarad a maradék fauna. Még most sem lenne késő Sera Toxivecet tenni az akváriumba.
2013. február 9., szombat 9:46 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szomorúan olvasom! Kitartást!
_________________ Pé.Zoli
|
2013. február 9., szombat 7:29 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Sziasztok.
Most sajnos rossz hírt hoztam, a hét elején valami belekerült az akvába nem tudom hogy mi, (feleségem takarított). Ablak tisztítóra gyanakszom mert ablakot is pucolt az akva meg közvetlen mellette van, először a halak pusztultak el, csak a szívó harcsák maradtak meg, meg pár darab rák. Utána jöttek a növények, Cryptocoryne leveleit le kellett vágni (pár szál maradt) kezdtek mállni, rotalámnak is valami baja van mert elég furán viselkedik, nem úgy ahogy szokott. PL éjszaka a leveleit fény hiánya miatt össze csukta, most ezek elmaradtak. Úgy néz ki hogy a fűnek semmi baja. Legalább is látszatra. A szokásos zöldalga sem jelentkezik a front üvegen.
Na mindegy, napi vízcserék mennek, hátha megmarad a maradék fauna.
|
2013. február 9., szombat 7:09 |
|
|
pit975
|
Mikor felbátorodtak, elkezdtek elöl grasszálni, civakodni egymással, és a neonok ezt nem szerették. Egy kupacba tömörülve a sarokba voltak egész nap, ez engem nagyon zavart.
|
2013. február 3., vasárnap 16:07 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
pit975 írta: Meg van mind, a low tech-be átraktam 4db-ot. Nagyon átvették a hatalmat, a többi hal csak bujkált. Menj már, milyen halak vannak? Pontylazacok és agresszívek?
_________________ K.Tamás
|
2013. február 3., vasárnap 16:00 |
|
|
pit975
|
Meg van mind, a low tech-be átraktam 4db-ot. Nagyon átvették a hatalmat, a többi hal csak bujkált.
|
2013. február 3., vasárnap 11:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csak 1 db fekete fantomod maradt?
_________________ K.Tamás
|
2013. február 3., vasárnap 9:19 |
|
|