|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 17:40
|
Szerző |
Üzenet |
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. szeptember 3., kedd 11:51 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
|
2013. szeptember 3., kedd 11:47 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
|
2013. szeptember 3., kedd 11:05 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
asera írta: Kék számomra idegen, sügeresbe való,bár tény hogy van növényes,amihez passzol,de inkább sügeres. Eddig a fehér a nyerő! Nálad is látok fekete hátteret ,eddig is tetszett ,de ez a képed csak erősiti bennem a feketét.Szép az az akváriumod a lenti képen jobbra ,az melyik volt?(megvan még esetleg?,és olvasni lehet róla?)
|
2013. szeptember 3., kedd 10:30 |
|
|
asera
|
Kék számomra idegen, sügeresbe való,bár tény hogy van növényes,amihez passzol,de inkább sügeres. Eddig a fehér a nyerő!
|
2013. szeptember 3., kedd 10:25 |
|
|
Evereka
|
ezek a kékek,jobbra a sötétebb ,balra a világosabb(ha gondoljátok akkor telibe rakom őket külön is) ez a fehér ,és a feketét nem tudom megmutatni mert még nincs rá fóliám,de ha megyek szekszárdra megveszem ,nem nagy összeg. Vélemény?
|
2013. szeptember 3., kedd 10:12 |
|
|
Evereka
|
asera írta: Evereka írta: papó írta: Hátha erőre kap a HC . Ezek milyen fénycsövek ? Lehet a kép miatt , de nekem olyan hideg fénynek tűnik. Azért lehet csalóka mert ,elöl vannak a növényesek amik nem látszanak ebből a szögből,csak a 6500K-s csövek fénye .Amugy a gyári csövek vannak benne.Tuti hogy jó lesz ,mert már második napon olyan szépen ,látványosan megindult a hc,most már látszik ,hogy a felszínen is elkezdett futni,és szép erős nagyobb leveleket is hoz.Most már csak a reinickii levelei basztatnak egy kicsit.Nem akar eltűnni róla az a sok szar(má bocsánat).Vágjam vissza ?Már ezen is gondolkozom egy ideje.Nem tudom jót tesz e neki ,és ha igen mennyire meccem vissza?Fiúk és lányok,egy költői kérdés:mit mutatna az akvárium egy fekete háttérrel(mattra gondoltam) szerintetek?De adott még egy fehér is meg két féle kék is.Egyszerűen döntésképtelen vagyok. Miért nem próbálod mögé a háttereket,fotózod le,és mutatod meg nekünk? Könnyebb lenne a döntés Rendben
|
2013. szeptember 3., kedd 10:08 |
|
|
asera
|
Evereka írta: papó írta: Hátha erőre kap a HC . Ezek milyen fénycsövek ? Lehet a kép miatt , de nekem olyan hideg fénynek tűnik. Azért lehet csalóka mert ,elöl vannak a növényesek amik nem látszanak ebből a szögből,csak a 6500K-s csövek fénye .Amugy a gyári csövek vannak benne.Tuti hogy jó lesz ,mert már második napon olyan szépen ,látványosan megindult a hc,most már látszik ,hogy a felszínen is elkezdett futni,és szép erős nagyobb leveleket is hoz.Most már csak a reinickii levelei basztatnak egy kicsit.Nem akar eltűnni róla az a sok szar(má bocsánat).Vágjam vissza ?Már ezen is gondolkozom egy ideje.Nem tudom jót tesz e neki ,és ha igen mennyire meccem vissza?Fiúk és lányok,egy költői kérdés:mit mutatna az akvárium egy fekete háttérrel(mattra gondoltam) szerintetek?De adott még egy fehér is meg két féle kék is.Egyszerűen döntésképtelen vagyok. Miért nem próbálod mögé a háttereket,fotózod le,és mutatod meg nekünk? Könnyebb lenne a döntés
|
2013. szeptember 3., kedd 9:46 |
|
|
Evereka
|
papó írta: Hátha erőre kap a HC . Ezek milyen fénycsövek ? Lehet a kép miatt , de nekem olyan hideg fénynek tűnik. Azért lehet csalóka mert ,elöl vannak a növényesek amik nem látszanak ebből a szögből,csak a 6500K-s csövek fénye .Amugy a gyári csövek vannak benne.Tuti hogy jó lesz ,mert már második napon olyan szépen ,látványosan megindult a hc,most már látszik ,hogy a felszínen is elkezdett futni,és szép erős nagyobb leveleket is hoz.Most már csak a reinickii levelei basztatnak egy kicsit.Nem akar eltűnni róla az a sok szar(má bocsánat).Vágjam vissza ?Már ezen is gondolkozom egy ideje.Nem tudom jót tesz e neki ,és ha igen mennyire meccem vissza?Fiúk és lányok,egy költői kérdés:mit mutatna az akvárium egy fekete háttérrel(mattra gondoltam) szerintetek?De adott még egy fehér is meg két féle kék is.Egyszerűen döntésképtelen vagyok.
|
2013. szeptember 3., kedd 8:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hátha erőre kap a HC . Ezek milyen fénycsövek ? Lehet a kép miatt , de nekem olyan hideg fénynek tűnik.
2013. szeptember 3., kedd 8:15 |
|
|