Szerző |
Üzenet |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Evereka írta: asera írta: Lehet talaj közeli magas vízterhelés is az oka,ez a növény elég kényes rá. Ezen a vízterhelésen mit értesz?Ha mulmra gondolsz azt szoktam takarítani leszíváskor.Vagy esetleg más lehet? Bálint közelítette jól meg a szitut. Mit változtattál ? Ott kell keresni a baj okát.
|
2013. október 27., vasárnap 13:03 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
asera írta: Lehet talaj közeli magas vízterhelés is az oka,ez a növény elég kényes rá. Ezen a vízterhelésen mit értesz?Ha mulmra gondolsz azt szoktam takarítani leszíváskor.Vagy esetleg más lehet?
|
2013. október 27., vasárnap 12:59 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Lehet talaj közeli magas vízterhelés is az oka,ez a növény elég kényes rá.
|
2013. október 27., vasárnap 12:52 |
|
|
Bálint
|
Ha lehullanak az alsó levelek az az esetek 71 % ban táp probléma. Nem akarlak elkeseríteni de sürgősen változtatnod kell a tápozáson mert ezek csak előjelek. Mit változtattál mostanában ? Eddig szépen hiba nélkül nőttek a növényeid .
|
2013. október 27., vasárnap 12:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molnár Béla írta: az ok az hogy nemkapott elég fényt nem nagyon össze volt ez ültetve egycsomóba, általában akkor van levél hullás én úgy tapasztaltam Nincs sűrűn ültetve ha lejjebb görgetsz akkor látszik. Valami más gond lesz.
2013. október 27., vasárnap 11:34 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
az ok az hogy nemkapott elég fényt nem nagyon össze volt ez ültetve egycsomóba, általában akkor van levél hullás én úgy tapasztaltam
|
2013. október 27., vasárnap 10:10 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Hello mindenkinek! Ujra itt ,habár nagyon sok munkám volt (ezért erre nem fognám elsőkörben),de a mail rendszeremben volt egy kis üzemzavar ,természetesen nem tudtam ide sem belépni,uj jelszó hiányában,a Live Mail-t pedig cseréltem Outlookra ,no most már be tudok jelentkezni.Remélem nem lettem időközben bannolva az oldalról.Akváról csak annyit ,nem fest most elég jól,mert megnyírtam elég jól a növényzetet,főleg a limnophlia ami eldobálta valami ok folytán a leveleit.Pedig a pogo és hc is szépen nől.És került bele ammania sp.bonsai,és stau is.Úgyhogy teli képet nem mutatok,csak szösszeneteket,ha megengeditek
|
2013. október 27., vasárnap 9:15 |
|
|
Evereka
|
Szia papó!
Aserának köszönhetően ,remélhetőleg hamarosan ,besűrűsödik az akva.Viszont lett egy uj lakónk,egy predator helena,mert valami szar kis csigaféle eléggé elnépesedett a vízben.
|
2013. szeptember 10., kedd 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos igen . Elég üresnek tűnik elfér benne egy csomó növény. Mintha a HC nőne az új világítás óta.
2013. szeptember 8., vasárnap 19:31 |
|
|
Evereka
|
Szép estét mindenkinek! Volt egy kis átalakítás az akváriumban,megmozgattam a fákat,nem igazán tetszett a régi elrendezés,nem voltam elégedett a látottakkal teljesen ezért gondoltam legózok egy picit így utólag.Hát így azért jobban tetszik ,a középső fák igy már jobban mutatnak szerintem,a bal oldalit még forgatom egy picit.És a növények terén is akarok változtatni,bacopa sem ugy néz ki ahogy szeretném ,tisztára olyan mint a polysperma,rengeteg kis gyökere van talaj felett,szerintem staut teszek helyette,és kap egy kis blyxát is az összekép(köszönet aserának).De az még képlékeny ,mit hova.
|
2013. szeptember 8., vasárnap 19:23 |
|
|