Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Ilcsi N' Robi írta: Örülök hogy van akinek tetszik a "halas" téma is. Azt hittem, hogy most már mindenki "csak" kertészkedik. Ááááá, hiába az elmélet, az ember mindenféle halat beletesz egy akváriumba, hogy szép vegyes legyen. Én is így vagyok/voltam vele, ne is törődj vele. Egy csomó rajhaj, amit mindenki megszólna mert "nem illik", de én nézem őket, nem más. Magamnak vettem a halakat nem azért, hogy más véleményt formáljon róla. Helyesen véleményt nyilváníthat róla, de ez is csak olyan lenne a fülemnek, mint a légyzümmögés. Színes medence forevör
2011. október 1., szombat 22:05 |
|
|
Ilcsi N' Robi
Csatlakozott: 2011. augusztus 31., szerda 13:49 Hozzászólások: 47
|
Örülök hogy van akinek tetszik a "halas" téma is. Azt hittem, hogy most már mindenki "csak" kertészkedik. A nagy akin van még mit finomítani.Elrendezés, növények stb. Tegnap takarítottam a medencét azért ilyen szedett-vedett most.Pedig pár napja már egész szépek a növények is.Csak nem akartam a tisztítás után már benne rendet rakni, mert elkezdődött az ikrázás.Gondoltam nem zavarom őket.Majd ha befejezik rendet rakok a medencében.Az egyik ág is csak vissza lett dobva középre. A kis medence pedig azért "kopasz" középen, mert ott volt egy kő fa ágakkal csak brutálisan algás lett így kivettem az egész dekort. Most regenerálódik a térség.Ezért van benne felmentő seregként a 3 molly.
|
2011. október 1., szombat 21:14 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
papó írta: ...Legközelebb jó lenne ha megcsípnéd a mézgurámi szexet Remélem nem ilyen 1980as évekbeli NDK szexfilm hangulata lesz... Hogy valami értékelhetőt is mondjak, tetszik ez a dzsungelvilág a sokféle halfajjal. De megértelek, hogy el szeretnél indulni a "másik" irányba is. Gratu!
|
2011. október 1., szombat 21:05 |
|
|
Ilcsi N' Robi
|
papó írta: Robi ! Ez egy igazi akvárium Isteni hangulata van. Legközelebb jó lenne ha megcsípnéd a mézgurámi szexet Köszi a dicséretet Papó, igyekszem elkapni a momentumot is!
|
2011. október 1., szombat 21:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Robi ! Ez egy igazi akvárium Isteni hangulata van. Legközelebb jó lenne ha megcsípnéd a mézgurámi szexet
2011. október 1., szombat 20:52 |
|
|
Ilcsi N' Robi
|
Sziasztok! Ma is ikráznak a vitorlások, gondoltam készítek egy felvételt és közben a kisebbik medencéről is csináltam videót.Sajna a mézgurámi fészek építéséről lemaradtam.Na de majd legközelebb. Bocs a béna kamerázásért, nem vagyok profi http://www.youtube.com/user/szatmari78# ... k4B3ICm_H8http://www.youtube.com/user/szatmari78# ... crqUv__vt0
|
2011. október 1., szombat 20:42 |
|
|
Ilcsi N' Robi
|
DeKol írta: Szia! Személy szerint én nem nagyon raknám át a kicsi guppikat a nagy akváriumodba,mert ott neki sokkal több a veszélyforrás mint a kicsi akváriumba,gondoljuk csak a vitorlásokra Szia! Tudom és igazad is van csak sajnos nem tudom hova tenni őket.Nincs akinek el tudnám ajándékozni.Ezért is nem bíbelődök a velük pedig most ikráztak a vitorlások és a ramirezik is. Ma délután pedig a hím mézgurámi kezdte a fészket építeni. Ha ttudnám, hogy lesz akiknek kellene ajándékba még nevelő medencét is indítanék nekik. Én sem vagyok szadista.Nem jó szívvel teszem meg az áttelepítésüket a nagyba.Bár ott van elég búvóhely.
|
2011. szeptember 28., szerda 20:49 |
|
|
angyalföld69
|
[u] papó írta: Nos én azt látom , hogy a fonalagád az szépen szaporodik az elhullatott moha darabok között. Nem tudom mekkora is ez az akvárium , de mindenképpen pár molli és vagy plattit telepítenék az akváriumba. De majd jönnek ide sasszeműek is Szerintem segiteni fog a molly.. Papó ajánlott nekem is mollyt,amikor hasonló algákkal küzdöttem.. Beálltam az általa ajánlott tápra,plusz hal,kb.2-3 hét és eltünt... Próbáld meg.
|
2011. szeptember 28., szerda 20:36 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szia! Személy szerint én nem nagyon raknám át a kicsi guppikat a nagy akváriumodba,mert ott neki sokkal több a veszélyforrás mint a kicsi akváriumba,gondoljuk csak a vitorlásokra
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. szeptember 28., szerda 20:29 |
|
|
Ilcsi N' Robi
|
papó írta: mindenképpen pár molli és vagy plattit telepítenék az akváriumba. Megvagyok vele. A nagyból 40 perc alatt sikerült kihalásznom 3 mollyt. A kis akva 54 liter. Gondolom ennyi molly elég bele, mert most van benne 6 dánió meg 4 guppi. .........meg még vagy 50 kis guppi (4 naposak) , de szerintem azokat beeresztem a nagy aksiba. Remélem idővel szűnni fog az alga sajnálnám ha rámenne a gyep. Alig, hogy van egy kis siker élmény, hogy összenőtt az urticularia máris itt a kihívás. Köszi a tippet Papó, holnap megyek be boldogítani, kell egy pár dolog
|
2011. szeptember 28., szerda 20:26 |
|
|