Szerző |
Üzenet |
Szabi
|
Selena írta: Hagy gratuláljak én is Neked ezért a szép kertért, ami a kertészt dícséri! Köszönöm!
|
2015. augusztus 25., kedd 10:43 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Hagy gratuláljak én is Neked ezért a szép kertért, ami a kertészt dícséri!
|
2015. augusztus 24., hétfő 11:02 |
|
|
Szabi
|
papó írta: Szabi írta: SlyChocolate írta: Tényleg jók a fotók! Ja meg az akva is. Az a Blyxa... Ha már fotóztatok jó lett volna kikapni a teknolodzsit úgy sokkal természetesebb lett volna... De így is brutál, gratula Szabi! Köszönöm SlyChocolate! Igazad van a technikával kapcsolatban, eszemben is volt, de mint általában győzött a lustaság. Tervezünk még egy fotózást a jövőben és azt már technika nélkül szeretném megcsinálni Üdv, Szabi utólagosan elnézésedet kérem , de kitettem a facere .. Mennyivel szebb lett volna technika nélkül...... Nincs miért elnézést kérni, nagyon örültem neki mikor reggel megláttam, számomra ez nagy megtiszteltetés Ígérem a közel jövőben csinálunk technika nélkülit is
|
2015. augusztus 24., hétfő 10:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szabi írta: SlyChocolate írta: Tényleg jók a fotók! Ja meg az akva is. Az a Blyxa... Ha már fotóztatok jó lett volna kikapni a teknolodzsit úgy sokkal természetesebb lett volna... De így is brutál, gratula Szabi! Köszönöm SlyChocolate! Igazad van a technikával kapcsolatban, eszemben is volt, de mint általában győzött a lustaság. Tervezünk még egy fotózást a jövőben és azt már technika nélkül szeretném megcsinálni Üdv, Szabi utólagosan elnézésedet kérem , de kitettem a facere .. Mennyivel szebb lett volna technika nélkül......
2015. augusztus 24., hétfő 10:06 |
|
|
Szabi
|
SlyChocolate írta: Tényleg jók a fotók! Ja meg az akva is. Az a Blyxa... Ha már fotóztatok jó lett volna kikapni a teknolodzsit úgy sokkal természetesebb lett volna... De így is brutál, gratula Szabi! Köszönöm SlyChocolate! Igazad van a technikával kapcsolatban, eszemben is volt, de mint általában győzött a lustaság. Tervezünk még egy fotózást a jövőben és azt már technika nélkül szeretném megcsinálni Üdv, Szabi
|
2015. augusztus 24., hétfő 9:52 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tényleg jók a fotók! Ja meg az akva is. Az a Blyxa... Ha már fotóztatok jó lett volna kikapni a teknolodzsit úgy sokkal természetesebb lett volna... De így is brutál, gratula Szabi!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. augusztus 23., vasárnap 19:45 |
|
|
Szabi
|
papó írta: Nagyon szép . Érdemes lenne pár versenyre benevezni . Az IAPLC n az első 200 ba tuti befértél volna ... Köszönöm Papó! Engem valahogy még nem kapott el ez a verseny feeling és az alva sem ezzel a céllal épült, talán majd a következő akvával. Azzal hogy én rengeteg örömömet találom benne és hogy a családnak és az ismerősöknek tetszik, úgy érzem az akva elérte a célját. De természezesen nagyon jól esik, hogy egy világbajnok versenyképesnek titulálja a művem. Nagyon köszönöm!
|
2015. augusztus 23., vasárnap 19:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nagyon szép . Érdemes lenne pár versenyre benevezni . Az IAPLC n az első 200 ba tuti befértél volna ...
2015. augusztus 23., vasárnap 16:01 |
|
|
Szabi
|
|
2015. augusztus 23., vasárnap 15:30 |
|
|
Szabi
|
HUGO írta: Minden elismerésem! Nagyon szép! Kiváncsi lennék egy világos hátérrel milyen lenne! Köszi Hugo! Régebben nagy dilemma volt számomra is hogy világos vagy sötét legyen a háttér, kipróbáltam mind a két variációt és mégha képeken nem is adja úgy vissza, de élőben a fekete nyert.
|
2015. augusztus 9., vasárnap 16:11 |
|
|