Szerző |
Üzenet |
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Király , én is imádom az ilyen fotokat !!!!
xperia z1 compact
2015. október 24., szombat 20:04 |
|
|
baranyi0518
Csatlakozott: 2015. augusztus 20., csütörtök 22:32 Hozzászólások: 126
|
papó írta: Szabi írta: Ma pakolgattam a szekrény előtt, amin az akva van és ahogy felnéztem annyira tetszett a látvány, hogy telóval lőttem is egy képet, amit gondoltam megosztok veletek Szép hétvégét nektek ! Nagyon klassz ! Tetszik. Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
|
2015. október 24., szombat 18:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szabi írta: Ma pakolgattam a szekrény előtt, amin az akva van és ahogy felnéztem annyira tetszett a látvány, hogy telóval lőttem is egy képet, amit gondoltam megosztok veletek Szép hétvégét nektek ! Nagyon klassz !
2015. október 24., szombat 16:18 |
|
|
Szabi
|
Ma pakolgattam a szekrény előtt, amin az akva van és ahogy felnéztem annyira tetszett a látvány, hogy telóval lőttem is egy képet, amit gondoltam megosztok veletek Szép hétvégét nektek !
|
2015. október 24., szombat 15:46 |
|
|
Szabi
|
Köszönöm nektek az elismerő szavakat és a válaszokat is! Akkor ezek szerint még a fénycső csere rá ér. A macro-s dologban amit Papó írt, úgy látszik egy rugóra járt az agyunk mert a hozzászólásom előtt egy héttel növeltem egy picit a macro adagon, ha nem lesz változás akkor jöhet a táp tabletta. A blyxa olyan szinten jól érzi magát, hogy nagyon melós féken tartani, megmondom őszintén, hogy nagyon tetszik de nagyon elviszi az akva arányait. Minden héten itt-ott megcsipkedem egy kicsit de nem szeretném azt sem hogy az alja nagyon felkopaszodjon. Kinek mi a tapasztalata, mennyire csetkelhetem meg?
|
2015. október 22., csütörtök 16:40 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nagyon hangulatos az aksid. Gratulation!
Gesendet von meinem Sony Z5 Compact mit Tapatalk
|
2015. október 22., csütörtök 13:21 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nagyon szép! Évente szoktam a csöveket cserélni a lámpában.
_________________ Pé.Zoli
|
2015. október 21., szerda 17:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szokás szerint ku........tya jó hangulata van az akváriumodnak . A tropica talaj nem "fárad " el , de kimosódik belőle az ami ammóniát "termel" és csak a visszamaradt növényi maradékokra tudunk hagyatkozni . Van a pótlásra sok megoldás pld. a Tropica kapszula ami ezt segít visszapótolni . De ha egy picit több macrot adagolsz ,lehetséges hogy az is elegendő a montecarlonak .
2015. október 21., szerda 14:11 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Uhhhhh de mese szép nagyon tetszik!!! Gratula !!!
xperia z1 compact
2015. október 21., szerda 14:08 |
|
|
Szabi
|
Sziasztok! Rég naplóztam már az akit, aminek a fő oka az eseménytelenség. Szerencsére az aki szépen ketyeg, minden rendben van vele, néha megjelennek érdekességek ( egy kis ecset itt, egy kis pont ott), de kezelem ezeket az eseteket. A múlt heti karbantartás alkalmával volt egy minimális változás azzal hogy a stau mennyiséget a felére csökkentettem így helyet nyerve a fissinek es egy kis karácson mohának. Hoztam egy telós képet: Lenne két kérdésem is felétek hobbi társak. Milyen idő közönként kell csövet cserélni a lámpában? Tapasztalatok szerint mennyi ido alatt ürül ki a tropica-s talaj ha nincs alatta táptalaj? Ezek a kérdések azért fogalmazódtak meg bennem mert a monte carlo mostanában elég érdekes formáját mutatja azzal hogy itt ott sárgul és néhol még mintha algásodna is. Üdv, Szabi
|
2015. október 21., szerda 13:58 |
|
|