Szerző |
Üzenet |
Szabi
|
Molroth írta: Szabi írta: herQmanOne írta: Meg tudnatok nekem mondani hogy közepén a vékony szalu növény az mi? Köszönöm!
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el Szia, Az a növény egy nagyra nőtt Blyxa Japonica. Üdv, Vagy Blyxa aubertii is lehet nem? Én blyxa japonica-ként vettem Papóéknál, de lehet igazad van, elég hasonló a két növény. Egy biztos, úgy hat rá a Papó féle plusz vas mint valami szteroid néha már úgy érzem, hogy egy kezelhetetlen szörnyeteg, olyan tempót diktál de egyszerűen imádom az akva egyik meghatározó eleme lett a kezdeti szenvedések után.
|
2015. december 16., szerda 11:24 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szabi írta: herQmanOne írta: Meg tudnatok nekem mondani hogy közepén a vékony szalu növény az mi? Köszönöm!
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el Szia, Az a növény egy nagyra nőtt Blyxa Japonica. Üdv, Vagy Blyxa aubertii is lehet nem?
2015. december 16., szerda 10:25 |
|
|
Szabi
|
herQmanOne írta: Meg tudnatok nekem mondani hogy közepén a vékony szalu növény az mi? Köszönöm!
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el Szia, Az a növény egy nagyra nőtt Blyxa Japonica. Üdv,
|
2015. december 16., szerda 10:05 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Meg tudnatok nekem mondani hogy közepén a vékony szalu növény az mi? Köszönöm!
Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 16., szerda 9:40 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Iszonyatosan bejön az elrendezes! le a kalappal! Tapatalk-kal küldve az én SM-G357FZ-el
|
2015. december 15., kedd 20:17 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szabi írta: Sziasztok, Rég nem jelentkeztem, az akva szépen ketyeg, vannak itt-ott hibák, de ezeket leszámítva elégedett vagyok az akvával. Történt némi változás az elmúlt időszakban mivel a stau elég gyatrán nézett ki, viszont a fissi nagyon szépen fejlődött, ezért úgy döntöttem hogy a fissire nagyobb hangsúlyt kell fektetnem, a stau nagy része kijött az akvából és a helyét a fissi vette át középen. Természetesen a stauból a szebb hajtásokat visszaültettem. Hoztam két képet a jelenlegi állapotról: Papó Hihetetlen jók a tápok, és az a vas valami hihetetlen, szinte fekete Nagyon bejön a pumpás megoldás a micro, macro tápoknál. Várom a véleményeket, ne kíméljetek Üdv mindenkinek! Nagyon szép , de sajnálom a staut . lehet a megszokás
2015. december 15., kedd 12:29 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nagyon szép, gratulálok!
|
2015. december 15., kedd 12:05 |
|
|
Szabi
|
Sziasztok, Rég nem jelentkeztem, az akva szépen ketyeg, vannak itt-ott hibák, de ezeket leszámítva elégedett vagyok az akvával. Történt némi változás az elmúlt időszakban mivel a stau elég gyatrán nézett ki, viszont a fissi nagyon szépen fejlődött, ezért úgy döntöttem hogy a fissire nagyobb hangsúlyt kell fektetnem, a stau nagy része kijött az akvából és a helyét a fissi vette át középen. Természetesen a stauból a szebb hajtásokat visszaültettem. Hoztam két képet a jelenlegi állapotról: Papó Hihetetlen jók a tápok, és az a vas valami hihetetlen, szinte fekete Nagyon bejön a pumpás megoldás a micro, macro tápoknál. Várom a véleményeket, ne kíméljetek Üdv mindenkinek!
|
2015. december 15., kedd 11:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szabi írta: Ma pakolgattam a szekrény előtt, amin az akva van és ahogy felnéztem annyira tetszett a látvány, hogy telóval lőttem is egy képet, amit gondoltam megosztok veletek Szép hétvégét nektek ! Jól tetted! Köszi a képet!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. október 24., szombat 20:48 |
|
|
Szabi
|
Köszi mindenkinek!!
|
2015. október 24., szombat 20:22 |
|
|