Szerző |
Üzenet |
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
naaa, ilyen zsiros szponzorral a hatad mogott:-)
|
2014. június 18., szerda 16:21 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
novenyesakvariumok írta: Tibicuk, igazabol el kell ismernem jok letteka kepek kidolgozasai. ha legkozelebb fenylepezitek az akvariumot, tegyetek ele egy colorchecker - passportot, es akkor onnan nincs vita, hogy melyik szinek az igaziak. Holvanitt arra pénz örölök hogy lefotózták
|
2014. június 18., szerda 16:21 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Tibicuk, igazabol el kell ismernem jok letteka kepek kidolgozasai. ha legkozelebb fenylepezitek az akvariumot, tegyetek ele egy colorchecker - passportot, es akkor onnan nincs vita, hogy melyik szinek az igaziak.
|
2014. június 18., szerda 16:08 |
|
|
Molnár Béla
|
papó írta: Molnár Béla írta: Ma megérkezett az új aki ne gondoljatok túl nagyra egy 50x50x50 es és már a koncepció is meg van Egy 150w HQIfogja a fényt szolgáltattni ,egy sera 130 uv,a szűrést biztositani,co2 magasnyomású, Milyen lesz ? Köves ? Sziklás ? Fás ? Valamit elárulhatnál De zsivány na jó köves fás
|
2014. június 17., kedd 20:26 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Molnár Béla írta: Ma megérkezett az új aki ne gondoljatok túl nagyra egy 50x50x50 es és már a koncepció is meg van Egy 150w HQIfogja a fényt szolgáltattni ,egy sera 130 uv,a szűrést biztositani,co2 magasnyomású, Milyen lesz ? Köves ? Sziklás ? Fás ? Valamit elárulhatnál
2014. június 17., kedd 19:56 |
|
|
Molnár Béla
|
Ma megérkezett az új aki ne gondoljatok túl nagyra egy 50x50x50 es és már a koncepció is meg van Egy 150w HQIfogja a fényt szolgáltattni ,egy sera 130 uv,a szűrést biztositani,co2 magasnyomású,
|
2014. június 17., kedd 19:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Matyi írta: papó írta: Matyi írta: papó írta: Az enyém nem nagyon akar megtapadni , illetve nagyon könnyen lejön.
A Tied Matyi hogy viselkedik ? Nekem lávakő van abba jól belenyomkodtam és szépen megtapadtak, a fára ragasztva van de ott előfordul hogy lebénázom a kupacokat Béla örömére Ha hagyod megnőni nagyra akkor a töve elrohad és elengedi mint a többi mohánál.Nekem alig van áramlás így az nem akarja lesodorni Ahol lehet én hálóval erősítem fel , nem nyerte el a szimpátiámat a ragasztásos rögzítés. Én ott résesítem előnybe a ragasztást ahol például csak a kő egy részére akarok mohát így nincs mód az egész követ behálózni. Az olyan fa ágak, ahol nem szeretném, hogy az ág másik oldalán damil vagy háló látványa legyen ott is ragasztom a mohát. A természetben sem mohás minden oldala a fának Lehetséges , hogy nem jó ragasztóval próbálkoztam , mert a ragasztó nálam teljesen kifehéredett.
2014. június 17., kedd 19:34 |
|
|
Matyi
|
papó írta: Matyi írta: papó írta: Az enyém nem nagyon akar megtapadni , illetve nagyon könnyen lejön.
A Tied Matyi hogy viselkedik ? Nekem lávakő van abba jól belenyomkodtam és szépen megtapadtak, a fára ragasztva van de ott előfordul hogy lebénázom a kupacokat Béla örömére Ha hagyod megnőni nagyra akkor a töve elrohad és elengedi mint a többi mohánál.Nekem alig van áramlás így az nem akarja lesodorni Ahol lehet én hálóval erősítem fel , nem nyerte el a szimpátiámat a ragasztásos rögzítés. Én ott résesítem előnybe a ragasztást ahol például csak a kő egy részére akarok mohát így nincs mód az egész követ behálózni. Az olyan fa ágak, ahol nem szeretném, hogy az ág másik oldalán damil vagy háló látványa legyen ott is ragasztom a mohát. A természetben sem mohás minden oldala a fának
|
2014. június 17., kedd 19:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Matyi írta: papó írta: Az enyém nem nagyon akar megtapadni , illetve nagyon könnyen lejön.
A Tied Matyi hogy viselkedik ? Nekem lávakő van abba jól belenyomkodtam és szépen megtapadtak, a fára ragasztva van de ott előfordul hogy lebénázom a kupacokat Béla örömére Ha hagyod megnőni nagyra akkor a töve elrohad és elengedi mint a többi mohánál.Nekem alig van áramlás így az nem akarja lesodorni Ahol lehet én hálóval erősítem fel , nem nyerte el a szimpátiámat a ragasztásos rögzítés.
2014. június 17., kedd 9:29 |
|
|
Matyi
|
papó írta: Az enyém nem nagyon akar megtapadni , illetve nagyon könnyen lejön.
A Tied Matyi hogy viselkedik ? Nekem lávakő van abba jól belenyomkodtam és szépen megtapadtak, a fára ragasztva van de ott előfordul hogy lebénázom a kupacokat Béla örömére Ha hagyod megnőni nagyra akkor a töve elrohad és elengedi mint a többi mohánál.Nekem alig van áramlás így az nem akarja lesodorni
|
2014. június 17., kedd 6:26 |
|
|