Szerző |
Üzenet |
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
|
2014. május 1., csütörtök 10:04 |
|
|
Molnár Béla
|
Nagyon szeretném megmutatni nektek az akit vagy egy részletét ,de sajnos nem tehetem pont a szarkák miatt ezt az akit egy éve tervezgetem nem szeretném eltolni, a mutogatással majd a versenyen vagy előtte közzé teszem az már nem sok idő Ezt az akit az eddig megépitett scapokból sokat tanulva épitettem meg szerintem elég jó lett
|
2014. április 21., hétfő 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: papó írta: Nincs titok Tomi. Csak az van , hogy kitalálsz valamit és mire elkészülsz , már más elvitte máshová a megoldásod. Legalább addig maradjon egymás között míg elkészül egy jó fotó. Van aki csak azért jár ide , hogy ötleteket szedjen össze ,ami nem lenne különösebb baj ,de hozni semmit nem hoz , csak visz . Papó! Elfelejtettem smile-t rakni Tudtam hogy mi a háttere a dolognak .... Sorry ha félre érthető voltam... Látod , egy smile mit jelent
2014. április 21., hétfő 19:37 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Nincs titok Tomi. Csak az van , hogy kitalálsz valamit és mire elkészülsz , már más elvitte máshová a megoldásod. Legalább addig maradjon egymás között míg elkészül egy jó fotó. Van aki csak azért jár ide , hogy ötleteket szedjen össze ,ami nem lenne különösebb baj ,de hozni semmit nem hoz , csak visz . Papó! Elfelejtettem smile-t rakni Tudtam hogy mi a háttere a dolognak .... Sorry ha félre érthető voltam...
|
2014. április 21., hétfő 19:27 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Van aki csak azért jár ide , hogy ötleteket szedjen össze ,ami nem lenne különösebb baj ,de hozni semmit nem hoz , csak visz . Sajnos van aki csak e-miatt olvasgat, és ahogy írtad ez nem baj csak akkor ha már kopiz azt ne szó szerint tegye. És ne a sajátjának adja elő. Ennyiben maximálisan igazat adok Bécinek, hogy idő előtt nem mutat semmit.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 21., hétfő 19:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: Ennyi titkot... Tiszta Men in Black Nincs titok Tomi. Csak az van , hogy kitalálsz valamit és mire elkészülsz , már más elvitte máshová a megoldásod. Legalább addig maradjon egymás között míg elkészül egy jó fotó. Van aki csak azért jár ide , hogy ötleteket szedjen össze ,ami nem lenne különösebb baj ,de hozni semmit nem hoz , csak visz .
2014. április 21., hétfő 19:06 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ennyi titkot... Tiszta Men in Black
|
2014. április 21., hétfő 18:54 |
|
|
Molnár Béla
|
tommyv írta: Mindig is meg akartam kérdezni, hogy emellett az aki mellett párhuzamosan még üzemelteted az "Erdő illata" -t is ? Vagy arról korábban fotózott képeket mutattál? A kérdés jogos Tomi de ez legyen titok Ha minden jól megy még az idén keritek egy 600l kádat
|
2014. április 21., hétfő 18:43 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mindig is meg akartam kérdezni, hogy emellett az aki mellett párhuzamosan még üzemelteted az "Erdő illata" -t is ? Vagy arról korábban fotózott képeket mutattál?
2014. április 21., hétfő 18:01 |
|
|
Molnár Béla
|
papó írta: kisszsu írta: Húsvéti ajándékként Béci megmutatta az akváriumát ! Mit ne mondjak még most is keresem az államat. Hazai fronton még nem láttam ennyire részletesen kidolgozott akit. Pedig nem most kezdtem, azt hiszem mázlista vagyok ! Béci nagyon drukkolok, hogy méltó helyen végezzen ez az akvárium. Nemzetközi versenyen nyerjél vele Ügyes vagy gratulálok, sok sikert hozzá! Remélem míg megnőnek a növények nem lesz semmi gubanc . Hát még én,végre tudtam épiteni egy olyan akit amit nyugott szivvel küldök a nemzetközi zsűri elé,én mindent megtettem
|
2014. április 21., hétfő 17:57 |
|
|